Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, Liquidator כתב:

מאיפה אני קונה אותה?

אני ידנית עושה בלי מכונה את השיוף אתחיל מנייר 600 כי יש לי שכבת לכה להוריד של יכט וורניש, ואיך הפנסים יצאו לך?

אני קניתי באבי חלקי חילוף. חיפוש קצר בגוגל ותקבל את כל מי שמוכר את זה.
כרגע נראים מעולה, בעיקר בזכות הפוליש... 2 דקות עבודה והם חזרו להיות "חדשים".

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 9.10.2024 בשעה 15:00, nadavd4 כתב:

אני השתמשתי בלכה ייעודית לאחר פוליש עם מכונה:

https://www.meguiars.com/automotive/products/keep-clear-headlight-coating

נקווה שהפעם יחזיק יותר משנה.

אני חושב שרק ציפויי ננו/PPF למיניהם יתנו הגנה לפרק זמן ארוך באמת...

יצא טוב אבל לא אהבתי את התוצאה לא צלול מדי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

עשיתי עד 2500 אבל נראה שהוא לא מילא את השריטות הקטנות של ה 2500, יכול להיות צריך למרוח עוד שכבה שהיא משחה?

בתאריך 9.10.2024 בשעה 17:15, nadavd4 כתב:

אני קניתי באבי חלקי חילוף. חיפוש קצר בגוגל ותקבל את כל מי שמוכר את זה.
כרגע נראים מעולה, בעיקר בזכות הפוליש... 2 דקות עבודה והם חזרו להיות "חדשים".

טוב הבנתי למה זה לא כיסה את השריטות, יש לזה שני שלבים שלב 1 זה הלכה! מריחה של משחה, שלב 2 זה הספריי שהוא בעצם שכבת הגנה של ה UV מה שאומר ששמתי את הספריי שהוא לא לכה אלא שכבת הגנה UV לכן לא כיסה את השריטות, אני לא יודע אם אפשרי לשים אחרי הספריי שכבת לכה שזה השלב הראשון.

קניתי את התכשיר המתקדם יותר שלהם אבל לא ידעתי שזה שני שלבים מישהו יודע אם ניתן לשים אחרי ציפוי ההגנה שכבת לכה? כי הייתי אמור לשים לפני.

זה מה שנתנו לי בחנות: https://www.meguiars.com/automotive/products/meguiarsr-two-step-headlight-restoration-kit-g2970-kit

זה לכה?

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם
לפני 34 דקות, Liquidator כתב:

זה נראה כמו קיט שכולל גם קומפאונד ואפליקטור, וגם ספריי לכה - לי יש רק את הספריי.
אני עברתי עם מכונת פוליש (וקומפאונד רגיל לגמרי) כמה פעמים ואז ריססתי 2 שכבות עם הלכה.
באחד הפנסים השכבה הראשונה לא יצאה אחידה אז פשוט עברתי שוב עם מכונת הפוליש ואז יישמתי לכה מחדש.

פורסם
לפני 1 דקה, nadavd4 כתב:

זה נראה כמו קיט שכולל גם קומפאונד ואפליקטור, וגם ספריי לכה - לי יש רק את הספריי.
אני עברתי עם מכונת פוליש (וקומפאונד רגיל לגמרי) כמה פעמים ואז ריססתי 2 שכבות עם הלכה.
באחד הפנסים השכבה הראשונה לא יצאה אחידה אז פשוט עברתי שוב עם מכונת הפוליש ואז יישמתי לכה מחדש.

רואים את השריטות, שעשיתי בהתחלה עם וורניש זה יצא חלק את כל השריטות זה מילא והיה פנס כמו חדש, כאן רואים שזה לא כיסה את השריטות.

רשום לוקח 24 שעות ליבוש מלא, רק אחרי 24 שעות רואים את התוצאה?

עשית עם מכונה מאיזה מספר נייר זכוכית? הכל מהתחלה? או לא?

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Liquidator כתב:

רואים את השריטות, שעשיתי בהתחלה עם וורניש זה יצא חלק את כל השריטות זה מילא והיה פנס כמו חדש, כאן רואים שזה לא כיסה את השריטות.

רשום לוקח 24 שעות ליבוש מלא, רק אחרי 24 שעות רואים את התוצאה?

עשית עם מכונה מאיזה מספר נייר זכוכית? הכל מהתחלה? או לא?

מכונת פוליש שמשמשת לפוליש של צבע לרכב, לא מכונת שיוף רגילה. מצמידים אליה אפליקטור ומיישמים קצת משחה ייעודית לפוליש - לא השתמשתי בניירות שיוף כלשהם.
אם יצרת שריטות עם נייר גס מידי כנראה שתצטרך לעבור קודם עם נייר עדין ולבסוף גם עם פוליש. אם אין לך מכונה אפשר להשתמש באפליקטור ספוג ובקומפאונד במקומו, אבל זה הרבה עבודה.

** הפנס צריך להיראות "חדש" גם לאחר שסיימת פוליש ולפני יישום לכה. אם לא, יש עוד מה לשייף.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם
לפני 3 דקות, nadavd4 כתב:

מכונת פוליש שמשמשת לפוליש של צבע לרכב, לא מכונת שיוף רגילה. מצמידים אליה אפליקטור ומיישמים קצת משחה ייעודית לפוליש - לא השתמשתי בניירות שיוף כלשהם.
אם יצרת שריטות עם נייר גס מידי כנראה שתצטרך לעבור קודם עם נייר עדין ולבסוף גם עם פוליש. אם אין לך מכונה אפשר להשתמש באפליקטור ספוג ובקומפאונד במקומו, אבל זה הרבה עבודה.

** הפנס צריך להיראות "חדש" גם לאחר שסיימת פוליש ולפני יישום לכה. אם לא, יש עוד מה לשייף.

התחלתי מנייר 800 אחר כך נייר 1200 אחר כך 1500 אחר כך 2000 אחר כך 2500 לקח עבודה של שעה+- של שיוף.

פורסם
לפני 39 דקות, nadavd4 כתב:

יכול להיות שמתי שכבה מאוד עדינה בגלל זה.

אם כן שהתייבש אפשרי לשים עוד שכבה אם השכבה באמת דקה מדי?

והפנס נראה חדש הבעיה שיש ממש טיפה שריטות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי, 

ניסיתי לחדש לפני שבוע את הפנסים עם קיט שיוף שהזמנתי מאלי. 

דווקא עשה עבודה לא רעה בהתחלה (אם כנראה היה יכול להיות טוב יותר אם הייתי עושה שיוף רטוב ולא יבש כמו שחשבתי שצריך), 

רק שבניסיון לשפר עוד יותר את הצלילות קניתי PlastX בעקבות ההמלצות פה, וזה יצר עננות על הפנסים ותצואה הפוכה לחלוטין. 

נאלצתי לשייף אותם שוב כדי שיהיה אפשר ליסוע איתם איכשהו אבל זו תוצאה רחוקה מלהיות משביעת רצון.
אני תוהה מה עשיתי פה לא נכון ואיך זה קרה בכלל ואם יש אפשרות להחזיר אותם למצב תקין, או שזה מחייב בעל מקצוע/החלפה של הפנס...
ככה זה נראה בתוצאה שבוע שעבר (לא מדהים, אבל עדיף משמעותית על מה שהיה לפני)
IMG_1379.thumb.jpeg.395e3ad3667cdf10da6807b7960f35cb.jpeg

ככה זה נראה כרגע אחרי הטעות של אתמול והניסיון הכושל לתקן אותה 😅
image.thumb.jpeg.b757f722f6e16d82b03552977f49c17e.jpeg

תודה רבה!

פורסם

הבדל בין לכה של עץ ללכה יעודית לפלסטיק שהלכה של עץ מכסה את כל השריטות וזה יוצא ממש חדש, הלכה מפלסטיק מבריקה את הפנס כמו חדש אבל הספריי לא מעלים את כל השריטות ויש עדיין שריטות.

פורסם
לפני 5 שעות, דובצע כתב:

אך שייפת?  עם איזה דפים ואיזה מספרים?

התחלתי עם 2000-5000-10000, מניח שצריך להתחיל מרמה נמוכה יותר, אבל הבעיה שלי כרגע זה ההשפעה של ה-PlastX ואם שיוף מחדש יפתור את הסיפור או לא...

לפני 4 שעות, Liquidator כתב:

הבדל בין לכה של עץ ללכה יעודית לפלסטיק שהלכה של עץ מכסה את כל השריטות וזה יוצא ממש חדש, הלכה מפלסטיק מבריקה את הפנס כמו חדש אבל הספריי לא מעלים את כל השריטות ויש עדיין שריטות.

אבל לא שמתי לכה..

פורסם
לפני 3 שעות, netco כתב:

התחלתי עם 2000-5000-10000, מניח שצריך להתחיל מרמה נמוכה יותר, אבל הבעיה שלי כרגע זה ההשפעה של ה-PlastX ואם שיוף מחדש יפתור את הסיפור או לא...

אבל לא שמתי לכה..

זה לא סביר, אני השתמשתי בplastX על הפנס שלי כמה פעמים וזה היה בסדר גמור.

איך יישמת את זה?

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...