Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי איזה טופס או משהו רישמי, זה היה במסגרת שיחה.

אך אתה יכול להתקשר למוסך טויוטה ולשאול על שיטת הקידום.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ההמלצה שלי לסטאז' הוא מוסך מורשה של יבואן כי עובדים לפי הוראות טכניות של היצרן! אבל יחסית קטן (לא יותר מ 20 כניסות ליום) אז תקבל יחס יותר אישי מהמכונאים וילמדו אותך דברים, יש אווירה משפחתית..

בהצלחה :-D:-D

פורסם

איזה מוסכי יבואן אתה מכיר שמקבלים 20 רכבים ביום?

זה כלום, מוסך צ'מפיון ברעננה למשל מכיל 30 ליפטים, אני בטוח שהם מקבלים 80 רכבים ביום.

כנל לגבי עוד מוסכים שאני מכיר.

קובי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה, עדיין מחפש מוסך שיעסיק אותי.

מזכיר שאני מתחיל הנדסאי מכונות רכב באוקטובר, ככה שאם אני מתחיל להתלמד ולעבוד במוסך שיעסיק אותי, זה לפחות ל3 וחצי שנים ואפילו יותר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
הקפצה, עדיין מחפש מוסך שיעסיק אותי.

מזכיר שאני מתחיל הנדסאי מכונות רכב באוקטובר, ככה שאם אני מתחיל להתלמד ולעבוד במוסך שיעסיק אותי, זה לפחות ל3 וחצי שנים ואפילו יותר.

האם ניסית בכל אתרי הדרושים למיניהם? כמו ג'וב מאסטר? אולג'ובס?

:)
פורסם

לדעתי , כדי ללמודמכונאות רכב ,עדיף לא להתחיל במוסכי היבואן הגדולים, אלא במוסכים קטנים עד בינוניים.

במוסך לא גדול, אתה תהייה מול תהליכי עבודה רבים יותר ,עם בעיות מיכניות שונות.אתה תיראה איך שמכונאי מאתר ופותר את התקלה ברכב הלקוח ותבצע מיגוון גדול יותר של עבודות.

פורסם

vogivog : אני מחפש בJOBMASTER ואין להם כמעט משרות של דרושים מכונאים, המשרות הספורות שיש זה למכונאים עם נסיון, כנראה שבסופו של דבר אני פשוט אכנס למוסכים ואשאל.

ערני 22 : יש משהו בדבריך אבל אם תראה בשרשור יש תגובות של יודעי דבר שאומרים שהכשרה במוסכים גדולים ומורשים כרוכה בהכשרה יסודית ובשלבים וזה נותן עוד פלוס לעומת מוסך קטן.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כנראה לא הבנת מה ניסיתי לומר...הכשרה יסודית תקבל בכל מוסך מורשה של יבואן, במוסכים גדולים "תלך לאיבוד" כאשר בקטנים, המשפחתיים יותר, יהיה לך יותר סיכוי להתבלט ולהתפתח!! :-D

פורסם

אגב, כמה זמן לדעתכם יקח להתמקצע?

אני יודע שמדובר בכל אדם והלמידה שלו, כמות העבודה במוסך וכדו'.

במידה ואני עובד במוסך שמתוך 5 ליפטים, על 2-3 מהם עושים אברולים/ראשי מנוע/ שיפוץ גיר וכדו', כמה זמן יקח לאדם להתמקצע בנושא?

עיניין של שנה או 5 שנים?

קובי

• תוכן חדש...