Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לתמוך במה שכתב Mike808 - הרכב שיש לך עכשיר מתאים מאוד לצרכים שלך. יש לי תחושה שמישהו בלבל לך את המוח, אבל לאור מגבלת התקציב שלך אני מניח שאתה רגיש גם לעלות האחזקה.

לא בכדי מקובל המושג "מכונית משפחתית" - היא מיועדת להסיע משפחה בת 3-5 נפשות על ציודה. הפוקוס ואחיותיה יבצעו זאת היטב, כמובן כל דגם על חסרונותיו ויתרונותיו, אבל לרכוש רכב יותר גדול כאשר הצורך הוא הובלת שני ילדים ובמגבלה תקיבית נראה לי הסחפות משמעותית. כתבתי קודם, ואני חוזר: בתוך כמה חודשים הילדים יגדלו, תעברו לטיולונים קומפקטים או שהילדים בכלל ילכו על שתיים ואז נראה אותך שוב בפורום בשאלה: איזה רכב משפחתי יתאים לי במקום המאזדה 5\וורסו\פיקאסו? אני רוצה לחסוך בהוצאות!

בקיצור - אני הייתי במצבך וגם קצת יותר צפוף (3 ילדים) והסתדרתי עם רכב קטן משלך (ראה הפוסט שלי לעיל). ברור לי שמתחשק לך לגוון ברכב, השאלה היא האם ההוצאה מוצדקת. לגישתי - לא, אבל, כמובן, איני מכיר את מצבך הכלכלי (רק מקיש מתוך מגבלת המחיר) ואיני יכול לקבוע את סדרי העדיפות שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חפש קצת בפורום, היו שירשורים על הנושא ותוכל ללמוד מנסיונם של אחרים.

פה הנתונים על הנייר לא אומרים הכל - לפעמים הרכב המרווח יותר יהיהברוחב קטן מאחר. התכנון והעיצוב קובעים פרקטיות יותר ממידה כזו או אחרת. כמו שהציעו - שכור מועמדת ליום-יומיים, או תמצא דרך אחרת לבדוק עם כל המשפחה.

בהנחה שהרכב מיועד לשמש אתכם כמה שנים קדימה - תן דעתך לחיבור ונוחות של שני מושבי בטיחות שיחליפו את מושבי התינוק. ואופניים שיחליפו את העגלות.

לדעתי כדאי להעדיף מכונית סטיישן או מיניואן. אם בתקציב נכנסת CW30 ועדיפה "תאומתה" סיד בדגם סטיישן - מה טוב.

הפוקוס סטיישן נראית לי כל כך מיושנת בעיצוב גם כשהיא חדשה. אם המרחב קובע מאוד - עדיף לרדת שנה-שנתיים וללכת על משפחתית גדולה כמו המונדיאו או C5 שהציעו פה.

מנסיון רב שנים עם סניק אני ממליץ עליה. אצלי שיקול הבטיחות היה הראשון - ושמחתי לקבל שימושיות, נוחות והנאה באותה חבילה. מההתנסות שלי צריכת הדלק שווה או חסכונית יותר ממשפחתית מקובלת. אין שום בעיות אחזקה/ביטוח חריגות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אופציות טובות ויחסית חיסכוניות הונדה FRV , פיקאסו דיזל 1600, פולקסוואגן טוראן דיזל או TSI

הייתה לי FR-V במשך שנתיים ואני לא הייתי קורא לרכב הזה חסכוני.

מה שכן, לא מייבאים אותה גם יותר לארץ ממה שידוע לי, לכן המחירון שלה קופץ. אני מכרתי את שלי ב-9K מעל המחירון.

כך שיש לקחת בחשבון שקודם כל קשה למצוא אחת כי לא הרבה מוכרים וגם אם כן ידרשו עליה מעל המחירון.

לפותח השירשור, אם תמתח מעט את הכיס ב-105K תוכל לקנות פאביה ספייס TSI חדשה.

רכב נהדר, הזמנו אחת לפני כשבוע, היא בהחלט עונה על הצרכים שלך באופן מדוייק.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם

לפותח השירשור, אם תמתח מעט את הכיס ב-105K תוכל לקנות פאביה ספייס TSI חדשה.

רכב נהדר, הזמנו אחת לפני כשבוע, היא בהחלט עונה על הצרכים שלך באופן מדוייק.

תגיד, אתה צוחק או שלא קראת את הודעת הפתיחה?

צפוף להם בפוקוס, ואתה מציע פאביה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...