Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיטרואן AX שנת 97 מנוע 1400 הזרקה חד נקודתית.

מאז שקניתי את הרכב ישנה תופעה מוזרה שמרחשת רק כאשר מד מיכל הדלק מתחת לחצי.

התופעה היא שאחרי סיבוב או פניה הרכב מאבד כוח לכמה שניות וכמעט נכבה, הכח חוזר אחרי כמה שניות במכה.

בדקתי מספר דברים:

1.נסעתי עם מכסה המיכל פתוח - לא היה שום שינוי.

2.ביטלתי את צינור הואקום שיוצא לכיוון מיכל הקניסטר - לא היה שום שינוי.

3.לקחתי סיבובים במהירות איטית מאוד ובעדינות - התופעה כמעט ולא התרחשה.

המסקנה שהגעתי אליה היא שמשאבת הדלק לא שואבת דלק ביציאה מהסיבוב או בעת פנייה חדה ברגע שהמיכל לא מלא.

פירקתי את המשאבה, כרגע המחוג מעל הרבע והמשאבה כולה טבולה בבנזין, ובדקתי את צינור הדלק שמחבר בין המשאבה לבית שלה - הוא תקין, ז"א ללא סדקים.

המשאבה עצמה יושבת בתוך מין אמבטיה שלפי מיטב הבנתי אמורה לשמור על דלק בסביבת המשאבה גם בזמן סיבוב/פנייה - האמבטיה שלמה לחלוטין.

המשאבה היא משאבה מקורית של BOSCH, ככל הנראה גם המאשבה המקורית שאיתה הגיח הרכב לאויר העולם - למראית עין תקינה לחלוטין.

אני שוקל להחליף את המשאבה במשאבה חדשה/תחליפית/מקורית מפירוק (עוד לא החלטתי) אבל לא בטוח שזה יפתור את התקלה ואני לא רוצה להחליף סתם.

התייצעתי במוסך ושם אמרו לי שצריך להחליף משאבה אבל לא בטוח שהתקלה תיפתר.

שאלתי כמה חברים בעלי מכוניות פיג'ו/סיטרואן(106,306,205,AX) לגבי התקלה הזו וכולם מכירים אותה אבל לא מכירים פתרון לתקלה.

שאלתי היא אם מישהו יודע מה גורם לתקלה והאם מישהו מכיר מנסיון את הפתרון לתופעה הזו?

בנוסף, רציתי לדעת אם מישהו יודע האם אני יכול להחליף את המשאבה במשאבה יפנית(סובארו, מיצובישי)? עד כמה שאני יודע הלחץ במערכת ההזרקה החד-נקודתית צריך להיות 1.1 באר.

*העלתי תמונות מפוסט ישן לצורך המחשה.

תודה.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• תוכן חדש...