Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יכול להיראות אידיוטי לחלקכם אבל הנה הסיפור:

חבר שעובד איתי ביח"צנות של העסק שלי יצר קבוצה בפייסבוק, שבה החברים יכולים להתעדכן במבצעים ומידע כללי.

אני לא כותב פה את השם המלא של העסק כי הדבר האחרון שאני רוצה זה שזה יופיע בתוצאות הראשונות כשמחפשים אותו, אבל לא אכפת לי שהשרשור עצמו יהיה קיים.

הקבוצה נפתחה אתמול בבוקר.

עדיין לא הספקנו לעשות כלום עם זה ואני לא הספקתי לעשות שם כלום חוץ מלשים את הלוגו של העסק בתור תמונה.

מסתבר שמישהי שהוזמנה לקבוצה (לא על ידי) לא יודעת שיש כזה דבר "עסקים" בעולם הוירטואלי, והיא חושבת שאפשר לכתוב מה שרוצים בפייסבוק.

היא כתבה את הדברים הבאים על העמוד של הקבוצה:

בתור חברה בקבוצת "X", אני מבקשת שמנהלי הקבוצה יבהירו לי מספר דברים:

1) מדוע אין הגדרה למטרת הקבוצה.

2)מהי מהותה של המטרה.

3)איך כאחת שאינה יודעת לשחק באולינג יכולה לתרום לקידום הקבוצה (הצעות יתקבלו בשמחה)

4)האם להוסיף עוד חברים (אי לכך שגם הם אינם יודעים לשחק באולינג)

5)מדוע הקבוצה סגורה, האם הולכים לעבור פה מסרים מסווגים ?

אשמח לקבל משוב.‬

דיברתי עם האחראי השני והוא אמר לי שהיא בת הדודה שלו ושהוא יטפל בה כבר.

הוא אמר לי לא לדאוג מזה, שהיא פשוט בן אדם מאוד פרנואידי.

אחר כך הוא מחק את ההודעה הזאת והיא פרסמה את ההודעה הבאה:

‫ועוד דבר שיהיה ברור.

למנהל הקבוצה X (המנהל השני), אני כמנהלת קבוצה ובתור אחת שצורפה כבר ליותר מ-50 קבוצות בפלטפורמה הזאת, אני דוגלת בדמוקרטיה.

כאשר מוחקים את מה שאני כותבת, זה בניגוד להשקפת עולמי.

אי לכך אם ימחקו דברים, שבסה"כ ביקשתי לדעת מצפוני לא יאפשר לי להיות חלק מהקבוצה.

אני מחקתי את ההודעה השניה (תזכרו שזו קבוצה מסחרית, לא קבוצה של חברים שיכולים לרשום מה שבא להם) וכתבתי לה את ההודעה הבאה:

הי X. ראיתי מה שכתבת בקיר של הקבוצה. עדיין לא היה לנו זמן לכתוב הכל ושהכל יהיה ברור. המטרה הברורה של הקבוצה היא לתת מידע ללקוחות לגבי העסק.

מה שאני לא מבין פה זה איך את מעיזה להיכנס לקיר של קבוצה מסחרית ולשאול דברים כאלו? לא בשביל זה יש לי את הקבוצה ולא בשביל זה קניתי עסק עם כסף פרטי.

לפני זה פונים למנהלים לשאול, כי יכול להיגרם נזק מסחרי.

אני באופן אישי התעצבנתי מאוד כשראיתי מה שכתבת, כי כל התשובות הן ברורות לחלוטין.

זוהי קבוצה של לקוחות של המקום, ואם היית כותבת את מה שכתבת עוד חודש, סביר להניח שהיה לנו נזק כלכלי בגללך כי מאות אנשים היו רואים את זה.

Y (המנהל השני) אמר לי שהוא ידבר איתך אבל אני התעצבנתי באופן אישי.

זה לא מגרש המשחקים שלך שבו כל אחד כותב מה שהוא רוצה בלי לחשוב.

זה העולם המסחרי ויש השלכות למה שכותבים.

התשובה שלה:

סליחה אתה פשוט חוצפן.

מה זה ענייני שקניתה עסק.

לידיעתך מי שפותח קבוצה כזאת בפייס, על מנת לקדם את העסק שלו, ולא למטרת אידיאולוגיה הוא כולה יחצ"ן קטן.

כאשר אתה תהיה מר צוקרברג , אז יהיה לך זכות להגיד לי מה לעשות.

עריכה:

בשלב הזה הייתי באמצע הודעה אליה ששם כתבתי שמההודעה שלה אפשר להבין שאנחנו פועלים בצורה לא הוגנת או דורסנית, ונותנים מידע שגוי ושקרי.

כשהייתי באמצע ההודעה היא שלחה את ההודעה הבאה:

ואגב אתה לא מכיר אותי.

אל תתפלא אם הקבוצה שלך תושבט

התשובה שלי:

אני לא פותח במלחמות דביליות.

התשובה שלה:

לא, זה בהחלט לא מלחמה, זה פרנציפ.

אתה רוצה לקדם עסק, חינם דרך פייס, אז אתה מין הראוי שתתן תשובה, ולא תכתוב לי "איך את מעיזה".

התשובה שלי:

נתתי את התשובה.

זה עסק, לא אידיאולוגיה, אז צריך לפעול לפי כללים של עולם העסקים. מה שכתבת לא תאם את זה אז זה נמחק.

התשובה שלה:

אז אני אמורה להיות קישוט ?

סורי אבל למה העסקים שלך צריכים לעניין אותי.

התשובה שלי:

אז תעזבי אותי ואת העסק שלי בשקט. אין לי עניין בשטויות האלו.

התשובה שלה:

אני בהחלט לא אפגע לך בעסק, אבל אני אדאג שהעסק שלך לא יפורסם חינם דרך פייס.

אגב אנשים משלמים 50$ ליום פירסום ברשת. כך שמה שאתה עשיתה זה בניגוד לתקנים, אז אל תתפלא אם הפירסום שלך יושבט.

בשלב הזה העפתי אותה מהקבוצה וזהו.

עכשיו אני צריך את הדעה של הפורום לגבי זה.

האם היא צודקת מבחינה מוסרית?

האם היא צודקת מבחינה טכנית?

למה לא הצלחתי למצוא מידע שאוסר על פרסום כזה? האם באמת יש כזה איסור?

האם היא באמת יכולה לעשות משהו בנידון?

ברור לי שההתנהלות הייתה פחות ממושלמת אבל אני לא רגיל לדבר עם אנשים מטורפים (ואני עומד מאחורי הדברים שלי, זה נשמע לי כמו דפוס התנהגות שנתקלתי בו כבר כמה פעמים ברשת, ואלו תמיד אנשים שנחשבים למטורפים).

פורסם

יוסי יוסי , בגללך פורצות מלחמות . - מוריס והיונים - מתי כספי

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBYQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DsolO8qMK4fw&ei=gsOfTeiLLsOxhQfvr8X0BA&usg=AFQjCNEbD7tqkp-oYv5kwW0jvWIJYhxlVQ

9k=

2Q==

מה הבעיה להכנס לראש שלה , להסביר כי העסק מקדם את עצמו בקהילה ,ולטובת הקהילה וחברי הקהילה מרווחים מכך .

יהיו מבצעים בהנחה למשחקים בשעות מסויימות , אפשרות לחגוג ימי הולדת עם מתנה בקבוק יין .

לפי דרישה "רקדנית בטן" הרקדנית עליי .

שעורי לימוד פרטיים לבחורות ללא ידע .. - לדעתי , זו יכולה להיות תחילתה של .. במידה ואתה המורה .

לא נלחמים באנשים , מנסים להבין , ולוקחים אותה לצדך , אפשר גם לעבור לשיחת טלפון ולדבר עם האדם , להזמין אותו להתרשם מהרעיונות והמבצעים שאני מאמין שיש לכם .. ואולי היא מקושרת למאגר טוב של לקוחות עתידיים .

רק בסוף , אם לא הולך , נותנים למנהל אחר שלא קשור לעסק שלך , לטפל בנושא .

אתה זה פני העסק , אתה לחוץ , העסק לחוץ ,

ומותר ואפשר הכל ברוח טובה והסכמה , ברגע שיש אי הבנות או ליכלוכים הנהלת הפייס יכולה להוריד אותכם , וחבל .

לא מאמין שזה יגיע למצב כזה , אבל פרסום שלילי או בעיות הם לא בדיוק פרסום טוב .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

במקום לחסום לצמיתות ייצור כזה, אתה עוד נכנס איתה לשיחות נפש?

אצלי היא הייתה מקבלת באן במקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ברור לי שההתנהלות הייתה פחות ממושלמת אבל אני לא רגיל לדבר עם אנשים מטורפים (ואני עומד מאחורי הדברים שלי, זה נשמע לי כמו דפוס התנהגות שנתקלתי בו כבר כמה פעמים ברשת, ואלו תמיד אנשים שנחשבים למטורפים).

אם הייתי מטורף, הייתי כותב לך:

א. נראה לי שאתה דווקא כן רגיל.

ב. takes one to know one.

אבל אני ממש לא רוצה להתחיל איתך במערכת יחסים :lol:

רק עצה - תפסיק לקחת דברים קשה. איזה סיפור אתה עושה מכל שטות!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההתנהלות שלך הייתה קצת מהירה מדי ולדעתי לא נכונה.

כל השאלות הראשונות שלה נתנות למענה בצורה ברורה ואפילו כזו שתצא מהם מצויין, אפילו אם תגיב לה בהודעה פרטית ולאחר מכן תבקש את רשותה למחוק את הכתוב מהקיר הראשי.

סתם נכנסתם להתנגחויות על כלום, ממש כלום. מה היא כבר שאלה? אני מבין ש"לקוחות" כאלה יכולים להדליק איזה פיוז קטן, אבל בתור בעל עסק אתה צריך שהפיוז שלך יהיה קצת יותר רציני, 60A לפחות..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

פייסבוק מאפשרים לעסקים לפתוח דף fan page משלהם ולנהל בו פעילות מסחרית. הבאולינג שלך אינו העסק הראשון שעושה זאת, למעשה לרוב העסקים הגדולים בארץ יש דף כזה. יש איסורים ויש הגבלות על הפעילות שמותר לנהל על עמוד הפייסבוק של הקבוצה, אבל לא נראה לי שעברת עליהן.

זאת ועוד. בפייסבוק, בניגוד לקארספורום, אי אפשר לשלוח הודעות פרטיות למנהלים ולבקש מהם למחוק הודעות או לנעול שרשור. בפייסבוק אתה יכול לדבר רק ללמפה וגם היא כנראה לא תענה. בקיצור, שתתלונן עד מחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשאתה כותב למישהו "שאתה לא פותח במלחמות דביליות" אתה עושה בדיוק את זה. בלי קשר - אולי תמצא תחביב מרגיע לשחרר אגרסיות, משהו כמו יוגה, ציד חזירי בר וכו' :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

רק עצה - תפסיק לקחת דברים קשה. איזה סיפור אתה עושה מכל שטות!

ממש ככה.

מצד אחד מגיע לך ח"ח על הסבלנות, אבל מצד שני- אתה באמת עושה מכל זבוב פיל (לפעמים כבר ברמות מגוחכות) ובסופו של דבר אתה היחיד שנפגע מזה.

תלמד לסנן- לא להתרגש מכל הערה שזורקים לך, מכל שורה שכותבים לך בWALL, מכל צינתוק שעושים לך בטלפון ומכל ערס שחותך אותך בפקק. זה ישתלם לך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

קיימות עשרות אם לא מאות קבוצות כאלו שבאות לפרסם עסק כזה או אחר בפייסבוק. מי היא בכלל? משהו פה בוצע על חשבונה? או על חשבון הגב שלה??? ושוב פעם - מי היא בכלל ומי שואל אותה איזו קבוצה לפתוח ומה לרשום שם?! באן בלי לחשוב פעמיים.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

א. הבחורה הזאת היא יצור ממאדים ולא שווה בכלל התייחסות,זכותך לעשות מה שאתה רוצה כל עוד אתה לא פגוע באף אחד.

ב.לא היה יותר פשוט לחסום את האפשרות שחברי הקבוצה ירשמו משהו על הקיר? ראיתי כמה קבוצות שאין להם את האפשרות הזאת.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לפתוח קבוצה בפייסבוק ולחסום למשתמשים את האפשרות לרשום על הקיר זה כמו לפתוח פורום באינטרנט ולחסום למשתמשים את האפשרות לפתוח שרשורים. ברגע שאתה עושה את זה, אתה מאבד את הלגיטימיות של הקבוצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה מה מטרת הפתיחה של הקבוצה.

אני נכנס הרבה לקבוצות של תקליטנים ויוצרים,חלק מהם אפשר להגיב בקיר וזה גורר כל מיני שטויות ובילבולי מוח של חברי הקבוצה וחלק אחר שלא ניתן להגיב,ניתן רק להגיב במקום מסויים בלי שהתגובות הספאם יראו לעין ישר בהתחלה.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...