Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה למסעדה טובה עם פירות ים באזור המרכז, נניח שסביב ה100 שקל למנה טובה ויחסית גדולה יהיה מצויין.

תודה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מסעדה מעולה, שיש בה הכל, כולל פירות ים - "מנטה ריי" בטיילת ת"א (קרוב לדלפינריום):

http://www.mouse.co.il/CM.Food_Item_Place,382,213,4082,.aspx?css=manot

חובה להזמין מקום מראש בכל הימים.

מטבח משובח, נוף לים.

למרות שהמחירים לא זולים, שווה כל גרוש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גוצ'ה באבן גבירול (ליד העבודה שלי)-טובה אך המחירים קצת מופלצים אבל ניחא.

אני אישית ממליץ על מסעדה בחוף בת-ים ששמה הוא "מסעדת חוף תאיו" שנמצאת באזור החוף הדרומי, דרומית למלון קולוני ביץ'.

המחירים שלהם סבירים ביותר, ולדעתי מקבלים תמורה טובה מאוד לכסף.

יש מנת פתיחה ומנה עיקרית ב60-90 שקל (תלוי מה אתה מזמין) והמנות גדולות ומשביעות.

בנוגע למחירים,למיטב זכרוני, מנת קבבוני טלה לפתיחת התאבון יחד עם קערת שרימפס וקלמארי גדולה=80 ש"ח.

בילוי נעים עם השרצים :-P

פורסם

"דרבי בר" מרינה הרצליה

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

"הצדף" בראשון לציון, על הכביש בדרך לסופרלנד וחוף ראשון.

עושה את העבודה בשבילי בשנים האחרונות.

ממליץ לבוא בשעת העסקיות המאוד משתלמות.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

+1 לצדף

שרות נפלא, סלטים (טעימים) ללא הגבלה, מבחר דגים ושרצים מצויינים, קיימים גם בשרים אך עליהם אני יכול להעיד רק מהתנסות של אחרים שאף הם טעימים.

פורסם

מצטרף להמלצה על הצדף.

אנחנו במשפחה נפגשים מידי פעם בשבתות לאכול כולם צהריים, פעם זה היה באידי באשדוד, אבל התאכזבנו מאוד בשנים האחרונות.

המקום שאליו עברנו זה ה"הצדף".

אני אומנם לא אוכל מאכלי ים, אלא דגים, אבל האוכל שם יותר טוב מאידי, מאוד נעים לשבת והשירות מעולה.

גם המחירים סבירים.

ממליץ מאוד עליהם.

under construction..

פורסם

טוב לקרוא הרבה שבחים לצדף . ננסה ...

דרבי בר דגים טובים.

את השרימפס שלי אני מעדיף באוונגארד ברמת החייל. מנה ענקית וכל האוכל שם משובח. לא יודע איך הסניף בהרצליה.

אם בהרצליה יש עדיין את ocean bar - יש מה לטעום אצלם, אבל ברמת מחירים יותר גבוהה (כאילו האחרים סבירים...).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לאווירה קלילה ולא רשמית- ברבוניה בבן יהודה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
גמברינוס באשדוד

למרות שהיא לא נחשבת למסעדה, לפחות לא במובן הפורמאלי והמוכר.

אין ארוחות בוקר, אין עסקיות ויותר נכון להגיד שזה פאב.

מקום מלא בעץ, אווירה "ישנה" והרבה בירה.

מבין המקומות הבודדים באשדוד עם מבחר בירות איכותי כל כך, מעידים על כך ההיעדרות של הבירות הזולות יחסית, לרוב מדובר על בירות צ'כיות ובלגיות אם אני לא טועה.

מבחינת פירות ים יש משהו כמו 4-5 מנות, ואני חייב לציין שאחרי כל ביקור אתה רק מחכה לביקור נוסף. וגם הבשרים טעימים, במיוחד הצלעות טלה, גם בשר לבן יש במקום, בשלל צורות. והמנה שאולי הכי מוכרת עם המקום, זה צ'יפס עם גבינה בולגרית, פטנט שכל המקומות מנסים לחקות ובלי הצלחה.

ממליץ לבקר, רק לדאוג להזמין מקומות(לא תאמין כמה אנשים עומדים בחוץ בסופי שבוע כדי להיכנס).

-גילוי נאות: אני לא עובד או שייך בכל דרך למסעדה, סה"כ המלצה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אז היינו בצדף.

לא התחרטנו על אף רגע! תודה לממליצים:-D

אוכל מצויין, שירות מעולה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...