Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מחפש מדריך טיפולים או מסמך כלשהו רשמי של VAG שמפרט את מה שצריך לעשות בכל טיפול בגיר DSG, במיוחד מסמך כלשהו שבו רשום שיש להחליף שמן גיר ופילטר כל 60,000 ק"מ.

תודה.

פורסם

אשמח אם תמצא מסמך כזה לשלוח גם לי או להעלות פה לאשכול, זה ממש יעזור לי!

כמו כן אפשר לשאול למה אתה צריך? נתקלת בתקלה כלשהי והתברר שהמוסך לא עשה טיפול לפי הוראות היצרן?

פורסם

המסמך הרשמי אומר..."החלפת שמן+פילטר כול 60K " וזהו.

למה ומדוע אתה זקוק למסמך רשמי ? כול מה שרשמתי כתוב גם בספר הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

mosa: תודה, ראיתי כבר מדריכים, אני מחפש את ההוראה להחלפת שמן בזמן.

מארק: אתה אומר שזה רשום גם בספר הרכב שלי?? אני אחפש שם. תודה.

אני זקוק למסמך רשמי כי הA3 שלי עברה 215,000 ק"מ, הלך לי הmechatronic וגיליתי שמעולם לא החליפו לי שמן גיר ופילטר במוסך חוץ מפעם אחת ב177,000 ק"מ אחרי שהתלוננתי שהגיר מוציא מההילוך מדי פעם ומהבהב עם נורות הPRDNS.

מדובר ברשלנות מטורפת של המוסך בו טיפלתי במשך כל השנים (לא משנה כרגע איפה) שגרמה לחלק מאוד יקר (13,000 ש"ח לפני מע"מ רק על החלק) ללכת בטרם עת, אני יודע ש215,000 ק"מ זה לא מעט אבל אני הקפדתי על טיפולים בזמן, שימוש בחלקים מקוריים בלבד ושמרתי על האוטו כמו על ילד קטן.

קראתי שאחת הסיבות הגדולות ביותר למוות של הmechatronic זה אי הקפדה על החלפת שמן גיר בזמן ושהרבה אנשים לא מחליפים כי השמן לא כ"כ זול, פתאום נפל לי האסימון שמעולם לא ראיתי חיוב על שמן גיר חוץ מאותה החלפה ב177,000. אני מניח שלסחוב כ"כ הרבה ק"מ בלי החלפה זה "קצת יותר" מ"אי הקפדה על החלפה בזמן".

בעל המוסך שכרגע מטפל לי ברכב דיווח לי שהשמן שהוא הוציא היה "ביוב".

פורסם

היו לך תסמינים כלשהם שקדמו לתקלה? משהו שהראה על כך שהגיר לא מתפקד כרגיל?

אני בעצמי לפני בדיקת הגיר הזה ברכב זהה ואשמח לכל עצה שיש לך לתת.

פורסם

skitz: לא ממש, ב177,000 הגיר פשוט עבר לניוטרל באמצע נסיעה והבהב עם נורות הPRNDS. בוצעה החלפת שמן של המוסך ומאז היה שקט עד לפני כשבוע (ב215,000 ק"מ ובערך שנתיים אחרי)

kobic9: תודה רבה על המסמך, זה אחלה הסבר על פעולת הגיר ושיטת התחזוקה שלו, יש לך אולי עוד מסמכים? לא רשום שם כלום על מה לעשות באיזו נסועה (אני בעיקר מחפש מקום כלשהו שאומר: החלפת שמן גיר כל X ק"מ).

• תוכן חדש...