Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים

התחלתי לעבוד על הברקסים האחוריים אצלי ברכב, הפירוק לקח בדיוק 5 דקות אך נתקלתי בבעיה קטנה

קניתי מEBAY מכשיר לכיווץ הבוכנה, מסתבר שהוא הברגה הפוכה אז אני תקוע בהרכבה של הרפידות והקליפר חזרה.

האם אפשרי בכל זאת לכווץ עם המכשיר שיש לי שהוא הברגה הפוכה? או שיגרם נזק לבוכנה?

אגב יש למישהו בבאר שבע את הכלי שיכול להשאיל לי אותו לאיזה חצי שעה?

זה הכלי המדובר

ללא שם.jpg

פורסם

המכשיר שקנית מתאים לכיווץ ברקס דיסק קדמי , דיסק אחורי עם כבל אמברקס יש לכוווץ בסבוב עם כיוון השעון

יש מכשיר שיבצע את העבודה חפש בחנויות למוסכים

פורסם

אם תשתמש בפלאייר ארוך ההברגה תיכנס פנימה, שים את 2 הפינים של הפלאייר בחורים המתאימים ותתחיל לסובב.

אבל קח בחשבון שזה יקח לך המון זמן וזה לא כל כך קל.

קובי

פורסם

זה עושה אבל לאט לאט.

בעיקרון גם אנשים שיש להם את המכווץ מתחילים לכווץ עם היד בגלל שלא תמיד הבוכנה נמצאת מספיק רחוק על מנת להכניס את הכלי היעודי.

הם עושים כמה סיבובים עד שיש מספיק מקום להכנסת המכשיר היעודי ואז הם ממשיכים בעזרתו.

אתה לא צריך את הסט הזה?

אם אתה לא צריך אותו אז תנסה אולי לסדר לו איזו קומבינה על ידי הלחמת המשטח עם הפינים לבורג גדול שתוכל להבריג וזה יבצע תנועה סיבובית.

גם עלה לי לראש רעיון של שימוש בקליבה, היא תפעיל לחץ ותנועה סיבובית- כדאי אולי לנסות זאת במידה וזה מתאפשר.

קובי

פורסם

ישנה ערכה יעודית לקאליפרים עם סט מתאמים לרוב סוגי הרכבים, המתאם מתלבש על הבוכנה והכלי מכווץ אותו תוך כדי הפעלת לחץ.

ישנה אפשרות לא כ"כ מומלצת משום שעלולה לגרום נזק לבוכנה והיא סיבוב הבוכנה ממש בקצה שלה ע"י ג'פקה, פתח את הפקק של מיכל נוזל הבלמים.

זהירות עם זה כי אתה עלול לגרום לנזק לקאליפר ותצטרך לבצע שיפוץ לקאליפר.

פורסם

יש לי את המתאם המתאים לסיבוב הבוכנה, פשוט הכלי היעודי עם הברגה הפוכה כך שהבוכנה מסתובבת לצד הלא נכון ככה שהיא נפתחת יותר ולא נסגרת, בעסה. מחר אני אנסה להשיג כלי לפתיחה שאני יוכל להמשיך בסגירת הקאליפר.

פורסם

עדכונים מהשטח בשעה טובה סיימתי להרכיב את הברקסים האחוריים, הבאתי מכשיר לכיווץ הבוכנה ממוסך של חבר של אבא :)

עכשיו אני מחכה שיגיעו לי הצלחות הקדמיות שאני יוכל להחליף גם אותם.

כלים שהצטרכתי וטיזינג קטן של מה שהורכב :) (חדי העין יבחינו ישר)

jgthxenbytmw.jpg

והצלחות ישן מול חדש

zxdto2yjicwz.jpg

• תוכן חדש...