Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ידוע אם הדברים הללו מתאימים לרכב מבחינה פיזית וחוקית?

ג'אנט באותה מידה מן הסתם שכן

אבל בנוגע לפנסים האחוריים והספויילר הבנתי שצריך אישורים...משהו?

רק פעם אחת ראיתי קורולה 99 עם ספויילר וג'אנטים.

פורסם

ספויילר נמוך יהיה חוקי, על גבוה אפשרי לעשות לך בעיות אבל בדר"כ שוטרים לא מתייחסים אליו.

במידה ואתה קונה בקליות מחנות מסודרת בארץ הן אמורות להיות עם תקן ואז הן חוקיות.

אגב, אני ממש מתאפק לא להגיב לשם המשתמש שלך ולהשוות לבקשה שרשמת פה :-P

פורסם
ספויילר נמוך יהיה חוקי, על גבוה אפשרי לעשות לך בעיות אבל בדר"כ שוטרים לא מתייחסים אליו.

במידה ואתה קונה בקליות מחנות מסודרת בארץ הן אמורות להיות עם תקן ואז הן חוקיות.

אגב, אני ממש מתאפק לא להגיב לשם המשתמש שלך ולהשוות לבקשה שרשמת פה :-P

:-Dמה אני אעשה בהתחלה הכינוי היה לצחוק אבל אחרי שהתחלתי להגיב ולהיות רציני פה בפורום נתקעתי עם הכינוי בלי כל כך רצון להיות איתו:-D

וספויילר נמוך לפי מה שראיתי זה ממש לא יפה ולא כדאי, מעניין אותי איך עושים את הגבוה גם למכוניות כאלה?בטוח עם אישורים לא?

ותשמע הקורולה הזו די יותר מדי משפחתית, מספיק להכניס שיפור חיצוני ממה שציינתי ולפי דעתי זה הופך את האוטו ליותר צעיר:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אם תנמיך, תקנה ג'אנטים מתאימים במידה חוקית לרכב (לא זבל אוטודיפו) תקבל מראה ספורטיבי ויפה. ספוילר גדול יתן מראה מגוחך לרכב.

5480370008_large.jpg

800_2008_11_01_144442.jpg

בתמונה השניה זה ההאצ'בק, אבל הפרונט והג'אנטים מתאימים לרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי אם תנמיך, תקנה ג'אנטים מתאימים במידה חוקית לרכב (לא זבל אוטודיפו) תקבל מראה ספורטיבי ויפה. ספוילר גדול יתן מראה מגוחך לרכב.

5480370008_large.jpg

800_2008_11_01_144442.jpg

בתמונה השניה זה ההאצ'בק, אבל הפרונט והג'אנטים מתאימים לרכב.

כמה באסה לי לשמוע "זבל של אוטו דיפו" הסגסוגות משם והמחירים בדיוק מתאימים לי, יותר מזה לא יכול להשקיע, זאת אומרת יש לי תקציב מדוייק או למגבר לרכב או לג'אנטים וכל מיני שיפורים עד 2000 שקל לדוגמה...גם זה בקושי

אז אנ י תמיד חושב ללכת על ג'אנטים מאוטו דיפו יש דגמים יפים מאוד אבל אף אחד פה לא ממליץ...אחרי הכל מה ההבדל בשביל מישוה שרוצה רק יופי?האם זה יפגע ברכב?

באמת בור מספיק בור אחד להשמיד את הג'אנט?

פורסם

חבל על הכסף שלך אני חושב שתשקיע את הכסף הזה ביישור קו מבחינה מכנית ואם צריך גם

פחחות וצבע.

אפילו התמונות שם הבחור עם כל ההשקעה שעשו בחו"ל עדיין זה לא אוטו שיראה ספורטיבי.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ב2000 ש"ח באמת אין הרבה מה לעשות, מקסימום ג'אנטים טובים אבל תצטרך להוסיף בשביל צמיגים שיתאימו.

עדיף לשמור על הקיים - לטפל, לתקן שריטות/ דפיקות בולטות אם יש, לעשות דיטיילינג פנימי וחיצוני מאשר להוסיף פנסים שקופים ספויילרים ושטויות שאחר כך ימאס לך מהם ולא באמת נראים טוב על הרכב, רק שיגעון של הרגע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חבל על הכסף שלך אני חושב שתשקיע את הכסף הזה ביישור קו מבחינה מכנית ואם צריך גם

פחחות וצבע.

ג'אנטים אבל מוסיפים לפי דעתי הרבה גם לרכב כזה, לאדע אבל אולי אתם צודקים

אני כנראה אלך על משהו פנימי כמו המגבר וזה

כמה שרשורים פתחתי פה על זה

רשמית אני הבנאדם הכי חופר בארץ:-D

אבל לא לשכוח שמה שיתבזבז(מגבר\ג'אנט) זה יהיה(כנראה)הדבר האחרון שייצא על האוטו מהכסף שלי, יש עוד דברים:-D

תודה כולם:oops:

• תוכן חדש...