Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום בבוקר קיבלתי את הרכב הראשון שלי, פג'ו 306 שנת 2002.

קיבלתי את הרכב במצב מצוין, והוא גם נראה ממש טוב.

אני מעוניין לשפר קצת את הרכב, וכמובן ללמוד על המכניקה שלו,

רציתי לשמוע מכם כמה טיפים בנוגע לתחזוקה של הרכב, למשל,

באיזה נוזלים חשוב להשתמש, באילו כלים, מקומות מומלצים לתחזוקה ושיפורים של הרכב באזור המרכז?

אני גם ארצה כנראה בעתיד לשפר קצת את המנוע, ולשדרג את הרכב במידת האפשר, אז אם יש כמה טיפים לגבי זה?

תודה רבה על זמנכם!

פורסם

מאברוק!

יודעי דבר אומרים ש 306 זו הפיג'ו האמיתית האחרונה...

אני מחזיק 306 כבר מעל 6 שנים, הרכב מודל 1995 עם כ 270000 ק"מ ונוסע מצויין.

הקפד להשתמש בנוזל מקורי של פיג'ו/סיטרואן, ראיתי במוסך כיצד נראים ראשים ובלוקים של אלו שהשתמשו במים או בנוזל זול אחר.

שמן אני משתמש ב 10W40 חצי סינטטי של LM, החלפת שמן כל 10000 ק"מ לעיתים לפני ההחלפה אני מוסיף K44.

המחלה שקיימת ברכב זה בלאי של ציריות, המחודשים והתחליפיים לא יקרים.

הקפד לתדלק במקומות מוכרים כי דלק מהול יכול לגמור את משאבת הדלק החשמלית שזה עסק די יקר.

תהנה וסע בזהירות.

פורסם

תתחדש, איזה מנוע וגיר?

אתה יודע, אומרים שהשיפור הכי טוב שאפשר לבצע לאוטו זה הנהג, לפני שאתה מתחיל לשים צ'יפסים ואגזוזים תעשה קורס נהיגה מתקדמת.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

קודם כל, מצטרף להצעה לשיפור הנהיגה. הנהג הוא החלק הכי חשוב ברכב. מעבר לכך, בנוגע ל"שיפורים" לרכב, חשוב לזכור שכל תוספת בסביבת הנהג (כיסויים למושבים\הגה, מראות פנורמיות למיניהם וכדומה) הם בבחינת "כל המוסיף גורע." את סביבת הנהג תשאיר מקורית ככל האפשר. תבדוק בספר רכב את הטיפולים התקופתיים הדרושים ותקפיד עליהם. אם יש לרכב תיבה אוטומטית, תבצע את טיפולי הגיר (תיבת ההילוכים) עוד לפני המועד שכתוב לך. ולא לשכוח שהטיפול המכני הכי חשוב זה צמיגים, ושגם כאן רצוי להקפיד וגם להחמיר.

פורסם

איזה דגם של 306? מנוע? גיר?

החזקתי מספר רב של שנים 306 דגם XT.

השתמשתי מהיום הראשון של הקניה ועד המכירה בנוזל קירור של פרסטון שעשה עבודה מצויינת (מערכת הקירור ב-306 רגישה מאוד וחשוב לשים לב לתקינותה ולנוזל הקירור שבה).

כל 10K טיפול שמנים+פילטרים (לא לזלזל בטיפולים) ופחית BG44K.

שים לב לרדיאטור חימום פנימי- מחלה ידועה ב-306.

תתחדש!

פורסם
איזה דגם של 306? מנוע? גיר?

החזקתי מספר רב של שנים 306 דגם XT.

השתמשתי מהיום הראשון של הקניה ועד המכירה בנוזל קירור של פרסטון שעשה עבודה מצויינת (מערכת הקירור ב-306 רגישה מאוד וחשוב לשים לב לתקינותה ולנוזל הקירור שבה).

כל 10K טיפול שמנים+פילטרים (לא לזלזל בטיפולים) ופחית BG44K.

שים לב לרדיאטור חימום פנימי- מחלה ידועה ב-306.

תתחדש!

הגיר אוטומטי, והדגם... את האמת אין לי מושג.. (הרכב עבר בבעלות במשפחה).

אז קודם כל, תודה על התגובה, דבר שני, כל מה שאני רוצה להשיג מהרכב הזה זה כמה שיותר ידע מכני על המכונית..

לצורך כך, אני פירקתי קצת את המנוע ופשוט ניסיתי ללמוד על איך הכל פועל..

עכשיו האם אתם ממליצים על רכישה של כל מני ערכות שדרוג מנוע? למשל, המוצר הזה?

אם לא, אז אילו שדרוגים אתם ממליצים לי לרכוש? (שוב, אני מחפש רק ידע עם המכונית..)

פורסם

אוי ואבוי זה לא יגמר טוב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...