Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנגנוני דלתות ברכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו שתמיד רציתי לדעת, וניראה לי שזה רק הפרעה אובססיבית שלי, אבל לא משנה :)

יש רכבים שכשפותחים את הדלתות הם נפתחות ונסגרות בצורה חלקה כזאת, אבל יש רכבים שכשפותחים את הדלתות יש מעין תופסנים כאלה שבכול זווית מסויימת בפתיחה, פשוט נועלים בצורה חלשה את הדלת, וצריך להשקיע קצת יותר כוח על מנת לפתוח אותה(עד לנקודת נעילה הבאה,ועד לפתיחה מוחלטת, כנ"ל בסגירה), מקווה שהבנתם אותי...

אותי אישית, זה משהו שיכול להטריף. למה לבנות את הפתיחה של הדלתות בצורה כזאת? למה זה טוב בכלל?

אשמח לדעתכם וסתם להבהרות בנושא.

פורסם

אם תחנה בעליה או משהו כזה, שהדלת לא תפתח יותר מידי לכיוון הכביש. וגם שהדלת לא תסגר מעצמה כל הזמן.

זה השימושים שעלו לי בראש.

ואני לא רואה מה החסרון בזה , יש בזה רק יתרונות.

פורסם

יש את זה בכל המכוניות, לפחות בעשורים האחרונים. בחלק מהדגמים הדלת נתפסת על ידי המנגנון רק במצב של פתיחה מלאה.

בדגמים חדישים ומשוכללים יותר יש 2-3 קליקים בדרך.

אם אתה לא מרגיש את הקליקים האלו - סימן שהמנגנון שחוק או שבור ולא מתפקדד.

ללא המנגנון הנ"ל הדלת נסגרת מכן דחיפה קטנה,מכל שיפוע קל ומכל משב רוח קליל.

פורסם

מאוד חשוב במיוחד כשיש דלתות כבדות, הייתה לי בעיה עם המנגנון הזה בדלת של הסברבן וחניה בעליה בלי להחזיק את הדלת עם היד כואבת מאוד ברגל :)

haters will hate

• תוכן חדש...