Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל, אני ממש עצבני.

אני מזמין על בסיס קבוע בגדים מחנויות בחו"ל לישראל.

הפעם הייתה לי הזדמנות לשלוח את הבגדים לקרובת משפחה בחו"ל ושהיא תביא לי אותם איתה לארץ, וכך היה.

אחת החולצות, המספר הסידורי שלה הוא נניח #12345

קבלתי היום את הבגדים, ונוכחתי לדעת שהחולצה שנושאת את המס' #12345 היא חולצה אחרת, בצבע ורוד כמו שהזמנתי, אבל מדגם שונה לגמרי!

יש לי עדיין את הקבלה במייל, ואכן רשום שהזמנתי את חולצה מספר #12345, כשלידה תמונה של החולצה שבאמת ציפיתי לקבל.

אבל בפועל הגיעה חולצה אחרת עם מספר סידורי #12345 (שבאתר המספר הסידורי שלה שונה לגמרי)

שלחתי מייל לחברה, אבל בפועל מה אפשר לעשות ?

לשלוח באיזה 30$ את החולצה לארה"ב, ואז לקבל חולצה אחרת בחזרה?

ב 30$ אני יכול לקנות עוד שתי חולצות כאלה.

אבל וואלה, זו פאקינג טעות שלהם.

האם אפשר לעשות משהו?

האם לצפות למענה חיובי כלשהו?

פורסם

למה שמשלוח לארה"ב יעלה כ"כ הרבה?

שבוע שעבר שלחתי חבילה לאוסטרליה (הרבה יותר גדולה מגודל של חולצה) ועלה לי פחות מ-50 ש"ח.

אני חושב שמן ההגינות שהמשלוח של החולצה החדשה יהיה ע"ח החברה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם זה לא סוד, מאיפה אתה מזמין את הבגדים?

גם אתה רוצה לקבל חולצה לא מתאימה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לא יודע איפה אתה קונה בגדים, אבל לכל חברת ביגוד אמריקאית נורמלית יש שירות לקוחות מעולה. אם יש טעות בהזמנה, שולחים לך את הפריט הנכון ובנוסף קופסה או מעטפה שתוכל לשלוח להם את הפריט השגוי. על חשבונם.

מבחינתם אתה לקוח אמריקאי, הם לא שלחו את הפריטים לישראל ואתה היית צריך לוודא שהפריטים נכונים לפני שקרובת משפחתך הביאה אותם. חוץ מזה, באמת לשלוח חולצה לארה"ב לא עולה 30$ אלא אם כן זו חולצה ממגונת ירי ששוקלת 5 ק"ג.

פורסם

זה בדיוק הסיכון שאתה לוקח. עם זה טעות בדגם תצתרך לשלוח בחזרה להחלפה.

אם הבגד היה קרוע או משהו יש מצב שהיו שולחים לך אחד אחר בלי החזרה.

אני אישית הפסקתי עם זה בגלל זה והעובדה שמידה אף פעם לא כמו שבבגד שמדדתי בחנות בארץ.

פורסם

לרוב רשום שהחולצה תוחלף ללא חיוב אבל המשלוח עליך.

ככה זה, ואין מה לעשות.

אז כן, קורה שעל כל 10 הזמנות יוצא פקשוש אחד. וכמו שאתה בטח יודע זה עדיין משתלם.

או שתשלח חזרה לחו"ל בעלות של 15-30 דולר (ואז כבר זה לא כל כך משתלם).

או שתתן אותה למישהו ותתבאס לדקה או שתיים ותמשיך הלאה בחיים

פורסם

אם היית בארה"ב היו שולחים לך את הנכונה מיד,

מכיוון שאין להם מושג (אולי) בהתנהלות מול ישראל, אולי תישא בעלויות משלוח (אם יסכימו לשלח בכלל).

משכנתא זה קל

פורסם
למה שמשלוח לארה"ב יעלה כ"כ הרבה?

שבוע שעבר שלחתי חבילה לאוסטרליה (הרבה יותר גדולה מגודל של חולצה) ועלה לי פחות מ-50 ש"ח.

אני חושב שמן ההגינות שהמשלוח של החולצה החדשה יהיה ע"ח החברה.

משלוח סטנדרטי של 3 קרדיגנים עולה לי 50$ דרך USPS - רשות הדואר של ארה"ב, והם עוד נחשבים הזולים ביותר.

אם זה לא סוד, מאיפה אתה מזמין את הבגדים?

כל פעם מקום אחר - American Eagle, A & F, Hollister, True Religion, Urban Outfitters

הפעם מדובר ב Hollister, אבל באותה מידה זה יכל לקרות גם בטרו ריליג'ן, עם ג'ינס שעולה 400$ או חולצה שעולה 120$.

בכל אופן, שלחו לי חולצה חדשה, ואמרו לי לשלוח להם את החולצה השגויה באמצעות ה SMART LABEL שזו מדבקה שקיבלתי עם החבילה, שנועדה למיקרה של תקלות.

אם הבנתי נכון, ברגע שאני משתמש בזה אני לא מחויב במשלוח (או שהם התכוונו שזה במקום בול)

ניסיתי להבין מהם מה זה בדיוק אומר.

העניין שהמדבקה הזו מכילה את הפרטים של אותה קרובת משפחה שקיבלה את המשלוח בארה"ב, אז אולי זה יעשה בעיה.

ככה או ככה אני אחזיר להם את החולצה רק אחרי שיבהירו לי שהם מזכים אותי בויזה על המשלוח. אני בטח לא צריך לשאת בתוצאות.

אגב, פשלה כזאת זה לגמרי ליצנות.

על החולצה שקיבלתי בפועל נמצא המספר הסידורי של החולצה שהייתי אמור לקבל, מה שאומר שאיזה אמריקאי טיפש הדביק מדבקה עם מס' סידורי שגוי על חולצה לא נכונה.

פורסם

כולה טעות .. שלחו לך חולצה במקום, מה יש לך להמשיך לחפור על זה.

ועוד דיבור מגעיל של "אמריקאי טיפש"

טעויות קורות .. בטח בפס יצור מטורף וגדול כזה. אין צורך לדבר בצורה כזו.

פורסם
כולה טעות .. שלחו לך חולצה במקום, מה יש לך להמשיך לחפור על זה.

ועוד דיבור מגעיל של "אמריקאי טיפש"

טעויות קורות .. בטח בפס יצור מטורף וגדול כזה. אין צורך לדבר בצורה כזו.

זה הדיבור, זה מה יש.

• תוכן חדש...