Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג ביהלומים ובתכשיטים, אשמח לטיפים מועילים כדי לא ליפול בפח.

מחפש חנות אמינה וטובה באזור חיפה והצפון אך אם שווה להגיע לבורסה כדי לחסוך בהוצאות תיווך, אעשה זאת.

תודה חברים :-D

פורסם

1. מזל טוב.

2. http://www.facebook.com/pages/D-ring/158487974201707?ref=nf

3. אתה יכול להתקשר לבעלים של החברה, קוראים לו טל, הוא חבר טוב שלי, 054-3973821.

4. שוב מזל טוב,

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני קניתי לפני שנתיים+ טבעת אירוסין בתכשיטי "יוניקו" בקניון חיפה.

חרשתי את כל הדר והקניונים בחיפה ולהם היו את הטבעות הכי מרשימות, לטעמי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אני קניתי לפני שנתיים+ טבעת אירוסין בתכשיטי "יוניקו" בקניון חיפה.

חרשתי את כל הדר והקניונים בחיפה ולהם היו את הטבעות הכי מרשימות, לטעמי.

+1

גם אני רכשתי את טבעת האירוסין של אשתי שם. יש שם כמה חברה ממש נחמדים והמחירים בסדר גמור.

בכל מקרה לפני הרכישה אני ממליץ לעבור בכמה חנויות באיזור חיפה רק כדי לקבל נק' מבט, אפילו בחנויות שאין סיכוי שתקנה בהן.

אני למשל הלכתי עם אמא שלי כדי לקבל עוד חוות דעת למה שאני חשבתי שנראה בסדר וזה מאוד עזר. בסוף כמובן ,הבחירה היא שלך.

מזל טוב,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה על הברכות וההמלצות, בקרוב אעשה סיבוב בחנויות שהמלצתם.

גם אזור עפולה והעמקים יכול להתאים, אפילו יותר.

ההגיון אומר שחנויות בקניונים גדולים יהיו יקרות יותר כי מחיר שכירות של חנות במקומות כאלו הרבה יותר גבוה. אני טועה?

פורסם

עזוב הכל וסע לה. שטרן. נכון, יקרים יותר. אבל יש להם את העיצובים הכי אלגנטיים ועדינים.

סתם אנקדוטה: את הטבעות שלהם גם מזהים, ויש בזה משהו נחמד מאוד. גם אשתך לעתיד תעריך (א) שקנית שם; (ב) שבעתיד ישאלו אותה אם זה של ה. שטרן. אה, והאנקדוטה היא שמנהל האולם של צ'מפיון ידע לזהות את הטבעת שלי, שהיא משם. זה לא ממש עזר בטיעוני ההנחה כמובן, אבל זה היה נושא לשיחה.

טיפ: אם אתה או קרוביך מתכננים נסיעה לחו"ל, אפשר לקנות אצלהם ולאסוף בדיוטי פרי, וכך לחסוך 16%, מה שממש מקרב את זה למחירים של האחרים. בנוסף, כל קניה חמישית - חינם ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המחירים שלהם הזויים, לא קשורים למציאות בכלל! טבעת זהב הכי פשוטה מזהב צהוב 18 קרט עולה 2772 ש"ח (זו שבתמונה).

שלא נדבר על המעוצבות שמגיעות לעשרות אלפים בקלות ובלי הרבה יהלומים

089285.jpg

פורסם

סע לאיזור הבורסה, לדעתי ולפחות בהשוואה לDRING יש הבדל של כ1000 ש"ח במקרה הכי גרוע.

יש שם כמה טבעות שאמורות לעלות חצי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בשלהי עשור השני לנישואין אני יכול להעיד שהטבעת עצמה אינה חשובה. מה שיותר חשוב זה האקט של הצעת נישואין.

אם שטרן נראה לי פלצני ותלוש (מה שלא רחוק מהמציאות, אגב) קנה מה שתאים לך בתקציב ונראה יפה.

אני במקומך הייתי הולך על החנות שהמליצו שניים כאן ולא שובר את הראש יותר מדי.

אחרי כמה שנים תקנה אחת אחרת עם יותר יהלומים. אחר כך תקנה עוד טבעת אחרת עם יהלום אחד בודד.

אבל כזה שלא יפספסו. למה לגמור את כל התענוג במכה אחת? :lol: נישואין זה מראתון לא ריצה קצרה.

פורסם

זה בדיוק העניין. אצל שטרן העיצובים כ"כ מיוחדים (יחסית לנפוצים), שגם אם היהלום קטן, הטבעת עדיין נראית טוב יותר. כך למשל, בזמן אירוסיי, בעוד שכולם הציגו מעין גביע שמחזיק יהלום, אצלהם הוא היה שקוע בתוך מעין כיפה. לכאורה פרט פשוט, אבל הבדיל את הטבעת של ארוסתי (כיום אשתי, שתחייה) מכל הטבעות האחרות של חברותיה ושות'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...