Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אני אמור לבחור רכב מליסינג ואלו הם האפשרויות.

השיקלים לפי הסדר הם:

1. מושב אחורי מרווח

2. אחיזת כביש טובה

3. תא מטען גדול ויכול תאוצה טובה

בעיקרון אני נהג שאוהב להרגיש שהכל בשליטה ואין רעשים מוזרים. כמה שיותר להרגיש שליטה ברכב. אבל אני מעריך שברכבים חדשים כולם מקנים את ההרגשה הזו.

אני אשמח לשמוע את דעת המומחים.

תודה רבה.

פורסם

נהגתי בעבר על המאזדה 3 (2007) ועל הI30.

מבחינת מרווח מאחורה וגם תא מטען - המאזדה פי כמה יותר גדולה.

התא מטען של הI30 ממש קטן ואם יש לך ילדים - אתה בבעיה. נכנסת עגלה וזהו.

מבחינת נסיעה - המאזדה הרבה יותר מהנה. הרכב מרגיש הרבה יותר חזק.

פורסם

דווקא ההתרשמות שלי שונה לגמרי:

מאזדה 3 צפופה מאחור, התיקרה נמוכה - שלושה אנשים במושב האחורי זה היה סבל.

המלצה שלי - אם יש אפשרות ל I30 סטיישן, תיקח.

אם לא - פוקוס סטיישן יתן לך מרחב פנים, בגאז' גדול, בטיחות.

החיסרון של פוקוס - מנוע 1600 סמ"ק מרגיש חלש, לכן העדפה ל I30 סטיישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות.

בעיקרון היה לי הרושם שהפוקוס הוא רכב חזק אבל מהתגובות שראיתי בפורום אני מבין שהוא מרגיש חלש (אנמי??).

זה באמת ככה?

חוץ מזה יש לי סטיגמה שיודנאי זה רכב לא משהו.

אבל אני מבין שמבחינת נתונים על הדף נוא דווקא טוב יותר מהמתחרות באותה קטגוריה.

אז מה באמת המצב של יונדאי לעומת המשפחתיות המתחרות?

פורסם

ממליץ על פוקוס סטיישן אבל רק בגרסת ה2-ליטר. אם לא אז יונדאי I30 גם כן סטיישן יש למושב אחורי מרווח במיוחד ותא מטען גדול ומנוע די טוב בסה'כ.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

מצטרף להמלצה על פוקוס סטייקים. הרכב ניראה טוב, נוסע טוב ונוח. אני מאוד אהבתי אותו בהתרשמות שלי כאשר נהגתי עליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ה-I30 סטיישן אם קיימת האפשרות תענה על הדרישות בצורה טובה לדעתי.

היא מרווחת מאוד עקב בסיס גלגלים גדול משל הדגם הרגיל.

היא זריזה למדי בדומה לדגם הרגיל למרות גיר מעט סרבן, בעיקר בהורדות מ-4 ל-3 שניתן לבצע ידנית.

אחיזת הכביש היא לא משהו לספר עליו לחברים אבל בהחלט בסדר.

לשינוע משפחה עם ציוד וכיסאות בטיחות מדובר ברכב מתאים מאוד.

גם מבחינת איבזור היא מובילה ולמרות תא נוסעים שחור ברובו לא חסר בה שום דבר.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

אשתי ואני בחרנו במאזדה 3 על פני ה-I30 בשל תא המטען היותר גדול (הפוקוס וה-I30CW לא היו ברשימה המוצעת בליסינג). עם כל הכבוד - ה-3 צפופה, גם מלפנים וגם מאחור, לא סוחבת כל כך טוב אלא אם יש סבלנות לשחק בטיפטרוניק (חיפה) ותא המטען שלה לא נוח וגם נפחו בינוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ע"פ הדרישות שלך הפוקוס סטיישן תתן לך מענה מעולה,התנהגות הכביש הטובה ביותר,מרווח פנים גדול,ומנוע 2.0 עם 145 סוסים.

פורסם

רון,

מדובר בבחירת רכב ליסינג, לכן פוקוס 2L לא רלוונטית.

שוב פעם, העדפה היא (לפי הסדר):

1. יונדאי I30 סטיישן.

2. פוקוס סטיישן ( עם מנוע 1600 סמ"ק).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בליסינג נותנים את הדגם המדובר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

את זה אתה צריך לברר בחברה שלך.

כמובן, מחירו של פוקוס 2L יותר יקר מאשר 1.6 - התשלום עבורו יהיה גם כן יותר יקר בהתאם.

פורסם
רון,

שוב פעם, העדפה היא (לפי הסדר):

1. יונדאי I30 סטיישן.

2. פוקוס סטיישן ( עם מנוע 1600 סמ"ק).

אתה צודק,מצטער על הטעות,הפוקוס סטיישן באמת מגיעה גם עם מנוע1.6.

בכל מקרה לדעתי היא עדיפה על היונדאי למרות ביצועים יותר חלשים,הנוחות,התנהגות הכביש,כל התחושה בנהיגה פשוט ב2 דרגות מעל זאת שביונדאי.

• תוכן חדש...