Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה לאוזני שמועה על מבצע קטלני ביותר ורציתי לשתף את חברי הפורום..

מדובר על דיסק קשיח חיצוני בנפח טרה (1000 ג'יגה) של חברת WD (איכותית ומוכרת).

המחיר הוא 335 ש"ח או 323 ש"ח אם שיתפתם בפייסבוק.

זה מחיר רצפה לדעתי אז תתפרעו:

http://hoger.co.il/דיסק-קשיח-חיצוני-WD-Elements-1TB-USB2-11527#

הקאץ' הוא שזה לחברי מועדון חוגר בלבד.. מלש"בים חיילים בסדיר ומשוחררים טריים (עד שנה).

פורסם

יש לי נסיון גרוע עם הפנימיים של WD, עם החיצוניים של WD, עם השירות של WD לכן אני לא קונה אותם יותר.

קניתי דיסק חיצוני באיזה 700 ש"ח עם כל היציאות האפשריות ( LAN, ESATA וכו') התקלקל אחרי חצי שנה, לקח להם מעל חודש להחזיר לי תשובה שהם לא יכולים לתקן את זה ועוד שבועיים לשלוח לי חלופי חדש, רק חבל שהם שלחו לי את הדגם הפשוט שעולה חצי מחיר ואת הדגם שקניתי לא היה במלאי ולא יהיה במלאי והתחילו להתווכח איתי שהיה לי את הדגם הזול , ויכוח שהיה ממשיך עד היום אלא אם כן בעל החנות שממנו רכשתי החליט להחזיר לי את כספי חזרה ולהתעסק איתם בעצמו.

לאחר מכן התברר לי שWD דוחפים בחיצוניים את הדיסקים מהסדרות הנמוכות ביותר.

הסיפור הזה חזר עם דיסק IDE פנימי ששבק וכשרציתי לממש אחריות הוחזר לי SATA. כמובן שזה היה למחשב שאין בו חיבור SATA אבל במקרה הזה הסתדרתי איכשהו. (וזה לא היה דיסק בן יותר משנה , גודל 320 ,לא משהו מהמוזיאון).

אגב,

הרכישה האחרונה שלי: 1.5TB של סמסונג מהמכרז בYNET ב400 ש"ח. בטח עכשיו המחיר כבר פחות.

גם ההצעה הראשונה שלי זכתה אז בטח הצעתי יותר מדי (מחיר באייבורי היה קרוב ל600 כשקניתי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הלך לי דיסק פינימי 1T של WD מהסדרה הירוקה לא מזמן, החנות ממנה קניתי החליפה לי אותו ואמרה שהיא כבר תתנהל מול הספק.

לדעתי יש פה מוטיב שמתחיל להראות ברור, כדאי לקנות ממקום טוב שמגבה אותך בכל מה שקשור לציוד מחשבים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא רק מחשבים.

לאחרונה קניתי פלזמה והיא הוחלפה פעמיים בשל פיקסל שרוף ורק המסך השלישי היה מושלם.

אם הייתי קונה במכרז באינטרנט וחוסך 200-300 שקל ,הייתי אוכל אותה כי באותיות הקטנות באחריות אין כיסוי לפיקסל אחד.

החלטתי לשלם מעט יותר ולקנות ברשת א.ל.מ (שמצידם ירדו למחיר שהוא באמת טוב, מתחת לנמוך ביותר ZAP) וזה הצדיק את עצמו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה כונן מהסדרה הישנה שלהם, המחיר הוא מחיר טוב ורגיל.

לא כונן מומלץ. יש אלטרנטיבות טובות יותר, לדוגמה סדרות חדשות יותר של WD וגם סמסונג שהשתפרו מאד בשנים האחרונות.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

היה לי ניסיון נהדר עם WD עד לכונן החיצוני 1 טרה שלי.

המנייאק שבק חיים, ואני לא יודע מה לעשות איתו.

יש עליו מעל 600 גיגה של נתונים, כולל גיבויים, והכי חשוב כל אוסף הפורנו שלי.

חיצוני חדש, אני אקנה של פירמה אחרת.

איפה קונים 1 טרה ב-300 ש"ח שזה לא ב-KSP?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
היה לי ניסיון נהדר עם WD עד לכונן החיצוני 1 טרה שלי.

המנייאק שבק חיים, ואני לא יודע מה לעשות איתו.

יש עליו מעל 600 גיגה של נתונים, כולל גיבויים, והכי חשוב כל אוסף הפורנו שלי.

חיצוני חדש, אני אקנה של פירמה אחרת.

איפה קונים 1 טרה ב-300 ש"ח שזה לא ב-KSP?

תודה.

ברווז, לא הבנתי אותך 8) על אותו דיסק של נתונים אתה שומר גם גיבויים ?

לי יש במחשב דיסק קשיח פנימי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה © ומחיצה נוספת (D) של הנתונים ודיסק פיזי פנימי נוסף שעליו אני שומר את הגיבויים בלבד.

בנוסף כמובן אני מבצע גיבוי של קבצים חשובים על תקליטור DVD של 8.5 ג'יגה.

איזה כייף לי :)

פורסם
ברווז, לא הבנתי אותך על אותו דיסק של נתונים אתה שומר גם גיבויים ?

.

בערך.

אני שומר עליו דברים "כבדים" שאני לא שומר על הכונן הרגיל שלי, ובנוסף גם גיבויים לכל הדברים החשובים.

דוגמא קלאסית למידע שעליו, זה סרטים באיכות BLURAY, משחקים, אוסף הפורנו... :wink: וכולי. כך שלא כל כך חבל על כל זה, תמיד ניתן "לשחזר" את מה שעליו, אבל מטריד אותי שאין לי איך לעשות גיבוי.

אזוף-תודה!

יש מצב שאעבור דרכם או-טו-טו כדי לקנות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...