Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מספר שאלות:

1. בקורולה 2001 איפה החיבור של חוטי הרמקולים מאחורה מתחת למגש של הרמקולים האחוריים (צבעים שחור, אדום, צהוב ולבן)? מצאתי אותם בחיבור לרדיו אך לא מאחורה.

2. איזה גודל רמקולים אחוריים מתאימים לרכב זה?

3. איך החברה הזו soundtech ? המחירים שלה זולים מאד! השאלה היא האם איכות הסאונד סבירה או על הפנים?

פורסם

עד כמה שזכור לי המידות במגש האחורי ב2001 הן 6.5 אינטש אבל אפשר תמיד לעשות עבודת "הרחבה" ל6*9

מה הצבעים של החוטים של הרמקולים שם? מי זוכר - אבל אתה אמור להיות מסוגל לאתר אותם בקלות אם יש לך שם רמקולים מאחורה אז גם אתה אמור להיות מסוגל לאתר את הקונקטורים שמתחברים אליהם - תפתח את פתח תא המטען ותביט על הרמקולים מהצד התחתון של המגש האחורי.

SOUNDTECH - חוטים זולים ופשוטים שעושים את העבודה סה"כ רק תבדוק (אני מבין שאתה מדבר על חיווט חשמל) לפי הנתונים של הכבלים האלו כמה זרם הם יכולים להעביר ולאיזה מרחק.

יותר חשוב שתיתן לנו את נתוני המגברים שאתה הולך להתקין ולפי זה יהיה קל יותר לאמר לך באיזה עובי מבחינת גייג' GAUGE אתה צריך לרכוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זהו, שאין לי רמקולים עכשיו המותקנים מאחורה אולם נאמר לי, וכן גם ראיתי ליד הרדיו שיש חוטים מקוריים מוכנים בצבעים שציינתי שהם בוודאות של הרמקולים האחוריים. קצה אחד ליד הרדיודיסק וקצה שני אמור להיות מתחת למגש ואני לא מוצא אותו. אינני מתכוון להתקין מגבר אלא רק רדיו דיסק חדש שקיבלתי במקום הרדיוטייפ המקורי של טויוטה שעל זה יש כבר דיונים בפורום משנים קודמות.

פורסם

1. אני יודע את צבע החוטים ומיקומם ליד הרדיו דיסק אך לא מוצא היכן נמצא הקצה השני שלהם מתחת למגש.

2. אני לא מתכוון להתקין מגבר והחוטים המקוריים אמורים להספיק לי.

3. מצאתי בפורום שמאחורה הרמקולים המתאימים הם 5.25

4. יש לי רדיודיסק חדש של soundtech שקיבלתי אך איני יודע את איכותו, בדקתי באינטרנט והוא הכי זול שיש בשוק אך מה איכותו?

פורסם

בקצה של הרדיו דיסק החוטים אמורים להתאגד לתוך קונקטור - לדעתי צריכה להיות אפשרות לרכוש מתאמים אצל מתקיני מערכות סטריאו.

בקצה באזור של המגש אם אתה לא רואה קונקטורים מוכנים מראש באזור החורים של הרמקולים יתכן והם מוצנעים בין החלק העליון של המגש למתכת של הרכב... אני לא בטוח בקשר לכך.

לגבי הרדיודיסק - מן הסתם מדובר במוצר עם איכות ירודה אבל הסטנדרטים שלי הם כנראה כבר מזמן לא נקודת ייחוס בשביל המשתמש הרגיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא אני דווקא כן התבלבלתי

סאונדטק - כנראה חברת מדבקה שמייצרת HU וכדומה

סאונדקווסט - חברה שמייצרת חיווט לרכב - מוצרים זולים ופשוטים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...