Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני שוקל לקנות אוטו ומחכה לדגמים החדשים שאמורים להגיע שנה הבאה. מישהו יכול אולי להגיד איזה דגמים חדשים של מכוניות אנחנו צפויים לראות בארצנו בשנה הבאה (לצורך העניין משהו שעתיד לעלות עד 150K)?

תודה מראש.

פורסם
לא הצלחת לחשוב על שאלה כללית ומעורפלת יותר?

אני אכוון יותר, השאלה לגבי מכוניות מקטגורית המשפחתיות (פוקוס חדשה לדוגמא, C4 חדשה) או המיני-סופרמיני (פה אני לא מכיר דגמים חדשים)...

פורסם

לדעתי אין לך מה לחכות כי התכנונים כמו שאני יודע לא גדולים טויוטה מתרכזת ביצור מכוניות קטנות וחסכוניות (כמו הIQ מצפה לה בקוצר רוח רכב השנה של 2011 לדעתי) הונדה ומיצובישי כבר כמה שנים טובות טוחנים מים חוץ מכמה רכבים היברידיים מצד הונדה כנראה לא יהיו שינויים מאזדה מתכוונים להוציא סדרה של מנועים חסכוניים עבור המכוניות הקיימות אך ה3 או ה6 ממש לא שוות 150K פורד גם טוחנים מים פיאט וקונצרן VAG (שלתוכו נכנסות רוב היצרניות האירופאיות) לא מזמן הוציאו את הרכבים החדשים שלהם בעי מנועי הTSI הקטנים והחסכוניים.. מצרפת גם אין חדש רק מחזור של הC4 מצד סיטרואן ופלואנס חשמלית מרנו.

בקיצור אם תקנה אוטו ב150K השנה או שנה הבאה זה לא ממש ישנה כי כנראה זאת תהיה אותה המכונית.. אירופאית TSI כולשהי או איטלקית

פורסם

באמת לא עיניין אותך שם שום רכב?

דווקא יש לא מעט חידושים בתחום משפחתיות/סופר-מיני. וכן, גם מ-VAG, אבל ממש לא רק.

פורסם
באמת לא עיניין אותך שם שום רכב?

דווקא יש לא מעט חידושים בתחום משפחתיות/סופר-מיני. וכן, גם מ-VAG, אבל ממש לא רק.

יש שם כמה רכבים מעניינים אבל רובם מגיע בסביבות אמצע 2011-סוף 2011 ואני כנראה אקנה את הרכב בחודשיים-שלוש הקרובים.

פורסם

אם כך, אז אולי כדאי לך לקחת את הליאון שבמבצע עכשיו, מחירים די מפתיעים לשוק שלנו :wink:

פורסם
מה מעורפל בזה? הוא נתן תקרה. כמה מכוניות חדשות כבר יצאו בשנה הבאה? 15 מקסימום?

שלום.

אני שוקל לקנות מחשב ומחכה לדגמים החדשים שאמורים להגיע שנה הבאה. מישהו יכול אולי להגיד איזה דגמים חדשים של מחשבים אנחנו צפויים לראות בארצנו בשנה הבאה (לצורך העניין משהו שעתיד לעלות עד 5,000 שקל)?

תודה מראש.

• תוכן חדש...