Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אנשים שיודעים להוציא אותך מהכלים. אני מטבעי בן אדם די רגוע.

אבל גם לי קרא פעם אפילו להרים יד על איזה סבא פלמ"חניק שאשכרה ירק לי בפרצוף. שתבינו, הכעס שלו בכלל לא היה אישי. סתם כלפי המערכת שאותה ייצגתי. התגובה שלי הייתה אינסטינקטיבית. בלי לחשוב בכלל. הבאתי לו סטירה, שהייתה בעצם בוקס, אבל בחלקיק שניה האחרון פתחתי את האגרוף.

ישר נרגע ושאל בעצב איך אני מרים יד על זקן. עניתי לו שאני לומד מהדוגמאות שהוא ודורו נותן לי.

אין לשפוט מה קרה שם. אף אחד לא יראה איך הוא ירק עלי. אבל כולם ראו עובדתית שסטרתי לו בכוח.

אני מניח שזה לא היה מצטייר טוב במשפט בלי הרקע למעשה.

פורסם
,

מקרה הפוך לשלך קרה לי, נכנסתי לתחנה של דלק, התחנה ריקה לגמרי, עוצר באחת המשאבות, המתדלקת ניגשת אלי "תניע את הרכב ותעבור למשאבה הבאה", אני שואל בישביל מה, תשובתה "אם יגיע מישהו אחר וירצה לתדלק? אז מה תחסום אותו"

אין ספק שהיא צדקה, אם התחנה הייתה חד סטרית, אלה שבאותה תחנה קיימות 3 שורות של משאבות, ושתי כניסות, ככה שמכל כיוון יכול להגיע רכב, עניתי לה "ואם יגיע רכב מהצד שני? אני יחסום אותו" התשובה שלה הייתה "אם לא תעבור אני לא אתדלק", כן כן תודה על האיום, התנעתי ונסעתי לתחנה של פז הצמודה (:

מת על לקוחות שכמותך שמרשים לעצמם להכנס לעסק של מישהוא אחר עם גישה של "למה מי זה החרה הקטן הזה שיגיד לי איפה לעצור ואיך לתדלק"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בד"כ זו גישה שצמודה לשגיאות בסיסיות בעברית בסגנון "אני יחסום".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השרשור הזה נפתח בגלל חוסר הבנה בסיסי של המושג "חופש הדיבור". לצערי, הרבה מאוד אנשים במדינה הזו לא מבינים את זה, או מושגים אחרים כמו "הטרדה מינית" שראיתי ביותר מדי פעמים במקומות עבודה כאלה ואחרים. יותר מדי אנשים חוצים בקלות רבה מדי את הקו שבין מחשבה/מבט, לדיבור/מגע. מה שעצוב זה שיותר מדי נפגעים של חציית הקו הזאת (לרוב נפגעות, מה לעשות...) לא מבינים בכלל שזה אסור, או בוחרים להתעלם.

אני לא אומר שתמיד צריך להגיע לבית משפט - כמובן שצריך לדעת אילו מלחמות להלחם ואילו לא - אבל להשלים עם העובדה ולוותר? מתישהוא צריך למתוח את הקו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה עם מה שאתה (SRONIS) אומר, היא שהקו הזה לא קיים במציאות. כל אדם רואה את הקו הזה במקום אחר, בהתאם לרקע שבו גדל ולנסיבות המקרה - כפי שאנו רואים מהתגובות כאן.

ומה שעושים בתי המשפט בישראל זה פשוט: הם כופים על כולנו את הערכים שלהם. אז אם במקרה הערכים שלהם דומים לשלך - זה ממש נחמד, אבל אם לא...

אני למשל חושב שלקלל אדם זה לא פשע ולא צריך לקבל על זה עונש, והנסיון להפוך את כולנו למנומסים אינו אלא צביעות. דברים דומים אמר בנושא זה ירוסלאב האשק (מחבר הספר "החייל האמיץ שוויק").

דני

פורסם

אני למשל חושב שלקלל אדם זה לא פשע ולא צריך לקבל על זה עונש, והנסיון להפוך את כולנו למנומסים אינו אלא צביעות. דברים דומים אמר בנושא זה ירוסלאב האשק (מחבר הספר "החייל האמיץ שוויק").

דני

הכל תלוי בנסיבות.

אני מצד אחד לא רואה את עצמי מקלל סתם כך מישהוא ברחוב או בעסק, מצד שני, אם זה יקרה והוא יתבע וינצח, זה יהיה שוק חיי.

בכל מקרה, ירוסלאב האשק כבודו במקומו מונח אבל כבר למדתי שלא כל מי שכותב ספר טוב, מדבר דברי טעם בראיונות או בנאומים(לא רק מנסיון ישראלי, למרות שיש).

אז נתראה אחרי המלחמה בשש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבעיה עם מה שאתה (SRONIS) אומר, היא שהקו הזה לא קיים במציאות. כל אדם רואה את הקו הזה במקום אחר, בהתאם לרקע שבו גדל ולנסיבות המקרה - כפי שאנו רואים מהתגובות כאן.

ומה שעושים בתי המשפט בישראל זה פשוט: הם כופים על כולנו את הערכים שלהם. אז אם במקרה הערכים שלהם דומים לשלך - זה ממש נחמד, אבל אם לא...

דני

לדעתי זה כל העניין במערכת המשפט: מצב רוח ודעות אישיות של שופט קובעים הרבה.

רק כדוגמה, נגיד שהוא היה אומר לה "בת זונה". האם זה מהווה עלבון לה, או לאמא שלה, ואז אין לה עילה לתבוע אותו?

ולמה התייחסות לעיסוק כזה היא עלבון, אם בכלל?

רק תדעו, שלהגיד "כוסית" - מותר ! כמובן לפי המזל מי השופט.

"השופט עודד גרשון קבע בפסק הדין כי על אף סלידתו האישית מהביטוי, "מי שמצוי מעט בסלנג השגור בפי הצעירים דהיום יאמר לך כי לעיתים נעשה שימוש בביטוי האמור דווקא כמחמאה למי שיש לה מראה מצודד".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033232,00.html

לא לנסות !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הכל תלוי בנסיבות...בכל מקרה, ירוסלאב האשק כבודו במקומו מונח אבל כבר למדתי שלא כל מי שכותב ספר טוב, מדבר דברי טעם בראיונות או בנאומים(לא רק מנסיון ישראלי, למרות שיש).

הנסיבות - בעיני המתבונן!

לדעתי, האשק צדק גם צדק.

מנסיוני, יש המשתמשים בשפה יפה כדי לומר שטויות, ויש האומרים בשפה גסה את האמת לאמיתה. ויש גם ההיפך...

אז נתראה אחרי המלחמה בשש?

בשמחה, אם כי אולי נצטרך לחכות לא פחות משחיכו הם...

דני

פורסם
אני בטוח שהיא התנהגה כמו בהמה מוחלטת אם מתדלק הגיע לרמה שהוא אומר את זה, ואם כבר היא צריכה לשלם לו.

ושמעתי מאח שלי שהיה מתדלק כל מני סיפורים על לקוחות, ולחלקם זה מגיע...

שעבדתי במקדונלדס ראיתי אנשים שצרחו וזרקו על המוכרים אוכל כי הם קיבלו משהו שהם לא ביקשו, אנשים מבוגרים שאמורים להראות דוגמה לילדים שלהם שבאים איתם למקום כזה.

אכן, אנשים - גם כאלו שאמורים להיות בעלי מעמד גבוה ומשכילים פשוט משתנים לחלוטין שמדובר בדברים טיפשיים וקטנים בצורה שלא תיאמן.

• תוכן חדש...