Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי פרטים על פורד פוקוס 2007 מליסינג.

חברת הליסינג שלחה לי את תוצאות הבדיקה שהם עשו לרכב,

לטענתם הרכב עבר תאונה שהיו בה רק פגיעות בפח ולא בשילדה,

כמובן שאני אקח את הרכב גם לבדיקה משלי, אבל בכל זאת אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבדיקה שלהם.

בבדיקה צוינו 2 בעיות:

1. סרן קדמי ומערכת היגוי: מתלה קדמי: לתקן זוויות מתלה

2. שלדת מרכב: תקוני מרכב משמעות נמוכה: סימני פגיעה מלפנים כנף קדמית שמאלית הוחלפה,

סימני פגיעה דופן שמאל, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים, נזק לפנלים, נזק לפגושים.

פורסם

תוצאות הבדיקה די סטנדרטיות לשנתון, אין לי מושג מלפני כמה זמן הם ואם התוצאות האלו אקטואליות.

תיקח לבדיקה יזומה שלך במכון בדיקה בבחירתך, רצוי קצת רחוק ממיקום הליסינג

אם גם הבדיקה שלך תראה את אותן תוצאות, שווה לשקול ברצינות לקחת את האוטו :-o

פורסם

יש טונות של פוקוס בחברות הליסינג, ואני לא רואה טעם "לבזבז" זמן וכסף על בדיקה משלך לפוקוס שמראש נתוני הפתיחה שלה נחותים. הרי במילא שתגיע לסגור את המחיר עם נציג הליסינג הוא יטען שזאת לא תאונת שלדה ולא מורידים עליה במחיר, אז תמורת אותו הכסף חפש פוקוס אחרת, שלא עברה תאונה כלל.

השוק עובד לטובתך, נצל את זה.

נ.ב - נסה להרים טלפון לאינדיגו. ממה שראיתי, יש להם דילים לא רעים בכלל על פוקוסים יוצאי ליסינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

Tzvika-Pick הרכב המדובר עבר 63000 ק"מ זה משנה במשהו את דעתך?

לדעתי אין הרבה רכבים בליסינג שיש להם קילומטרז' סביר.

בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתך וגם דעות נוספות.

פורסם

ומאיפה לך הבטחון שהקילומטרז' הזה לא זויף?

אל תהיה תמים ותאמין לכל מה שאומרים, קח לקח מסיפורים של אנשים וכפי שאמרו לך פוקוס יש כמו זבל.

בטוח שיש עוד אחת עם קילומטר סביר ונקייה מתאונות שהשם שלך רשום עליה:-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לוקח את הדברים שלהם בערבון מוגבל אבל בכל זאת צריך להתחיל מנקודה כלשהי

האם קילומטרז' מזויף זה משהו שיכולים לעלות עליו בבדיקה?

פורסם

חברות ליסינג גדולות לא מתעסקות אם זיופי קילומטראז', כך שמהבחינה הזאת אתה יכול להיות רגוע.

זיוף קילומטראז' זה לא משהו שעולים עליו, באופן עקרוני, בבדיקה לפני קנייה. אם מדובר ברכב שעבר 600K קילומטרים וזויף ל-60K קילומטרים כנראה שישימו לב לזה בבדיקה, אבל במקרים פחות קיצוניים כנראה שלא. אין איך לבדוק את זה מלבד לאמת את הנסועה עם ספר הטיפולים.

lpelet - אתה לא צריך הרבה פוקוסים עם קילומטראז' נמוך ובלי תאונות, אתה צריך רק אחת :-D

שוב, תתקשר לאינדיגו, תבדוק מה יש להם להציע לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש טונות של פוקוס בחברות הליסינג, ואני לא רואה טעם "לבזבז" זמן וכסף על בדיקה משלך לפוקוס שמראש נתוני הפתיחה שלה נחותים. הרי במילא שתגיע לסגור את המחיר עם נציג הליסינג הוא יטען שזאת לא תאונת שלדה ולא מורידים עליה במחיר, אז תמורת אותו הכסף חפש פוקוס אחרת, שלא עברה תאונה כלל.

השוק עובד לטובתך, נצל את זה.

.

לקחתי את הרכב לבדיקה ובאמת היו בו עוד הרבה תיקוני פחחות שלא צוינו בדוח המקורי.

כל הדברים שאמרת קרו אצל נציג הליסינג אחד לאחד, אני מוריד בפניך את הכובע.

תודה על העצות, נפגש ברכב הבא :-)

• תוכן חדש...