Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשאלתך - התשובה היא "לא" חד משמעי.

הסתייגות אחת קטנה, פעם אחת יצא לי בשוגג לעשות את זה, להגנתי יש לציין שלא היה שילוט של אין חנייה, בעיר זרה, במקום שאני לא מכיר, בפעם הראשונה שלי שם.

מעבר לכך, כשאני רואה "אסור לחנות", אני לא חונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אז מה אתה מציע, שלבעלי בתים פרטיים לא תהיה חניה?

עכשיו תחשוב על זה כך:

יש לך בית קומות, קיבלת חניה יחד עם הבית כמו כל תושב בישראל (להוציא את אלו שגרים בבתים ישנים במיוחד שבהם אין חניות), למה שאני (לדוגמא. אך לצערי אין לי בית פרטי ): ) לא אקבל גם חניה כבעל בית פרטי? מה, אני צריך לקנות דירה כדי שתהיה לי חניה?

ואז מה, אם אין לי חניה והרחוב צפוף אני אלך לשים את האוטו בקיבינימאט ואלך חזרה הביתה ברגל מי יודע איזה מרחק?

אני גם חושב שהעסק טיפה לא פייר, אבל עד שלא תהיה הצעה אחרת, חכמה שתיצור שיוויון בין כולם, אין מה לדבר על ביטול החניות האלו או על חניה על הכניסה אליהן.

אתה בן אדם נורא חצוף, כשאתה משכיר דירה או קונה אתה יודע בדיוק אם קיימת חנייה פרטית או לא.

זה שאתה נדפק זאת בעיה שלך ושלך בלבד!!! רוצה חנייה בחינם ובשפע, תעבור לפריפריה או שתשכיר בית עם חנייה פרטית, אל תהרוס לאנשים את היום ואת החיים!!!

פורסם

גם אני לא הייתי חוסם שער [חוץ מחניות של מפעלים סגורים או אתרי בניה בסופ"ש ].

הצעתי קח פחית צבע ותצייר על הכביש מלבן שממשיך את שטח החניה שלך.

ראיתי לא מעט אנשים עם חניות עושים את זה באיזור כ"ס והוד השרון.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בחיים לא חוסם שערים.

אין בררה, תיאלץ לסמן את השער במגוון דרכים,

לצבוע את המדרכה, להוסיף כמה שלטי אזהרה מאיימים

ומדי פעם גם לצאת לרחוב בזעקות עם קצף בזווית הפה.

הלוואי ולא היינו זקוקים לכל האמצעים האלה, אבל נו. ככה זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מי שקנה בית אם חנייה חייבת העיריה לספק לו אפשרות גישה לחנייה הזו. בזמנו שיפצו אצלינו את הרחוב והפועלים סללו לי איזה 5 פעמים את הרמפה שמאפשרת עלייה על המדרכה שמובילה לחנייה שלי.

אני לא כל כך מבין איך זה לא פייר שאדם יחנה בחנייה אותה רכש בטאבו,(ד"א ברוב העריות אם יש לנכס חנייה פרטית לא תקבל תו חנייה), יש גם זכויות לפרט לא רק לציבור אפילו במקומות שבהם יש מצוקת חנייה. ד"א בהרבה מקרים ניתן להחנות כחוק יותר מרכב אחד בחנייה כזו ואז זה טוב גם לציבור וגם לבעלי החנייה.

בעיניין החסימות, בבית הראשון ששכרנו בפ"ת היה ממש נהוג לחסום האחד את השני בשעות היום ואם רצית לצאת שתיים שלוש צפירות והחוסם מגיע ומזיז את הרכב למקום אחר. כך למדנו להכיר את השכנים היום נראה לי שזה היה מחרפן אותי אבל אז זה היה הוואי שכונה חביב.

פורסם

הקפצה קטנה, אבל אחרי שפניתי לאגף ההנדסה בעירית ב"ש בבקשה לסמן את הכניסה, בטענה שחונים לי מול השער.

זאת התשובה שקיבלתי.

אדון נכבד,

פנייתך הועברה לטיפולי. אבקש להשיבך כדלקמן:

עפ"י חוקי התנועה אסורה חניית רכבים מול שערי כניסות ויציאות של מגרשי חנייה גם אם אינן מסומנות. (משום כך אין צורך בסימון).

אי לכך עליך לפנות למשטרת ישראל לשם אכיפה.

בכבוד רב,

מיכאל זיסלין

מנהל מחלקת תנועה

• תוכן חדש...