Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר מהמוסך שלי על היונדאי אקסנט 1999 שלי.

הטיפול כולל החלפת שמן מנוע (4 ליטר), מסנן שמן, אטם בורג, רפידות בלם קדמיות ואחוריות, שמן בלמים, 2 משאבות בלמים מקוריות

סה"כ כולל עלות עבודה בסביבות ה 1500 ש"ח

הוגן?

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

אם תפרט לנו כמה הוא תמחר כל חלק נוכל לתת תשובה יותר מדויקת.

לפי דעתי ההצעה מעט יקרה. אני עשיתי טיפול דומה ליונדאי גטס (רק בלי הקטע של הברקסים אבל עם החלפת שמן ברקס + נוזל קירור) ב-650 ש"ח (אתה יכול לחפש את הת'רד באופציית החיפוש). את החלקים רכשתי לבד (200 ש"ח) ואת העבודה עשיתי במוסך של חבר 450 ש"ח (שזה כשעתיים עבודה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התגובה.

האוטו עוד במוסך, אז אין לי כ"כ מושג כמה הוא תמחר כל חלק, אני יודע רק שהמשאבות בלם עולות כ-350 ש"ח כל אחת. (ובאמת היה רעש מוזר מהבלמים בכל פעם ששיחררתי את הבלם אחרי עצירה, כאילו הוא נתפס, יכול להיות מאוד שזה המשאבות)

בנוסף, יש עוד טיפול לוינקרים שלא עובדים, מקווה שלא ייקח על זה יותר מדי אקסטרה.

אני אעדכן כשאדע יותר מידע על המחירים.

תודה!

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

אוקיי, מחיר עדכני 2100 ש"ח

כולל:

טיפול 10,000 + תקופתי (החלפת שמן מנוע, אטם בורג ומסנן שמן) - 450 ש"ח

החלפת רפידות בלם קדמיות (152 לרפידה) ואחוריות (כ-100 ש"ח לרפידה)

החלפת 2 משאבות בלם (כל משאבה 342 ש"ח)

השחזת *משהו שקשור בבלמים* (לא כ"כ הבנתי מה זה)

תיקון וינקרים שלא עובדים - 85 ש"ח

עבודה 400 ש"ח

המממ.. נראה לי שזהו, מקווה שלא שכחתי משהו.

מה אתם אומרים?

יונדאי אקסנט 1999

פורסם
לפי המחירים זה נשמע כמו מוסך מורשה, אם כן אז זה סביר אולי מעט יקר אבל סביר.

אכן מוסך מורשה :) תודה

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

יכלת לרדת מ-1500 ש"ח בקלות במידה והיית עושה לא במורשה אבל בגדול המחיר הוא לא שחיטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...