Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות רכב-שאלתי היא לגבי ביטוח.

מה המחיר שאני צריך לשלם ביטוח חובה,ואני בגיל 21 ,ויש לי רק שנה אחת רישיון נהיגה [מה שאומר שאני נהג חדש עדין. אגב,שמעתי שמועות-לא יודע האם הם נכונות-שמי שעושה 21 ויש לו שנה רישיון,אזי בטל לו ה"נהג חדש" אפילו שאין לו שנתיים רישיון. כמו במצב שלי.זה נכון!?]

בכל מקרה,בין אם זה נכון ובין אם לאו,אשמח אם תגידו לי מה המחיר לביטוח חובה,ביטוח מקיף,צד ג'-כמו"כ מי\מההכי מומלץ\איזה ביטוח הכי מומלץ! והאם שווה לעשות [בתור נוהג בדר"כ רק בירושלים ככל הנראה] ביטוח מקיף,צד ג' !?

[נ.ב.אם זה משנה ----> כשאקנה רכב,זה לא הולך להיות יקר,אלא עד ה10K שקל,ואף פחות!]

תודה מראש! (:

פורסם
ברצוני לקנות רכב-שאלתי היא לגבי ביטוח.

מה המחיר שאני צריך לשלם ביטוח חובה,ואני בגיל 21 ,ויש לי רק שנה אחת רישיון נהיגה [מה שאומר שאני נהג חדש עדין. אגב,שמעתי שמועות-לא יודע האם הם נכונות-שמי שעושה 21 ויש לו שנה רישיון,אזי בטל לו ה"נהג חדש" אפילו שאין לו שנתיים רישיון. כמו במצב שלי.זה נכון!?]

בכל מקרה,בין אם זה נכון ובין אם לאו,אשמח אם תגידו לי מה המחיר לביטוח חובה,ביטוח מקיף,צד ג'-כמו"כ מי\מההכי מומלץ\איזה ביטוח הכי מומלץ! והאם שווה לעשות [בתור נוהג בדר"כ רק בירושלים ככל הנראה] ביטוח מקיף,צד ג' !?

[נ.ב.אם זה משנה ----> כשאקנה רכב,זה לא הולך להיות יקר,אלא עד ה10K שקל,ואף פחות!]

תודה מראש! (:

תתקשר לסוכן/חברת ביטוח.

מה שכן זה יותר זול מנהג מתחת לגיל 21.

אם יש לך יותר משנה ביטוח אז אתה לא נחשב נהג חדש אלא נהג צעיר.

לגבי איזה ביטוח זה לשיקולך.

רצוי שיהיה לך ביטוח צד ג' מפני שככה אתה "מוגן" יותר (מפני תביעות של רכוש מול צד ג').

• תוכן חדש...