Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מאיזה אתר את קונה ...

אני אישית זכיתי במיכרז באזעקת ביפר של רב בריח וקיבלתי אותה תוך 3 ימים מהאתר P1000...

אני גם קניתי מגבר באתר של EBAY והיבאתי אותו לארץ דרך MUSTOP ...

בכללי אם ליבא חברה גדול וטוב שבארץ המחיר תמיד יהיה גבוה יותר כדי ליקנות מאתרים בחו"ל כגון EBAY..

אבל שמדובר בארץ אפשר לימצוא דברים טובים ברשת.... אבל גם בחניות!

פורסם

הארד דיסקים למשל, קניתי כבר שלוש פעמים רצוף מהאינטרנט (פעם אחת מקספ ופעמיים מפנדה).

לעומת זאת, מצלמה דיגיטלית, שזה כבר סכום די רציני (עבורי, לפחות) קניתי לפני שבועיים באופיס דיפו. היה מבצע ואחרי שחרשתי את האינטרנט גיליתי שאני משלם אותו מחיר (פלוס מינוס 100 שקל) אבל העדפתי לקנות הכל בקופסה סגורה, מחנות שבכל זאת, אני בא ומקבל את הסחורה ישר (ולפעמים אפשר גם תשלומים וכו'...), ועובדים מול היבואן הרשמי של המצלמה.

השאלה היא אם אתה סומך על החנות שאתה קונה ממנה. לרוב אפשר לקבל המלצות מחברים ולפעמים באמת יש מצב להשיג מחיר טוב. הבעיה היא מה קורה כשצריך להפעיל את האחריות. מניסיון העבר, שלי, רק המשלוח לחברה וממנה עלה לי כמו ההנחה שהשגתי על המכשיר (הארד דיסק שנדפק פעמיים רצוף, אז הייתי צריך לשלוח פעמיים והחברה שלחה לי חזרה תמורה מחיר מופקע)

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...