Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה רכשתי יונדאי אקסנט שנת 95 4דלתות עם 150000ק"מ אוטומט

כעת הגעתי ל160ק"מ והאוטו..גמור!!

המים ברדיאטור מבעבעים בסיום נהיגה ,בכל בוקר שאני בודק חסר כל המים ששמתי יום לפני כן,

בסיבובים האוטו משמיע חריקות מרגיזות(אמרו לי שזה הבולמים האחוריים)

ההגה ממש ממש מושך שמאלה

לפני כמה ימים עשיתי כמעט תאונה חוסר איזון מוחלט בגלגלים (האוטו התחיל לרקוד ימינה שמאלה)

לפני איך שזה נראה גם הצמיגים גמורים..

הברקס משמיע קולות מוזרים..

לפני כשבועיים החלפתי לרכב את הארבעה כבלים האלו שמתחברים למנוע..כי הישנים פשוט התפוררו לי ביד

אני אשמח אם תוכלו קצת להאיר את עיניי,אני לא מתבייש להגיד אני לא גאון גדול ברכבים ולכן באתי לפה כדי לקבל קצת עזרה וחוות דעת..

פורסם

עושה רשום שהאוטו מתוחזק ברמה גרועה מאוד. כנס איתו למוסך שיעברו על כל מה שצריך ויתנו לך הצעת מחיר לתיקון. לפי מה שאתה רושם אל תתפלא אם ההצעה תעמוד על חצי מערך הרכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הרכב היה ברשותך חצי שנה ונתן לך סימנים (שאולי לא הבנת)

לא יתכן שבוקר בהיר אחד החלו כל התקלות.

מצטרף לקודמי וממליץ לך ללכת לקבל הצעת מחיר לתיקון ולשקול את צעדיך (לתקן או למכור ולרכוש רכב יותר טוב)

כרגע לפי התיאור שלך עדיף שתמנע מלנהוג ברכב ותציל חיי אדם...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

היי, יתכן ויש לך נזילת מים, או אטם ראש מנוע פרוץ, או משהו שבעצם מעיד על התחממות יתר

(אם תשים סיר מים על הגז, כשהם ירתחו יהיה בועות, נכון ? אותו אפקט בעצם)

גש למוסך לבדוק את הרכב, האם בכלל שווה להשקיע בו.

אם אתה מאיזור המוסך, אוכל להמליצ לך על מוסך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הרכב מזגזג לך בידיים יש לך בעיות בצמיגים ואתה ממשיך ליסוע כאילו כלום.

תכניס את הרכב למוסך מחר בבוקר וטפל בדברים החמורים כמו ההגה שמושך והצמיגים הלא תקינים והברקסים!!! שמשמיעים קולות מוזרים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...