Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

קניתי וולוו 940 טורבו שנת 96 לפני כחודשיים.

לאחר בדיקות רבות, לפי כל הכללים, הוברר מעל לכל ספק שהרכב צורך בתוך העיר עם מזגן 1 ליטר ל 2.7 קילומטר. (בינערוני 1:8-9)

כשקניתי את הרכב עשיתי בדיקת מחשב שהראתה 0.3 ונאמר לי שזה מצוין.

מנורת ג לא נדלקת...

אין ריח של דלק...

האם יכול להיות עוד משהו?

יכול להיות שזו הצריכה ואין מה לעשות?

נראה לי צריכה מאוד מוגזמת.

אנא עזרתכם!!!

פורסם

לא רשמת איזה מנוע. וולוו 940 טורבו 2300 עושה בממוצע 1 ל-10 במשולב עם מזגן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה.

נכון שלא ציינתי, מדובר ב 1860 סמ"ק.

אני חוזר: נסיעה עירונית עם מזגן 1:2.7. מטורף, לא? (אני פשוט רואה איך המחוג נופל...).

פורסם

לא מכיר את הדגם עם מנוע שציינת, אינני יודע איך אתה נוהג. אבל צריכת דלק שאתה אומר ניראית לא הגיונית. בדוק לחץ אויר בצמיגים, אולי רכב שלך עמוס עמוס מאוד או אתה נוסע עם רגל מאוד כבדה, פילטר אויר סתום.

כיצד אתה מודד צריכת דלק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב ריק.

החלפתי אחרי הקנייה פילטר אויר פלגים שמן וכו'.

נוסע רגוע מאוד.

בדקתי גם בצורה של מילוי הטנק עד הסוף, נסיעה בעיר של כמאה ק"מ, ומילוי חוזר.

וגם בצורה הפוכה, של מילוי כמות דלק מסוימת כאשר מנורת הדלק נדלקה, נסיעה בתוך העיר עד שנדלקה שוב וכו'.

חזרתי על הבדיקות הנ"ל מס' פעמים.

אגב, הדגם הזה נחשב כ- 2000 סמ"ק.

אומרים שאני צריך לשנות הרגלי נהיגה, ולדעתי אין מצב. אני נוסע סופר רגוע, מקפיד לא להגיע למצב של טורבו בעיר, והצריכה נראית לי מטורפת. (כמעט כמו אוטובוס.)

פורסם

האם יש ריח חזק של דלק? אולי יש דליפה מצינור כלשהו סדוק?

פורסם

תשמע זאת חתיכת צריכה!!

לגבי צורת נהיגה, גם אם הרכב עם שמונה פועלים ערבים ונגרר אין מצב להגיע לצריכה כזו..

האם הצריכה הייתה כבר מהיום הראשון שהרכב אצלך?

אגב, ההבדל בין בינעירוני לעירוני נראה לי תהומי. (על אף שגם הצריכה מחוץ לעיר נראת קצת גבוהה)

הייתי בודק אם יש סדק במיכל הדלק.

בעבר היה לאח שלי פיג'ו 106 שהוא התלונן שיש לו צריכת דלק נוראית ושנראה היה לו שיש נזילה של דלק.

אני אמרתי לו שהוא מדבר שטויות עד שהתברר כי הרכב עבר תאונה לפני שנקנה והמיכל דלק היה סדוק לגמרי!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כבעליו של מספר לא מבוטל של דיגמי וולוו 240,740 ו 940 אני רוצה לאמר לך שהצריכה הזו לא נורמאלית לחלוטין!!!!!!!!!

בדוק אם יש דליפת דלק מהמסנן דלק שהרכב מונע ,לעיתים לאחר החלפת מסנן דלק ישנה דליפת דלק שלא ניבדקת כראוי

מה שמביא לצריכת דלק או מסנן דלק סתום לגמרי,בכל מקרה לא נראה לי ששני הדברים הללו יביאו לצריכת דלק כזו ,

אני יכול לשער שהבעייה נובעת מכיוון תיבת ההילוכים בהסתמך על העובדה שמחוץ לגיר הרכב צורך דלק באופן נורמאלי.

• תוכן חדש...