Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, בזמן האחרון אני מחפש אחר רכב מסויים, רנו קנגו אוטומטית.

מצאתי אחת שממש אהבתי, הרכב נראה מאוד שמור ונקי, שומש כרכב פרטי (היה לי כזאת וראיתי כבר כמה אחרות, אפשר לראות מה היה בשימוש מסרחי ומה לפרטי).

הכל שלם ונראה מצויין, רק דבר אחד מפריע לי, הרכב רשום על שם חברת ליסינג (שם הנהג לא רשום), הוא טוען לליסינג מימוני ושהרכב היה אצלו מאז שהוא חדש.

הבנתי שבמצב כזה הרכב שייך לחברה, אז איך לעזאזל האדם שמוצג מולי יכול למכור אותו? הרי הרכב לא על שמו אלה על שם החברה.

האם הוא יכול להעביר בעלות אלי במעמד כזה? איך בדיוק זה עובד?

ועוד שאלה, האם מורידים במצב כזה? לפי מחירון יד 2 מורידים מערך הרכב 10%, לוי יצחק לא מוריד כלל.

פורסם

בא נתחיל מזה שלוי יצחק מוריד 8 אחוז (תחפש בסעיף ליסינג מימוני על שם חברת הליסינג) כמדומני (פלוס מינוס אחוז)

באופן עקרוני תהליך המכירה נעשה בשלב הדיון בינך לבין הבעלים שאותו פגשת.

לאחר מכן - אתה משלים את יתרת החוב שלו מול חברת הליסינג המימוני , ואת השאר אתה מעביר לבחור.

בשלב הזה לרוב יש שיעבוד על הרכב לחברת הליסינג / בנק - ואתה תקבל מכתב מחברת הליסינג שמאשר שהרכב יועבר אך ורק אליך ועל שמך - בשלב הזה הרכב עובר לידיך.

לאחר כמה ימים - אתה מקבל מחברת הליסינג יפוי כח להעברת בעלות והולך ומעביר בעלות על שמך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אוקי, תודה ליביו עזרת לי מאוד, מחר הבדיקה.

לפי מה שהבנתי הבחור הסביר לי שהוא אינו חייב כבר כלום לחברת הליסינג.

מחר אני יחתים אותו לפני הבדיקה שאין שעבוד או משהו על הרכב.

תודה רבה!

פורסם

אם הוא לא חייב כלום - תבדוק את האוטו.

לאחר מכן צור קשר עם החברת ליסינג - לברר שאכן:

א. זה ליסינג מימוני

ב. אין לו חוב כלפיהם.

שאר התהליך נשאר אותו הדבר - החברה תיתן לך מכתב המתחייב להעביר את הרכב על שמך , ואז יפוי כח שיאפשר לך לעשות את זה.

לגבי עניין האין חוב - נשמע לי קצת מוזר , אולי הוא סגר אותו כבר, לרוב זה לא המצב. אם כן - אז הוא חסך לך זמן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...