Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנסו לאתר יד 2 - כל הג'אנטים האלו מוצעים שם למכירה.

אם היו רוצים לתפוס את הגנבים - היו מוצאים אותם תוך 3 דקות דרך האתר.

אבל כנראה יש משימות יותר חשובות מזה כמו לשלוח 10 בלשים כדי לעצור שחקן קולנוע ועוד דברים בסגנון הזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתגורר בסינגפור.

אין פה רכב שרוט, אין פה רכבים בלי סמלים ובטח כאלה בלי ספויילרים או גנטים.

אם יתפסו פה מישהו גונב או משחית יתלו אותו בכיכר המרכזית.

ענישה, זה מה שצריך. אולי הסעודים לא כאלה טפשים. 3-4 גנבים שיקטעו להם את הידים ואני משוכנע שהמצב ירגע.

לפני 15 שנה גנבו לי את הגנטים של הVR6 שלי....תסכול ועצבים.

זה בלתי נסבל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כשהייתי קטן אהבתי את הספר "הפיל מניו-יורק" של דודו גבע ז"ל.

היום זה כבר קיבל משמעות אחרת

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
בעצם מדובר רק על ג'אנטים מקוריים, רק של דגמים הנמכרים בליסינג בגירסאות ערומות???

כן, לדעתי מדובר על מכירת הג'אנטים למגרשים שמוכרים רכבים יוצאי ליסינג, אשר מעוניינים להעלות את מחיר הרכבים.

או סתם כדי לשקר ללקוחות ש"הנה, יש ג'אנטים, זה הדגם היקר"...

גועל נפש!

עקירת ידי הגנבים תתקבל בברכה.

פורסם
אני מתגורר בסינגפור.

אם יתפסו פה מישהו גונב או משחיט יתלו אותו בכיכר המרכזית.

ענישה, זה מה שצריך. אולי הסעודים לא כאלה טפשים. 3-4 גנבים שיקטעו להם את הידים ואני משוכנע שהמצב ירגע.

זה בלתי נסבל.

כנראה שדרכם של הסעודים לא נכונה, עובדה שהם כרתו ידיים, כורתים ידיים ולבוודאי גם ייכרתו ידיים. אך תופעת הגניבות לא נעלמה.

פורסם
אני מתגורר בסינגפור.

זה בלתי נסבל.

במדינה בה אתה נענש בחומרה על השלכת מסטיק ברחוב (זה עדייך כך?), אין פלא.

פורסם
במדינה בה אתה נענש בחומרה על השלכת מסטיק ברחוב (זה עדייך כך?), אין פלא.

למה לא???!!! ראית פעם שנופל למישהו המסטיק מתוך הפה? קשה להחזיק אותו בפה בדיוק עוד 5 דקות כדי להגיע לפח?

זה נשמע שהמדינה באמת מחמירה יותר מדי אבל ספציפית דוגמאת המסטיק, לא טובה.

Bimmer

פורסם
אני מתגורר בסינגפור.

רק כדי להבהיר - אתה מדבר LITERALLY ואתה לא מדבר במטאפורות.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני לא מבין אתכם!

מצד אחד אתם פותחים שרשורים קורעי לב על גניבת ג'נטים, מערכות שמע, ספויילרים, סמלים, אנטנות, גריליים, פנסי ....

מצד שני כשאני ממליץ להחמיר את הענישה, כולם הופכים לרחמנים.

הסיפורים על המסטיקים בסינגפור מאוד מוגזמים. לא תולים פה על מסטיק. אין איסור לעיסת מסטיק. יש איסור על מכירת מסטיק ולמי שזה מאוד חסר יכול לרכוש כזה בבית מרקחת. גם בלי מסטיקים מסתדרים מצויין והרחובות נקיים להפליא. אני מוכן לוותר על מסטיק עד סוף ימי כדי שהרחובות שלנו יהיו כאלו.

תולים פה אנשים על עבירות מין, סמים ורצח.

רבותי ,זה עובד! רמת הפשיעה פה אפסית. הילדה שלי יכולה ללכת איפה שהיא רוצה באיזה שעה שהיא רוצה ואף מאבטח של הרמטכ"ל או נשיא לשעבר או ניצב במשטרה לא יחשוב אפילו להציק לה. אף אחד לא ינסה למכור לה סמים ואף אחד לא ידקור אותה בכניסה למועדון או יוריד עליה קסדה ויהרוג אותה (כן, גם פה קוראים YNET)

אולי אתם לא רואים, אבל הפכנו למדינת עולם רביעי. לאן בדיוק אתם רוצים להגיע?

אז אחרי שיתחילו לתלות אנשים על סחר בסמים, עבירות מין ורצח. אחרי שיחמירו את הענישה על גניבה (דין אנטנה כדין רכב) אני משוכנע שאנשים יתחילו לחשוב פעמיים לפני שהם מעשנים גראס, שותים ליטר בירה ועולים על הכביש לדרוס רוכבי אופניים. אנשים יבינו שבמקרה הטוב הם יבלו את שארית חייהם מאחורי סורג ובריח ובמקרה הרע הם ישמשו כחלקי חילוף להשתלת איברים.

האמינו לי סינגפור היא מקום מדהים עבור אנשים נורמטיבים. אני מאחל לכולנו חיים שקטים שלווים ובטוחים כמו שיש כאן.

אם גם אנחנו נגלה נחרצות וקשיחות כלפי עבריינים זה יהפוך את החיים שלנו להרבה יותר טובים. אבל במסלול בו אנחנו צועדים לא נגיע רחוק.

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצד אחד אני מסכים איתך ב100% אבל מצד שני אני לא רואה איך אפשר כיום ליישם משהו כזה.

ברמת העיקרון כן, צריך להעניש בחומרה אבל ישנה האפשרות שאנשים לא יבינו את האכיפה פשוט כי היא לא מסתדרת להם עם התרבות שבה גדלו ולא מבינים את המשמעות.

יש לנו את המציאות הישראלית ותרבות הלבנט, שמאפשרת כיפוף חוקים, אמירות לא מדויקות, חוסר כבוד לסמכות שהיא לא דתית וחוסר פורמאליות מוגזמת שגם מתבטאת בחוסר הבנה של חוקים ומערכות אכיפה. זו תוצאה של כמה גורמים תרבותיים מהעבר ומציאות שמתמקדת בהענשת האחר אבל לא כל עוד הוא מהעם שלנו.

חלק גדול מהישראלים לא יתנגדו אם הפקיסטנים יתלו מישהו על סחר בסמים אבל ברגע שהם יידעו שהוא ישראלי הם יצעקו אנטישמיות, גם אם הוא סוחר סמים מסוכן וחלאת המין האנושי.

אני חושב שזה בדיוק מה שיקרה אם נתחיל להוציא אנשים להורג. יהיו כמה אנשים שיעשו שטויות ולא יקלטו שהם באמת בסכנה שהמדינה תיתן להם סנקציות רציניות, והם ימותו לא בגלל שהם ידעו מה הולך לקרות ועשו את זה בכל מקרה, אלא בגלל שהם מפגרים מספיק בשביל לא להבין את ההשלכות.

אני חושב שרוב מי שתומך בעונש מוות לא תופס את המוות ואת המשמעות של הפסקת החיים של מישהו באותה חומרה שאני רואה את זה. החיים זה כל מה שיש לנו וקשה לי לחשוב ולקבל שהמדינה תיקח על עצמה את הסמכות לסיים את התודעה של מישהו. עכשיו הוא פה וקולט מה קורה מסביבו, וכמה דקות אחר כך הוא לא, בגלל שהפסיקו את הפעולה של הגוף שלו. עד שלא ראיתם מישהו מת מול העיניים אתם לא תקלטו את זה.

אני כן חושב שצריך לתת קנסות על זריקת מסטיק ברחוב, יריקה ברחוב (הגורם הראשון להעברת מחלות) וגרפיטי, וגם חושב שאנשים צריכים להיות הרבה יותר מודעים להשלכות החוקיות והאזרחיות של כל הפעולות שלהם.

אם מישהו נהג שיכור, הייתי שולח אותו לכלא לשבוע, בלי יוצאים מהכלל. סיכנת חיים? תשלם איפה שבאמת כואב לך, שזה לא הכיס.

ברגע שאנשים יתחילו לאבד משהו שבאמת חשוב להם (החופש) הם יחשבו פעמיים לפני שהם גונבים.

לגבי הגניבות?

ההמלצה שלי הייתה לקחת את כל הגנבים האלו, לעשות מארבים ולעצור אותם. אם מרשיעים אותם הייתי מציע לקחת מהם כל זכות לביטוח לאומי או להצבעה ובפעם הבאה שהם פושעים, לפגוע כלכלית גם במשפחות שלהם (ממש לא אכפת לי אם זה יהודים, ערבים או תאילנדים).

אדם שגונב לא יכול לקבל זכויות בחברה מתוקנת כי הוא פועל כנגד הזכויות הבסיסיות של שאר האזרחים.

אבל שוב, החלק הכי חשוב כאן הוא החפיפה בין החוקים לתרבות המקומית.

אי אפשר לחוקק חוקים שהעם לא מסכים איתם.

תראו מה קורה פה בארץ. יש חוקים של מהירות וכולם מצפצפים עליהם בגלל שהם דביליים. אם הגבול היה 120 ולא 90, אף אחד לא היה מצייץ אפילו אבל התפיסה שלנו היא שהממשלה לא מחוברת לעם או לרוח הזמן והמקום.

אי אפשר להנחית חוקים בלי הסברה ושינוי תרבותי.

(זו גם הסיבה שאני מתנגד למדיניות של ליברמן, שעם הבסיס של התרבות האזרחית שלו אני מסכים, למרות שהוא פשוט גזען).

פורסם

יוסי

כתבת יפה וכתבת כלום.

צריך להתחיל במקום כלשהו .

דוגמה.

לפני שנים מותר היה לקטוף פרחי בר.

שונה החוק והרביצו אותו לילדי הגן.

הם כבר פיקחו על הוריהם.

היום אף אחד לא קוטף פרחי בר.

ההתנגדות היחידה שלי לעונש מוות , היא מהחשש שמערכת המשפט טעתה עת חרצה את גורל הנאשם.

והיו דברים מעולם אפילו בארצינו הקטנטונת ( עמוס ברנס כדוגמה )

ומסכים איתך שהחוק צריך להיות הגיוני , 130 קמ"ש ולא 90 קמ"ש כמשל .

או כפי שחכמינו אמרו.

אין גוזרים גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היה מקרה גם בזיו שהורידו לשכנים שלי גנטים מדהימים מקרייזלר ,ואני מכיר עוד מקרה שבדרך הים הורידו למאזדה 3 את כל ה 4 !ממש מעצבן ,מקווה שזה יפסק .

פורסם

יוסי וסולל הדרך - הרעיונות טובים ונהנתי לקרוא.

הבעיה היא היישום. בכדי ליישם רעיונות שכאלה צריך בסיס מאוד חזק שפשוט לא קיים בארץ. אתן דוגמא כדי להבהיר את עצמי קצת יותר טוב:

שוטר עוצר מישהו לבדיקה שגרתית. מגיע אל החלון של הנהג ומתחילה שיחת "שכונה" בין ה-2 - "אני ככה ואתה לא ראית וכו' ". לעומת זאת בארץ אחרת, לשוטר קוראים בדרגתו, הוא ניתפס כדגמות ייצוגית ומדברים אליו בכבוד.

לחילופין:

אדם זורק קליפת בננה באמצע הרחוב. שוטר ניגש להעיר לו והבחור פשוט צוחק לו בפנים וגם זורק איזה הערה על הדרך. אז השוטר מבליג והשניים ממשיכים כאילו לא קרה כלום.

מה שאני רוצה להדגיש פה זה לא רק את העובדה שאנשים מרשים לעצמם לדבר ככה אל שוטר, אלה גם את העובדה שהשוטר נותן לדבר לקרות. מבחינת השוטר זה בסדר שמדברים אליו ככה. ושלא נדבר על העובדה ששוטר מלכתחילה, לא היה מעיר למישהו על זריקת בננה (בעיה בפני עצמה).

שוב, הבסיס צריך להשתנות - לא רק האזרחים אלא גם הדרישות של הגופים הממשלתיים שמשתפים פעולה עם ה"שכונה" הזאת.

Bimmer

פורסם

מה שכתבת זה בדיוק מה שאליו התכוונתי.

כל עוד אין שינוי חברתי, תרבותי ומוסדי שמאפשר הבנה ותקשורת בין המחוקק, השופט והעם, אין צורה לאכוף כי האנשים פשוט לא מבינים את הצורך לאכוף ולציית.

אני גדלתי במדינה שבה אזרח נורמטיבי שרואה שוטר נעמד בדום מתוך פחד וכבוד, והשוטרים עובדים כל הזמן הכשרות שבהן הם לומדים איך לדבר לציבור ואיך לאכוף חוקים בצורה הוגנת והומאנית.

עד שהציבור לא יבין את ההשלכות של ההתנהגות ואת הצורך באכיפה ובציות לכללים, אין אפשרות לעשות חוקים נוקשים יותר כי אין הרתעה אמיתית.

פורסם

על איזה שינוי חברתי אתם מדברים לעזאזל ? ? ?

לפני כחצי שנה חטפתי דוח מהירות בכניסה לאשקלון, משוטרת די נחמדה למען האמת.

עכשיו שימו לב:

השוטרת הוטרדה בידי אזרח, אשר ראה את הניידת בשוליים, לכיון דרום, בעוד שהוא נוסע לכיון צפון, עצר הנ"ל את רכבו בשול הדרך, חצה את הכביש (בינעירוני, כן ?) ע"מ לבוא ולהציק לשוטרת, אני בדיוק באותם רגעים יורד מהרכב שלי ומתקדם אל הניידת, והוא מסתלק לו לדרכו.

(כן, גם אני לא התביישתי לשאול אותה לפשר המקרה).

עוד דוגמה:

לכל אדם יש את הדרכים שלו להרגע, אני חייב פעמיים בשבוע להיות בחוף הים, ללא תלות בעונת השנה ואו שעות היממה (מרגיש צורך להרגע, הולך לים).

לפעמים אני קונה לי בדרך לים בירה/משקה קל/משהו לנשנש בזמן השהייה בים.

טרי מיום שלישי שעבר:

ילד בן 14 לכל היותר, עומד בחוץ ומבקש ממישהו לקנות לו סיגריות.

בערב יום שישי האחרון, כאשר ירדתי לקיוסק לקנות לי בירה באותו מצב, ילד בן 14-15 בערך, קונה לו בקבוק וודקה בכוחות עצמו ויוצא מהקיוסק.

אז אל תבואו ותזבלו את המוח על חינוך, כי הכל פה עקום מהשורשים.

כשאין חינוך מהבית, אין חינוך בכלל.

ובמדינה שאזרח מכה שוטר ומקבל על זה אזהרה ותנאי, זה ימשך לנצח, אין מה לעשות, מערכת הענישה כאן בארץ היא חלשה, מאוד מאוד חלשה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...