Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום .

להורי סוזוקי יורוסוויפט שנת 98 -נשבר להם אחד המפתחות שמכניסים לסוויץ'(המפתח לא נשבר בסוויץ') , אלא בתא הדלק .

החתיכה השבורה יצאה החוצה .

השאלה שלי היא האם לרכב הנ"ל יש איימובלייזר בתוך המפתח - אין להם מעין נורה או סמל של מפתח בתוך הלוח שעונים .

או שיתכן שיש איימובלייזר בתוך המפתח למרות שאין ציור של מפתח שפותחים סוויץ' .

טילפנתי ל"פאר מנעולים" ענה לי בחור נחמד , שאמר לי שהוא יצטרך לראות את המפתח ע"מ לדעת אם יש איימבולייזר במפתח .

האם יש מישהו שיודע את התשובה ? .

אני מחפש לשכפל את המפתח במקום מקצועי כמה שיותר קרוב לבנימינה .

בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

כנראה שיש אימובלייזר.

יש לי כאן מפרט טכני של סוזוקי יורוסוויפט, ורשום שם, שיש משבת מנוע מקורי. אבל המפרט שלי הוא של שנת 2000 או 2001, יתכן וב 98 לא היה.

לכל משכפל מפתחות שמכבד את עצמו יש מכשיר, שבודק אם יש במפתח אימובלייזר. הם תמיד עושים את הבדיקה הזו לפני השכפול.

אפילו ב"עמדת מפתח" בסניפי ACE לרוב קיים המכשיר הזה.

שכפול מפתח ללא אימובלייזר אמור לעלות כמה עשרות שקללים, וכל אחד (שעוסק בתחום) יכול לשכפל אותו.

Suzuki Euro Swift.jpg

פורסם

היי, האופציות:

1. מפתח עם צ'יפ - 300 שח לערך

2. מפתח עם צ'יפ הישן שלך - 150 שח לערך

3. מפתח ללא צ'יפ כאשר יש בטבעת את הצ'יפ הישן שלך עם מפתח גולם חדש - הופך להיות רזרבי - 20 שח בערך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...