Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הצעתי לך בהתחלת השרשור לבצע מספר בדיקות.

לפי דעתי זה חיישן גלגל תנופה, כאשר הוא לא תקין הוא לא מספק מתח למשאבת דלק, ניצוץ לפלאגים, ופולס למזרקים.

חיישן גלגל תנופה יכול להיות לא תקין לסירוגין ובגלל זה זה מבלבל.

לא רוצה להגיד אמרתי לך, אבל אתם הולכים סחור וסחור סביב אימובילייזר וממסרים.

חיישן גלגל תנופה זאת לא תקלה מאד נדירה ברכבים המודרניים, ולפני שאתה הופך חצי אוטו

עם ממסרים וניתוקים, תבצע את הבדיקות שאמרתי לך.

מקווה שעזרתי.

פורסם

ממסר משאבת דלק, במרבית כלי הרכב, אמור לפעול עוד לפני שהמנוע מסתובב, עם הפעלת מתג ההצתה ואז ההנחה שלך, שחיישן סל"ד לא תקין, לא נכונה.

כיצד מתנהג הממסר ברכב המדובר במצב תקין?

פורסם

נכון, זה לא יכול להיות חיישן גל ארכובה כי המשאבת דלק אמורה לעבוד מספר שניות לפני ההנעה בכלל. כשהרכב לא מניע - זה בידיוק מה שקורה > המשאבה לא עובדת בסוויץ'. אם זה לא ממסר משאבת הדלק מה עוד זה יכול להיות? איך אמצא איפה הנתק? אני אנסה לבדוק אם מגיע מתח לממסר כשהרכב לא מניע.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא בהכרח. בצרפתיות הישנות ובעוד כמה דגמים רק לאחר שהמנוע מתחיל להסתובב אז

המחשב הזרקה משחרר את הממסר הזרקה ומספק חשמל למשאבה.

במכוניות החדשות עם המולטיפלקס עצם פתיחת מתג התנעה המשאבה מתחילה לעבוד.

הכי טוב שתכניס אותו למוסך שיחברו סורק תקלות ולראות כאשר זה קורה אם יש קריאת RPM.

פורסם

עוד לפי הרבה שנים, שרק התחילו עם מערכות הזרקה, המשאבה דלק הייתה מופעלת יחד עם מתג ההצתה לשתי שניות וחוזרת לעבוד עם התחלת סיבוב המנוע.

גם היום זה כך ויש מעט מאוד מודלים שזה לא כך, במיוחד יפנים, כך שנראה לי שקליאו מתנהג כפי שהוסבר ואין שום קשר לתקשורת מולטיפלקס.

פורסם

טוב אני ניסיתי לעזור. אני בטוח ב-99.99% זאת הבעיה אבל שיהיה.

הצעתי לו לבדוק אם יש ניצוץ בפלאגים (אני מניח שזה קשה מדי בשבילו).

ועכשיו אני אתן דוגמא אישית.

יש לי יונדאי אקסנט שהיתה נכבית באמצע נסיעה. לאחר שהיתה נכבית היא לא היתה מניעה.

בדקתי ולא היה מגיעה מתח למשאבת דלק. תמיד זה היה קורה בכבישים מהירים ככה שהיה בעיה לעשות יותר מדי בדיקות.

ואז הרכב היה מניע כאילו כלום.

ניתקתי אזעקות, החלפתי ממסר ועדיין שום דבר לא עזר עד שזה קרה בחניה.

בדקתי פולס מזרק וניצוץ ולא היה. בדקתי מתח למשאבת דלק וגם לא הגיע.

גם לא בפתיחת סוויץ. החלפת חיישן גלגל תנופה פתרה את הבעיה.

אז זה סותר את הטענה את הטענה שלך לפתיחת סוויץ חייבת לספק מתח למשאבת דלק.

לדוגמא ב -306 רק לאחר סטרטר הוא מספק מתח למשאבת דלק.

ככה יש בעוד הרבה מכוניות.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בפתרון הבעיה.

עוד דבר קטן. מה הבעיה להעביר חוט מהמצבר לתקע משאבת דלק ולראות אם מניע? אם הבעיה היא רק מתח למשאבת דלק, אז הרכב אמור להניע, לא? ואם הוא לא מניע, אז חסר לו עוד כמה דברים, כמו ניצוץ, כמו פולס למזרקים, כמו קריאת RPM.

חומר למחשבה.

פורסם

המצב אצלי ברכב בידיוק כמו שדניאל תיאר.

הפעלת הסוויץ' מפעילה את משאבת הדלק ל2 שניות ואז היא מפסיקה לעבוד עד לרגע ההתנעה.

הבעיה אצלי, שלפעמים עם הפעלת הסוויץ' המשאבה לא ניכנסת לפעולה ואז הרכב גם לא מניע.

מה שאני עושה כדי להניע את הרכב זה בידיוק מה שאמרת > חיבור ישיר של המשאבה למצבר. אני נותן למשאבה לעבוד כמה שניות לבנות לחץ, ואז אני מניע את הרכב, מנתק את החיבור למצבר(החיבור הזמני של החיבור הישיר למצבר) והמשאבה ממשיכה לעבוד.

אם זה בכל זאת נראה כמו תקלה בחיישן גל ארכובה אז אין לי בעיה לבדוק ניצוץ.

פורסם

האם בדקת שאכן מגיע מתח למשאבת הדלק ברגע פתיחת הסוויץ ?

כלומר, ברגע שהתקלה מופיעה, תחבר וולט-מטר על הקונקטור של המשאבה ותבדוק אם מגיע מתח לאחר סגירת סוויץ ופתיחה חוזרת.

אם מגיע מתח ואין רעש מהמשאבה - כנראה שהבעיה במשאבה.

פורסם

אין מתח. בכל מיקרה איך הבעיה במשאבה עצמה אם כשאני מחבר מתח ישיר מהמצבר היא עובדת וגם ממשיכה לעבוד לאורך כל הדרך. הרכב לא כבה באמצע נסיעה.

• תוכן חדש...