Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופסוף. הרכב החדש הגיע. מיצובישי גרנדיס.

ֹ(אמנם הוא הגיע כבר ביום רביעי שעבר אבל רק עכשיו יצא לי לצלם)

כשלעצמה לא סיבה גדולה למסיבה אבל כשמגיעה גם עדשה חדשה למצלמה (יד שניה אבל חדשה בשבילי..) מינולטה 17-35 - אז מחברים את המסיבות לאחת ועושים בוק בשביל הפורום.

הרכב עצמו מגדיר מחדש את מושג ה"משפחתיות".:-D

תהנו.

DSC01512.jpg

DSC01516.jpg

DSC01517.jpg

DSC01518.jpg

DSC01519.jpg

DSC01521.jpg

DSC01523.jpg

DSC01524.jpg

פורסם

כתבתי איזה סיקורון קטן כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=325544

בגדול הגרנדיס לוקחת את החמש בכל פרמטר אפשרי.

מנוע, גימור, מרווח, אבזור, מקום אכסון (תאים ותא מטען) וניתוק מהסביבה החיצונית.

במה טובה יותר המזדה?

בצריכת הדלק, בהגה ושלדה שמתקשרים טוב יותר (ירושה מה 3) וכח שמתפרץ בברוטאליות ומאפשר FUN.

או במשפט אחד: הגרנדיס היא החבילה המוצלחת ביותר למשפחה המורחבת בטווח המחירים של קבוצה 4.

פורסם
מגנזיום לא שמים (נאמר בציניות)

המדיניות של מיצובישי ישראל בנושא התוספות מוזדה ביותר אני חייב לציין.

כשהזמינו לי את הרכב ביקשתי תוספות בתשלום של מערכת מולטימדיה+חישוקי 17 + פסי גג.

במזדה זה עבר בלי שום בעיה. למרות שהרכב מגיע בלי חישוקים קלים ובלי פסי גג בגרסאת הליסינג, הוסיפו לי אותם בתוספת של כמה אלפי זוזים וסלמאת.

מיצובישי החליטו שכל האבזור שלא מגיע עם האקזקיוטיב, לא ימכר בנפרד ויהי מה.

בשלב מסוים אחראי הרכב אצלנו הציע להם כסף מזומן תמורת התוספות אבל זה היה כמו לדבר לקיר.

"מה שלא מגיע עם הרכב אנחנו לא מוסיפים. לך תקנה בחוץ".

זה מה שאמרו לי.

אבל הכי מצחיק שאת פסי הגג בסוף נתנו אבל לרוחב במקום לאורך ושל THUle ב2500 שקל.

פורסם
המדיניות של מיצובישי ישראל בנושא התוספות מוזדה ביותר אני חייב לציין.

כשהזמינו לי את הרכב ביקשתי תוספות בתשלום של מערכת מולטימדיה+חישוקי 17 + פסי גג.

במזדה זה עבר בלי שום בעיה. למרות שהרכב מגיע בלי חישוקים קלים ובלי פסי גג בגרסאת הליסינג, הוסיפו לי אותם בתוספת של כמה אלפי זוזים וסלמאת.

מיצובישי החליטו שכל האבזור שלא מגיע עם האקזקיוטיב, לא ימכר בנפרד ויהי מה.

בשלב מסוים אחראי הרכב אצלנו הציע להם כסף מזומן תמורת התוספות אבל זה היה כמו לדבר לקיר.

"מה שלא מגיע עם הרכב אנחנו לא מוסיפים. לך תקנה בחוץ".

זה מה שאמרו לי.

אבל הכי מצחיק שאת פסי הגג בסוף נתנו אבל לרוחב במקום לאורך ושל THUle ב2500 שקל.

תתחדש.

לא יודע איך זה במזדה, אבל במיצובישי הוספת פסי אורך אינה אפשרית בארץ ואת הפסים האלו מוסיפים בתהליך היצור של הרכב ביפן. אז זה לא שלא רוצים, אלא פשוט לא יכולים. יכול להיות שבמזדה זה שונה וניתן להוסיף בארץ על כל מזדה 5.

חישוקים קלים אפשר לרכוש דרך מיצובישי (לא מקורי) ואין לי מושג למה לא הסכימו לשים לך אותם בתוספת תשלום (מדובר בחישוקי 16"), יכול מאוד להיות שזה קשור לתיווך של חברת הליסינג באמצע שלא תמיד מעוניינת שברכבים יהיה איבזור נוסף כמו חישוקי סגסוגת (מה יקרה אם תפוצץ ג'נט? מי ישלם? ג'נט ברזל אפשר בהרבה מקרים ליישר). ג'נט גדול יותר לא יאשרו בחברת ליסינג כי זה שינוי מידה ברשיון, צמיגים יקרים יותר וסתם כאב ראש עבורם. אגב, גם מיצובישי לא מציעה אפשרות לשדרוג הג'נטים ל- 17" בדגם אקזקיוטיב (אפשר כמובן להתקין ולאשר באופן פרטי).

כנ"ל לגבי המולטימדיה, אין לי מושג למה לא הסכימו להתקין ואני מהמר שזה שוב קשור לחברת הליסינג.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר

בקשר לפסי הגג - מה קורה אם הפסים נגנבו/נעלמו/נשברו/וואטאבר ללקוח שקנה את הדגם המפואר?

הוא לא יכול להזמין חדשים?

ובכוונה נתתי את מזדה כדוגמה. ה 5 מגיעה בלי פסי גג ובלי חישוקי מגנזיום והצמיגים במידה 15 ומפלדה.(בדיוק כמו ב 3.)

עשינו טלפון אחד לחברת הליסינג והם שינו ל חישוק 16 מגנזיום ופסי גג (בתוספת תשלום כמובן)

ככה שזה לא נעצר בחברת הליסינג.

את מה שאמרתי - שמעתי ממקור ראשון מסוכן המכירות באולם התצוגה.

אין פסי גג, אין חישוקים (לא 17 ולא 16) ואין מערכת מולטימדיה.

רוצה? תעשה לבד.

והוא לא ידע שהרכב יוזמן מחברת הליסינג.

ואגב, הליסינג הרכיבו לי חיישני רוורס ויתקינו לי מסך עם מצלמה (שזה למעשה "מערכת המולטימדיה" של מיצובישי) ברבע מהמחיר שמיצובישי דרשו.

ותודה רבה לכל המברכים.

פורסם
כספר

בקשר לפסי הגג - מה קורה אם הפסים נגנבו/נעלמו/נשברו/וואטאבר ללקוח שקנה את הדגם המפואר?

הוא לא יכול להזמין חדשים?

ובכוונה נתתי את מזדה כדוגמה. ה 5 מגיעה בלי פסי גג ובלי חישוקי מגנזיום והצמיגים במידה 15 ומפלדה.(בדיוק כמו ב 3.)

עשינו טלפון אחד לחברת הליסינג והם שינו ל חישוק 16 מגנזיום ופסי גג (בתוספת תשלום כמובן)

ככה שזה לא נעצר בחברת הליסינג.

את מה שאמרתי - שמעתי ממקור ראשון מסוכן המכירות באולם התצוגה.

אין פסי גג, אין חישוקים (לא 17 ולא 16) ואין מערכת מולטימדיה.

רוצה? תעשה לבד.

והוא לא ידע שהרכב יוזמן מחברת הליסינג.

ואגב, הליסינג הרכיבו לי חיישני רוורס ויתקינו לי מסך עם מצלמה (שזה למעשה "מערכת המולטימדיה" של מיצובישי) ברבע מהמחיר שמיצובישי דרשו.

ותודה רבה לכל המברכים.

לא יודע מה קורה במקרה של שבר או גניבה, בטוח יש פתרון לזה וברור שהם פריקים במידת הצורך. הם פשוט לא מוצעים כאופציה בגירסת הכניסה וזה המצב. כל יבואן מרוויח כסף ממכירת אביזרים ואם זה לא מוצע כאופציה כנראה שזה יקר או בעייתי טכנית. כבודם של המסילות במקומן מונח, אבל בהחלט לא מדובר ב- deal braker or maker.

לגבי הג'נטים בגודל 16", אין לי מושג למה נאמר לך שאין אפשרות להוסיפם...כנראה אי הבנה או חוסר מקצועיות נקודתית.

לא יודע איך זה במזדה 5, אבל אולי שם נושא המסילות פשוט יותר להוספה ולא היתה בעיה עם זה.

המולטימדיה של הגרנדיס זה GPS+ מצלמת רוורס. לגבי המחיר...תמיד יהיה מוצר זול יותר, זכותך לרכוש מוצר שונה בזול יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אולי לא הייתי ברור מספיק.

אני ביקשתי את התוספות כהתקנה ברכב לפני המסירה (מסילות, חישוקים, מערכת)

הוברר לי שאין מצב.

אחרי שקיבלתי את הרכב ניגשתי כלקוח פרטי לבקש להזמין את החלקים בתור חלקי חילוף ולשלם עצמאית.

ביקשו מס' רכב ואז אמרו שלא מוכרים נקודה.

זה מה שהתמיה אותי.

חוץ מזה - אצל כל יצרן היום יקבלו ממך בשמחה רשימה של תוספות (כדוגמת מזדה למשל) ולא נתקלתי במקרים שאמרו "לא" אלא אם היה מדובר בתוספות שטכנית אי אפשר להתקין.

חישוקים, מערכת שמע ופסי גג לא נתפסים אצלי כמשהו כל כך אובר קיל שמצריך סירוב עצבני.

נו שוין, הפסד שלהם בלבד.

אגב, את ענין מחיר המערכת הראיתי כדוגמא לכך שהם הפסידו יותר ממה שאני הרווחתי.

פורסם

עדכון לכל מי שזה מעניין אותו.

נכנסתי היום שוב למיצובישי אחרי שגם טוויטרים לא מצאתי בדלתות.(30 שקל לכל המעוניין)

ישבתי עם מנהל הסניף שם והוא הסביר לי במילים האלו:

מיצובישי לא מוכנים למכור אביזרים ותוספות במידה ואתה מבקש מהם להרכיב אותם.

לא רמקולים, לא גגון, לא חישוקים ולא כלום.

מה שכן, אם אתה רק קונה והולך להתקין לבד ועל אחריותך, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה.

עדיין מוזר, אבל שיהיה.

• תוכן חדש...