Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה הכינוי לרכב שאינו סחיר הוא "גרזן".

איזה רכב לדעתכם זכאי לתואר הגרזן הכי בכיר ממבחר הרכבים שנמכרו בארץ בשלוש השנים האחרונות ?

דוגמה למועמד אפשרי לתואר לפי דעתי - סיטרואן C6 ?!

פורסם

דווקא ההגדרה שאני מכיר ל"גרזן" זה רכב עם אחיזה מעולה. כנראה שאנחנו לא "מאותו הכפר".אם נלך בשיטתך חשבתי דווקא על ה-C3.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
POLO 1.2 TSI 2010

אתה רציני? רכב שמתחיל להימכר פה רק עכשיו אתה כבר דן אותו לסחירות עתידית גרועה?נראה לי שלא הבנת את השאלה ידידי...

פורסם
דווקא ההגדרה שאני מכיר ל"גרזן" זה רכב עם אחיזה מעולה. כנראה שאנחנו לא "מאותו הכפר".אם נלך בשיטתך חשבתי דווקא על ה-C3.

מצטער ליאור.

גרזן זה רכב שלא נמכר ויהי מה.

אחיזה מעולה זה סכין מנתחים (ע"ע מאהוששראלי)!! :twisted:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
POLO 1.2 TSI 2010

למה? הרבה נשים מתות את הרכב הזה, יש לו סחירות גבוהה במגזר הזה, ממש מגנט נשים. :-P:-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
בנימה רצינית יותר, הרכב הבלתי מכיר ביותר בישראל לטעמי הוא רנו לגונה 3.0 ליטר.

נראה לי שזה אחד הרכבים הכי נדירים בארץ. יצא לי לראות אולי פעמיים בכל החיים שלי רנו לגונה, כבר לא משנה נפח המנוע.

פורסם

דווקא הלגונה 3.0, C6 וכו' הם רכבים מיוחדים שנמכרו במספרים מאוד מצומצמים, ותמיד יהיה מי שיחפש אחד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
דווקא הלגונה 3.0, C6 וכו' הם רכבים מיוחדים שנמכרו במספרים מאוד מצומצמים, ותמיד יהיה מי שיחפש אחד.

אתה שם עשיריה בצד שלא?

פורסם

אני מתקשה לחשוב על קונה יד שניה של BMW 760 או S600 של מרצדס או יגואר יוקרתית.

בקיצור ניתן לתת דוגמאות לגרזנים מלבד ה- C6 שהיא גרזן מכובד בזכות עצמה 8)

כשהמחיר נכון יש קליינטים כיד 2 גם ל- C6 וגם לדוגמאות שהבאתי ואז כבר לא בטוח שההפסד הגדול ביותר ירשם בסיטרואן .....

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...