Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום!

אני מתלבט בין כמה סוגי רכבים משפחתיים\עסקים .

התקציב שלי 160K לרכב חדש מהיבואן.

תפריט רצוי:

עיצוב פנים ייחודי בעלי לחצני שליטה, מסך חכם, שמע מצוין, נוחות וכו'.

מנוע ספורטיבי 2000 סמ"ק וכו', יש התסכלות על כוחות סוס ועוצמה.

התעניינתי בהונדה אקורד, סובארו B4 החדשה, שברולט מאליבו, פורד, מאזדה 6 וכו'..

מה אתם הכי ממליצים בתקציב הזה כולל הנחות.

בתודה,אלמוג

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

אני הכי אוהב את האקורד, אבל חדשה מהיבואן לא תכנס לך בתקציב.

קח לנסיעת מבחן את ה6 והמונדאו, ותחליט מי עושה לך את זה יותר.

פורסם

אקורד יקרה מדי. B4 אפשרות טובה מאוד. מאליבו חזקה בגרסת 3.5, אבל זהו הנשק העיקרי שלה מול המתחרות. פורד מונדיאו בחירה מצוינת, אבל עדיף לבדוק מתי היא מגיעה בגרסת המנוע-גיר החדשה (2.0 טורבו, 200 כ"ס, גיר כפול-מצמדים). מאזדה 6 די סתמית אבל לא רעה. סקודה סופרב מציעה חבילה מצוינת של אבזור, מרחב וביצועים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המונדו לפי דעתי הרכב הכי טוב עם בעיה אחת וזה מנוע מיושן,באירופה פורד כבר משווקת עם המנוע החדש 2 ליטר טורבו 200 כ"ס,עם המחיר לא ישתנה או ייעלה במעט אז אין לרכב הזה מתחרות.

:fadein:
פורסם
מאליבו חזקה בגרסת 3.5, אבל זהו הנשק העיקרי שלה מול המתחרות.

יש לה גם יתרון גדול של נוחות מול ה 6, האקורד והסופרב (בשאר פשוט לא עשיתי נסיעות ארוכות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממליץ בחום על הסופרב. בהנחה שמעניין אותך מנוע 1.8 טי.אס.איי. בנזין ואתה מחפש ביצועים, מציע לך לבדוק את הסקודה אוקטביה עם מנוע זהה, פשוט בודי קטן יותר, ביצועים משובחים מאוד. מנסיון.

• תוכן חדש...