Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כידוע אני לא חסיד של גולף, אבל להגיד על גולף 160 שהיא מכונית לפוזה זה קצת מצחיק.

בעיני הדיוטות, לגולף 160 יש אותה פוזה בדיוק כמו גולף בסיסית שעולה 50 אלף ש"ח פחות.

Jenek

תודה רבה לך

איתן כ-אם אתה לא מבדיל בין גולף ברמה הבסיסית לבין הגולף 160 אז יש לך בעיה.

אתה צודק בקטע של הפוזה, עם המכוניות של היום על הכביש,לגולף אין הרבה פוזה.

עובדה שלא קניתי בשבל פוזה.אבל אני מתפלא שאני עומד באיזה מקום (לא בכל מקום)כולם מתחילים להסתכל ולשאול אותי שאלות על האוטו ,כנראה שיש אנשים שחולים על האוטו הזה .וכנראה שאני בדרך.

אבל אני מאוד נהנה מהאוטו הזה.ומזל שלא קניתי את הGTI

בעיניי זה אותו אוטו מבחוץ אפילו ה160 מצא חן בעיניי יותר מהGTI עם הפסימ האדומים ופנסי הערפל המלביניים

הקרום עם הפנסים העגולים לפי דעתי יותר יפים .מאחורה ומהצד זה אותו אוטו.

נכון שאין מה להשוות מבחינת כוח.אבל לבן דוד שלי יש אחת .ואמר לי שהאוטו שלי הרבה יותר נוח על הכביש

הGTI נוקשי יותר מדי ומעביר כל נגיעה בכביש לתוך תא הנהג.

כבנאדם שלא עובר את המהירות המותרת חסכתי 50 אלף ש"ח וקיבלתי כמעט אותו אוטו.

זה אוטו לעניים ,מה לעשות.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם
למה לא?

המפוח במהירות גבוהה הוא אחד הצרכנים הגדולים של חשמל ברכב.

הוא מאמץ את האלטרנטור, ומאריך זמן טעינת המצבר.

• תוכן חדש...