Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי מעורב בתאונה. ע"פ דוח השמאי :החלפת פגוש  קדמי, מכסה מנוע , פנסים, כנף שמאל.

אתמול כאשר באתי למוסך לאסוף את הרכב חשכו עיניי מאיכות עבודת התיקון : מכסה מנוע לא חלק ויש בליטות בכמה מקומות . יש מרווח של כמעט סנטימטר בין הפגוש לפנס. הכל פשוט נראה עקום.

כמובן שאמרתי למנהל עבודה שאני לא מוכן לקבל את הרכב כאשר הוא במצב כזה. הוא אמר שהם יסדרו הכל ואין מה לדאוג.

אך משום מה אני מאד מודאג.

מה הייתם ממליצים במקרה כזה ? באלו צעדים ניתן לנקוט אם לא יתבצע תיקון כהלכה?

תודה!

פורסם

זהו מוסך שאתה בחרת או מוסך הסדר של חברת הביטוח?

דבר ראשון תחכה שהם יסדרו את זה. אם עדיין יהיה לא בסדר פשוט תסרב לקחת את האוטו ותשב להם על הראש עד שתצא מרוצה.

Renault clio RT 1994

פורסם
זהו מוסך שאתה בחרת או מוסך הסדר של חברת הביטוח?

דבר ראשון תחכה שהם יסדרו את זה. אם עדיין יהיה לא בסדר פשוט תסרב לקחת את האוטו ותשב להם על הראש עד שתצא מרוצה.

זה מוסך שהסוכן שלי הפנה אליו, אבל הוא לא מוסך הסדר של הביטוח שלי (מה שבדיעבד מוזר בעיניי).

מה גם שאני לא מפעיל את המקיף כי אני לא אשם.

אבל השאלה היא האם ניתן לעשות משהו מעבר ל"לשבת לו על הראש" ? נניח הוא אומר לי מחר משהו בסגנון "קצת עקום, זה מה יש, אין מה לעשות"

מה אני יכול לעשות אז ?

פורסם

עכשיו אני מבין שעשיתי טעות.

הייתי צריך לגרור את הרכב למורשה, נראה לי שהיו עושים עבודה הרבה יותר טובה :cry:

פורסם
לחבר

דבר אך ורק עם סוכן הביטוח שלך

הסוכן שלי נשמע אדיש לגמרי , רק אומר "יהיה בסדר" .

ולאחרונה נראה לי התחיל בכלל לסנן אותי.

ומה תפקידו של השמאי ?

הוא לא צריך לבדוק שהמוסך עשה עבודה כמו שצריך ?

( יש לציין שגם את השמאי הזמין מוסכניק)

פורסם

תשאיר את הרכב שם עד שיהיה לשביעות רצונך .

תסביר להם שיש לך רכב אחר ואין לך בעיה שהרכב ישב שם גם עוד חודש , עד שיהיה מושלם אתה לא לוקח אותו.

כדאי לך להתלונן על כל שטות בסוף מן הסתם יתקנו 90 אחוז ולא 100 אחוז , אם תתלונן על 100 אחוז תצא עם 90 אחוז , אם תתלונן רק על מה שחשוב תקבל תיקון של 60 אחוז.

אל תשלם להם אגורה עד שלא תבדוק את הרכב ותאמר להם את זה בברור !!! בסוף הכל מסתכם בכסף .

לך לסוכן ותספר לו על זה ושאתה לא מרוצה , יש לו בטח הרבה אינטרס שתהיה מרוצה והוא ילחץ עלהם , מן הסתם הם חבים שלו והם לא ירצו שיפסיק לשלוח להם לקוחות ולכן הם ישמעו לו.

אתה יכול גם להגיד להם במוסף שלקחתה תמונות של התיקון למוסך אחר , והוא נבהל מאיכות התיקון .

לא יזיק להגיד גם ששאלתה גם בפורומים האינטרנט.

פורסם
תחשוב פעמיים אם לחדש את הפוליסה אצל הסוכן הזה

מה יקרה(חס וחלילה) במקרה יותר רציני?

אין פה מה לחשוב אפילו.

אולי באמת עדיף ביטוח ישיר :-(:?:

מישהו יודע אולי אם יש כזה דבר ביטוח "רכב חליפי" בלי קשר למוסך הסדר.

כלומר שאני יוכל לגרור את הרכב למוסך מורשה יבואן ועדיין לקבל רכב חליפי ?

פורסם

לא יאמן ...פשוט כך.

גם לתקן במוסך שעל פניו נראה "לכאורה " כי יש לסוכן ביטוח אנטרס איתו , וגם כששני

הצדדים לכאורה הרויחו עליך , הרכב יוצא מהמוסך לא תקין, פשוט חוצפה!

קדם כל אין הרבה מה לעשות זולת תיקון חוזר ואל תוציא את הרכב עד שתהיה מרוצה ב 100% .

אם הסוכן ביטוח מנפנף אותך בטלפון תדאג שזה יחזור (ואני גם היתי מודיע לו) אליו בבומרנג בעת חידוש הפוליסה.

זה לא נכון ש " רק" מוסכי החברה עושים עבודה טובה וכל השאר חאפרים , זו פשוט הכללה לא נכונה.

יש בארץ הרבה מוסכים ופחחי רכב שעושים עבודה לא פחות טובה מהחברה , אבל , וזה "אבל" גדול ,

אם וברשימת המוסכים יש מוסך מורשה או החברה בעצמה אז אני ממליץ לתקן רק שם , בגלל הרשמיות

שהתיקון בוצע ב"חברה " או במוסך מורשה מבחינתה , מאחר ואני מאמין שמוסך מורשה חברה או החברה בעצמה

תעשה עבודה יותר מדוקדקת וגם במקרה של פשלה יותר קל להתלונן מאשר במוסך קטן ביפו או בלוד.

ממילא ההשתתפות העצמית אם תקנת בחברה-מוסך מורשה לבין מוסך אחר היא זהה....

חוץ מזה , אני לדוגמא לא עושה ביטוח אם ברשימת המוסכים ש"בהסדר" לא נמצאת "החברה בעצמה"!

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

ביטוח ישיר ממש לא עדיף, לא ארחיב במילים רק יכול לאמר לך חפש בפורום לא חסר מידע.

אני מבוטח אצל סוכן "מיכאלי גולן" בחולון, מספר הטלפון שלהם 03-5014433, עד כה בכל מה שביקשתי את עזרתם קיבלתי ועל הצד הטוב ביותר.

נ.ב

אל תחשוב שבמוסך מורשה זה לא היה קורה, אני הכנסתי פאביה חדשה עם תאונת חזית למרכזי, הוחלט שהרכב יתוקן, מנהל העבודה התפאר בפחחיה הכי מושקעת בארץ, עם ציוד מהמתקדם בעולם, האוטו יצא כאילו נתנו לאיזה סטאג'ר לעבוד עליו.

באתי, דרשתי מהם לתקן את הרכב לשביעות רצוני, קצת נסיונות למרוח, אני לא לחם זה לא הצליח להם, אז הכל סודר בסופו של עניין :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...