Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
), שיעשה לעצמו ולכולנו טובה ויעבור לעבודה שיותר מתאימה להתנהגות שלו - פינוי זבל.

.

כל עבודה מכבדת את בעילה, גם האנשים שמפנים בלילה את האשפה שאני זורקת הם אנשים ובני אדם.

זה שהעבודה שלהם "קצת" יותר מלוכלכת ופחות נעימה עדיין לא מפחית את ערכם כבני אדם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה שמזכיר לי, לפני כמה ימים - גם באותו מקום(מרכז ביג ב"ש), הפעם ליד ארומה, שעה 2 בלילה, קלטתי ניידת תנועה שחנתה באלכסון ותפסה לעצמה "בנוחות" 2 חניות. (הם החנו לפחות ל30-40 דקות)

באמת מעצבן הזלזול של השוטרים, בזמן שהם אמורים לאכוף את החוק ולהיות אנשי חוק בעצמם, הם עושים עבירות.

ב-2 בלילה בביג אתה יכול לחנות גם על 4 חניות ולאף אחד לא אכפת. חסר לך שם חניה בלילה? אל תהיה קטנוני יותר מדי

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

אסור לעשות הכללות לגבי אף אוכלוסיה וגם לא על אוכלוסית השוטרים. יחד עם זאת, יש הרבה מאוד שוטרים שהתנהגותם

איומה ונוראה והם שמכתימים את תדמית המשטרה.

הבעיה הגדולה יותר לדעתי, היא שכאשר נתפסים שוטרים שסרחו, המשטרה מגבה אותם באופן אוטומטי בלי קשר לעובדות.

התחושה שלי היא שבמשטרת ישראל שולטת תרבות של שקר.

פורסם
ב-2 בלילה בביג אתה יכול לחנות גם על 4 חניות ולאף אחד לא אכפת. חסר לך שם חניה בלילה? אל תהיה קטנוני יותר מדי

ב-2 בלילה הכבישים ריקים ואפשר לנסוע 130 בכביש בינעירוני בלי לסכן אף אחד. את המשטרה זה מעניין? הניסיון מלמד שלא.

מהמשטרה (שאגב, אני ואתה משלמים עליה) אני מצפה להיות קדושים יותר מהאפיפיור בכל מה שקשור לחוקי תנועה.

פורסם

א) לרכב ביטחון בתפקיד מותר לחנות באדום לבן (תאר לך אמבולנס שהגיע לקריאה במרכז ת"א וצריך עכשיו לחפש חניה). חוץ מזה, לא ראיתי בתמונה שצורת החניה שלו מפריעה למישהו.

ב) אפשר לפתור את זה בדרכים יותר נעימות. פעם אחת חזרתי הביתה, וגיליתי רכב של סיירת עירונית חוסם כניסה לחניה של הבניין שלי. חיכיתי שיחזרו (הם היו עסוקים בלגרש נערים ששותים וודקה בגינה המשותפת), וביקשתי מהם יפה לא לחסום יותר את הכניסה. נחש מה - היום כשהם באים, הם מחנים את הניידת בצד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בהחלט בריונות משטרתית,

היום אני נוסע ובהמשך הדרך אני רואה ניידת בשוליים (בכביש מהיר) שמסמנת לאיזה סוזוקי לעצור בצד, ובגלל שמאוחרי הסוזוקי

היו כמה מכוניות הוא התעכב בעצירה שלו. וכנראה הניידת חשבה שהוא בורח להם, דבר שהיה ברור כשמש שלא נכון.

השוטר החליט שהוא איזה ג'ימס באוור מטורף, רץ מהחלק האחורי של הניידת (היכן שאגב הוא ישב לו על דפנות הפגש) אל תוך

תא הנהג במין דריפט מוזר עם הרגליים שהיה נראה כמינימום התאבדות אל תוך הכביש, כמעט סמי שהייתה באותו נדיב שיטחה

אותו וכמעט אנחנו נכנסו בסמי בזמן שהיא בלמה.

השוטר המשיך בשלו למרות כל הבלאגן שיצר ויצא בפירפור מטורף לעבר הסוזוקי שעצרה כבר.

עכשיו אני שואל אותכם, עזבו בריונות משטרתית. שווה לעשות פוזות כאלו מוזרות (דבר שאולי יוסיף לו לאגו האכיפתי) ולסכן

את החיים שלך ושל אחרים? והכל בשביל מה? לעצור איזה נהג מסכן שלא יודע איך נוצר כל הטררם הזה בגלל שפעל כחוק?

גועל נפש של שוטרים, הייתי חייב לציין את זה בנוסף למה שפותח הטראד כתב.

פורסם

האם שוטר ייתן לשוטר אחר (במדים או שלא) דוח? למשל על מהירות?

שאלה שתתן לך תשובה על הכאוס הנוכחי

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כל כך חבל שלא הספקתם להקליט.

מה שהוא בא לעשות זאת הייתה מעין סחיטה (בלי להצהיר על כך), אם הייתם מקליטים אז בכלל הייתם יכולים להפיל אותו.

כנראה שהיום אוכף חוק הוא מעל החוק.

• תוכן חדש...