Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיג הוא PZero Rosso של פירלי, מידה 225/45 R17 והבעיה - דירוג 94W.

כל הצמיגים שמצאו לי בארץ הם 91Y, כלומר דירוג מהירות גבוהה יותר אבל משקל נמוך יותר.

בשיחה עם המנהל הטכני של סקודה (הרכב הוא סקודה סופרב 09) הוא אומר ש"אין שום בעיה" אבל לא מוכן לתת על זה מסמך חתום.

* הצמיג הרזרבי לא באותה מידה, ויכול להיות רק זמני.

בגדול אני דיי מיואש מחיפוש הצמיג הספציפי הזה, אם אתם יכולים לעזור אודה מאוד. (TIRES4U/אנטון/תמיג כבר נבדקו, אין)

לשאלה העיקרית, הוצע לי להחליף שני צמיגים לToyo Proxes T1R במידה המתאימה בדירוג 94Y, כלומר דירוג מהירות גבוהה יותר ודירוג משקל זהה.

איך הם בהשוואה לPZero Rosso ? (שני T1R עולים כמו PZero אחד)

ברישיון רשום בפרוש 94W, האם בטסט או חלילה במקרה של תאונה יבינו שזה למעשה דירוג גבוהה יותר או שיעשו בעיות כי זה לא בדיוק ?

פורסם

מניסיון של שנתיים, ה P_ZERO ROSSO אחלה צמיג, בוודאות טוב יותר מהטויו, אם אתה מכניס את העלות שלו למשוואה, הוא מפסיד, המחיר (המלא) בוודאות לא מוצדק, ובכל מקרה אל תלך על צמיג עם דיאוג משקל נמוך מהוראות היצרן.

עדיף צמיג פחות ספורטיבי (T1R) אבל יותר בטיחותי ושלא יתפוצץ לך עקב עומס יתר.

נ.ב: שידרגתי את ה P_ZERO שלי לTOYO טובים וזולים יותר (R1R) שווה לבדוק תאימות.

My 2 Cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...