Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

האם שווה לי להשקיע ברכב הזה?

הוא אמין?

איך הצריכת דלק שלו?

בעל הרכב נסע איתו והרכב נכבה ולא הניע יותר ההשערה שלו היא שנשבר טלטל ומאז האוטו עומד.

אני יכול לקבל את האוטו איך שהוא כרגע ואני משלם על העברת בעלות, 4 צמיגים והמנוע וזה יהיה בעצם מחיר הקנייה .

שווה לי או לתת לו לגרוט את האוטו?

הרכב הוא סובארו לגאסי 1991 שנראה טוב פנימית ועבר צביעה לא מזמן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ערב טוב לך ידידי,כבעלים לשעבר של לגאסי במשך 4 שנים אני יכול לומר לך שזה רכב אמין חזק וטוב

לגבי עלות של מנוע מיבוא,אתה יכןל להגיע בערך ל5000 שח כולל עבודה זה מה שעלה לי במוסך סובארו מורשה

לי הייתה לגאסי שנת 90 אוטומט מנוע 1800 .

אים תוכל לתת יותר פרטים לגבי כמה ק''מ הרכב עבר איזה יד הוא מה נפח המנוע ודרך אגב לדעתי תיצטרך לבצע גם ניקוי

קרבורטור וכאן בפורום יש מומחה לקרבורטורים האלו.

לסיום ידידי אים תיצטרך יותר פרטים ועזרה גם בהחלפת המנוע צור איתי קשר בפרטי.

שבוע טוב ומבורך לכולם וחג עצמאות שמח!

imprza new age

פורסם

חבל לך להשקיע בעגלה שכזו, 5000 שקל שתחסוך בהחלפת מנוע ,ותוסיף עוד קצת ותקנה רכב מודרני שנת 2000+ שיהיה חסכוני בהרבה יותר , דוגמה פונטו, קסרה ולא חסרות עוד דוגמאות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

המנוע מסתובב אך לא מניע ,והרכב עשה 120K בסך הכל.

אני אולי ירד מזה כי הרכב בלי טסט כמה ימים ואי אפשר להעביר בעלות בלי טסט .

מה אתם אומרים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

למה להכניס רכב שנת 91 למוסך מורשה?

אם הוא נסע עד שנכבה, מי אמר שזה טלטל? זה יכול להיות טיימינג ויכול להיות משאבת דלק....

אם יש לך זמן להתעסקות,תיקח אותה, מקסימום תיקח אותה לגריטה אתה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
למה להכניס רכב שנת 91 למוסך מורשה?

אם הוא נסע עד שנכבה, מי אמר שזה טלטל? זה יכול להיות טיימינג ויכול להיות משאבת דלק....

אם יש לך זמן להתעסקות,תיקח אותה, מקסימום תיקח אותה לגריטה אתה.

הגיוני !!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...