Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצות לחנות לקנית רב מודד FLUKE. על איזה מכשיר הייתם ממליצים לבן האדם הממוצע? (למדוד מתח במצבר האוטו למשל, או חשמל בבית). זה מסוג המכשירים כמו פטישון, שאני חושב שרצוי שיהיו בבית. חשבתי על מכשיר כמו 116, (עד 1000 שקל).

כמו כן, אחרי שמדפסת בארדר שבקה חיים (מדפסת ב250 שקלים, שנקנתה לפני שנה וחצי) אני מחפש המלצות למדפסת לייזר חדשה, עמידה ומומלצת (לייזר, שחור לבן).

תודה רבה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לבן אדם "ממוצע" לא הייתי ממליץ על רב מודד מסוג fluke - פשוט חבל על הכסף, כל רב מודד ממוצע ייתן לך מדידות סבירות של חשמל ביתי וכיו"ב.

לא שאני טוען ש fluke הוא לא טוב, נהפוך הוא. זה רב מודד מצויין ואמין, בצבא עבדנו עם מכשירים כאלה שסבלו מטבע הדברים לא מעט טלטלות ונפילות והם עבדו תמיד כאילו רק אתמול יצאו מהמפעל. אלה מה המחירים שלהם בשמיים וחבל על הכסף.

פורסם

לגבי רב מודד - פלוק באמת מצוינים ויקרים באותה מידה. ברר על מכשירים של UNI-T בהתאם לדרישות שלך (טווחי מדידה למתחים, זרמים, התנגדויות, קיבול, השראות וכו') כאן - http://www.uni-trend.com/recommededproduct.html

לגבי מדפסת - לי יש HP P1005 לייזר שחור לבן, בערך חצי שנה ואני מאוד מרוצה.

פורסם

גם אני חושב שלאדם הממוצע מספיק Uni-T שהם מכשירים לא רעים בכלל ובדרך כלל גם כוללים יותר פונקציות מהפלוק.

אם אתה מתעקש על פלוק , אני ממליץ על ה179 שרכשו עבורי לאחרונה בעבודה למרות שאישית לא הייתי מוציא בחיים סכום של 1000 ש"ח על רב מודד יחסית בסיסי..

מצטרף גם להמלצה על ה HP, יש לי את האב הרוחני שלה - ה-HP1010 שעובדת אצלי כבר 4 שנים נון סטופ ( מעל 20 אלף דף).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם זירוקס, מדפסת 3120 שעבדה איתי שנתיים והועברה לבן משפחה שהתחיל ללמוד,

ועוד מדפסת זירוקס 3117 שעובדת אצלי כבר שנה וחצי רצוף (ועובדת קשה !) ללא תקיעות או חסימות.

אני קונה רק טונרים מקורים ודפים באיכות נורמלית (דפים זולים מתעוותים מהחום של ההדפסה).

הדבר היחידי שאי פעם התקלקל זה טונר (מקורי),

ולאחר בדיקה קצרה במעבדה, הוחלף לחדש במהירות הבזק כך שבהחלט מגיע להם מילה טובה.

-

פורסם

חבר'ה, תודה על ההמלצה על הפלוק,

אבדוק גם את השאר.

לגבי מדפסת,

מה דעתכם על מדפסת OKI - לייזר, שחור לבן, עם 3 שנות אחריות? ב-300 שקלים?

יש לי לייזר OKI 5700 בעבודה, לייזר (צבעונית) - והיא ממש מרשימה..

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם תפרט יותר לגבי מה אתה מצפה לעשות עם רב המודד יהיה קל יותר להמליץ לך.

בכל מקרה לדעתי פלוק הוא כן בחירה טובה. זה מכשיר שאתה קונה פעם אחת בחיים וזהו. בחלת (הנציגים של פלוק) יש מבצע על פלוק 117:

http://www.hlt.co.il/store/ecomer_viewItem.asp?idProduct=744

המחיר סביר מאד יחסית למחירים שלהם בעבר. המכשיר מודד True RMS ויש לו את כל מה שתצטרך ממולטי-מטר.

פורסם

הדרישות שלי מהרב מודד?

דיוק, אפשרויות מגוונות (אמפר, מתח וכו') ובראש ובראשונה, אמינות לאורך שנים (בדיוק כמו שקניתי פטישון...אז כלי עבודה לשנים..).

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לגבי המדפסת - איזה דגם של OKI מציעם לך ב 300 ש"ח ? אתה יכול לתת לינק למוצר ?

מדפסות OKI משתמשות בטכנולוגיית טונר שונה משאר המדפסות, וגם כתיבת הטקסט על הטוף מתבצעת בצורה שונה - במקום

מראות מסתובבות שמריצות קרן לייזר על פני התוף - יש סרגל LED סטטי, שבעיקרון אמין יותר, כי אין בו חלקים נעים.

בגלל אותה טכנולוגיית טונר שונה - אין טונרים חליפים ל OKI, והטונרים המקוריים עולים לא זול. המידע שלי מעודכן למצב שהיה לפני כמה שנים, אולי מאז מישהוא כן הצליח לייצר טונר חליפי.

ככל - מדפסות מצויינוות ואמינות, אבל הן יותר לתחום המשרדי ופחות לשימוש ביתי, כי הן מיועדות לעמס עבודה גדול יותר.

יש מצב שהדגם שמוכרים ב 300 ש"ח הוא לא OKI מקורי, אלא דגם של יצרן אחר (זירוקס, סאמסונג) עם תווית של OKI.

בכל מקרה, הייתה לי OKI 4W ועכשיו יש B4100, שמיועדת להדפסה של אלפי דפים ביום. לא שאני מנצל את זה.

לא היו בעיות ב3-4 שנים שהיא אצלי, ולא נתקע אפילו דף אחד.

פורסם

תתחדש, גם המדפסת הזאת, כמו כל המדפסות האחרות של OKI "כותבת" על התוף ללא לייזר :

OKI's page printers have no lasers in them and the company refers to them as LED printers. Where a laser printer scans a laser beam over a photosensitive drum to mark out the image of the page, OKI uses a strip of tiny, high-intensity LEDs. This is cheaper and takes up a lot less room than a true laser engine, yet gives very similar speed and cost results.

אני רואה בזה יתרון גדול, מנוע לייזר זה חלק, שלעיתים מתקלקל, ועולה כנראה יותר מהמדפסת עצמה.

וגם "רעש ההמראה" שחלק מהמדפסות משמיעות, ושמופיע כמה שניועת לפני שהדף הראשון יוצא - זה רעש של מנוע לייזר.

ב OKI לא יהיה את הרעש הזה, למעט רעש מאוורר, אם קיים.

פורסם

המדפסת תגיע כנראה בשבוע הבא... אני מקווה שהיא תוכיח את עצמה (למרות שבמחיר הזה, ועם 3 שנות אחריות, אני לא מצפה להרבה..)

יש למישהו עוד הערות לFLUKE? (אני פשוט מפנטז על בדיקת מתח מצבר... עם פלוק... כשאפילו אין לי אוטו משלי...:-D)

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היי, אם אתה מפנטז על פלוק אזי יש צורך להגשים את הרצון הזה :roll: חפש פלוק משומש באתרי יד 2 או ב-EBAY.

אני רכשתי פלוק משומש ב-EBAY, במקום לשלם כ-2500 שקלים על פלוק 87 שילמתי 300 שקלים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...