Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פקקים לוונטילים עד כמה מונעים דליפה ?

proxima
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בעקרון הוונטיל אמור להיות אטום , אבל בנהיגה בשטח קשה או בקצב מהיר על כביש משובש האטימה של הפקק משמעותית ?

לא ממש. כפי שנרשם, תפקיד הפקק למנוע חדירת לכלוך, יכולת האטימה שלו נמוכה ולא יעילה תמיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש. כפי שנרשם, תפקיד הפקק למנוע חדירת לכלוך, יכולת האטימה שלו נמוכה ולא יעילה תמיד.

עשיתי פעם ניסוי,אמנם לא בצמיג אלא במתקן אחר,עמד כמו גדול ב400 PSI ,אבל היה עשוי ממתכת עם O RING בתוכו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדוייק. כול מה שרשמת נכון לגבי פקקים סטנדרטים, למעשה היום בהרבה רכבים של חברת טויוטה וגם VAG הייצרן מרכיב פקקים עם מאריך בתוספת שסתום המאפשר מילוי אוויר דרך הפקק כלומר מבלי לפרק את הפקק. הפקק נראה חיצונית דומה לפקק רגיל אבל הוא מעט יותר ארוך.

בכול דגמי גולף דור 5 קיים פקק מסוג זה גם בחישוקים מברזל (למי ששואל).

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאתה מתאר זה כבר לא פקק אלא שסתום המכיל במבנהו פקק ועל זה לא שאל פותח השרשור .

לצורך הענין הוא גם לא פירט אם זה פקק לונטיל של צמיג או שסתום שירות של מערכת המיזוג. כך או כך תשובתי מדוייקת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לקרוא לחלק פקק, מאריך שסתום או שסתום. הפקק בנוי משסתום ואטם בחלקו הפנימי של הפקק ככה שהוא יכול לשמש גם למניעת כניסת לכלוך לשסתום המתכתי המותקן על החישוק.

הפנצ'רמאכרים קוראים לחלק פקק לרכבים גרמנים והוא נראה בדיוק כמו פקק רגיל רק קצת ארוך יותר.

תמונה מצורפת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בעייה טכנית בהעלאת תמונות .

החלק נראה כמו צינורית רגילה שבצדה האחד קיים שסתום ובחלק השני הברגה פנימית .

הוא מיועד להלבשה על וונטילים קצרים שלא מאפשרים גישה אליהם עם לחץ אוויר .

אורכו כארבעה ס"מ .

שבוע טוב .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע על איזה מאריך/פקק אתה מדבר מכיוון שהפקק שאני מדבר עליו הינו בעל אורך של 20 מילימטר בלבד (מדדתי כרגע את הפקק).

אני מאמין שהפקק משמש למקרים שבהם הגישה לוונטיל בזמן הניפוח קשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...