Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי טסט לפני זמן רב לפורד אנגליה. מספר רג'קטים ונשלחתי לסבוב חוזר. בגלל המון סיבות לא השלמתי את הרישוי (מילואים, עבודה, מעבר דירה, כן וגם חתונה) בינתיים חלפו שלושה חודשים כשהרכב בחניה וכעת אני רוצה לגמור עם הטסט הזה.

שאלתי היא האם אני חייב להמשיך את הטסט באותו מכון שבו התחלתי, או שניתן לעשות את הטסט במכון אחר? (אני מעוניין מאוד ללכת למכון אחר)

פורסם

קח בחשבון שאישור מוסך / בלמים / מיושן תקף ל-3 חודשים מיום הוצאתו.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

למיטב ידיעתי אתה צריך לגמור את הטסט באותו מכון שהתחלת.

כשאתה מכניס את הרכב לטסט אתה חותם על דף שכתוב בו שהרכב לא התחיל טסט באף מכון אחר.

בנוסף הפקידה שמה חותמת על רשיון הרכב. אף מכון טסטים אחר לא יכניס אותך לטסט אם יש חותמת של מכון אחר על הרשיונות.

עכשיו בטח יבוא מישהו ויגיד: "מה הבעייה? תוציא כפל רשיון במשרד הרישוי ולך למכון אחר", מן הסתם אסור לעשות זאת.

פורסם

מנסיוני האישי - בטסט הקודם שלי {לקח לי למעלה מחודש להשלימו}ההיתי מחוייב להתחילו מחדש באותו מכון הטסטים בו ביצעתי את הטסט הראשון

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תלך למכון טסטים אחר הם צריכים לעשות לך טסט בלי לעשות בעיות.

מכון הטסטים הוא מכון פרטי ואתה לקוח משלם האינטרס שלהם שתעשה אצלם.

תקבל אישור ממנהל המכון אני ביצעתי טסט כזה וקיבלתי אישור מהמנהל ואפילו יחס יותר טוב בגלל שעברתי מכון.

פורסם

כשאתה הולך לטסט, אתה חותם על טופס שבו אתה מצהיר שלא נבדקת במכון אחר ב-30 יום החולפים.

להבנתי, מכאן עולה שאין מניעה לעבור למכון אחר בחלוף 30 יום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...