Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאת טוב , אני משלם 1400 שקלים בשנה תוספת לביטוח (עבור מערכת בשווי 14000 ש"ח)

אצל כל החברות שמוכנות לבטח את זה הסכום נע סביב 10% לפני ההשתתפות העצמית - היו על זה מספר רב של דיונים בפורום

ברמת העקרון, כל סכום שווה את השינה המתוקה בלילה.

:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהה שכחתי לציין שהמגבר הוא יהיה רק לזוג רמקולים האחוריים ולקומפוננט

לגביי הסאב אני קונה מונובלוק של רוקפורד P3001

ותודה לך :)

פורסם

אני במקומך הייתי מחכה קצת זמן עם הקנייה ומנסה לקבל את הכסף בלבד.

אלו שפרצו לך לרכב מקווים שתתקין מערכת חדשה ואם פרצו בשביל מה שהיה לך הם יפרצו לך שוב בקרוב (מקווה שלא אבל יש סיכוי).

תשאיר "חוטים בחוץ" כמה שבועות ואז לאט לאט תתקין ובטח לא ליד הבית ובטח לא מערכת שרואים מבחוץ (שכח מ 6X9, שים סאב).

פורסם

יצאת טוב , אני משלם 1400 שקלים בשנה תוספת לביטוח (עבור מערכת בשווי 14000 ש"ח)

אצל כל החברות שמוכנות לבטח את זה הסכום נע סביב 10% לפני ההשתתפות העצמית - היו על זה מספר רב של דיונים בפורום

ברמת העקרון, כל סכום שווה את השינה המתוקה בלילה.

:wink:

אתה מדווח על שווי מערכת כחדשה או לקחת בחשבון שהיא משומשת?

צריך להציג חשבוניות אם קנית מיד שנייה?

זה תקף גם אם גונבים לך את כל הרכב?

פורסם

גנבו לי את המערכת שיצאתי לאיזה מקום לא קרוב בכלל לאזור של הבית...

ואי אפשר לקבל כסף. אתה מקבל שובר כזה עם הסכום שאתה אמור לקבל והביטוח נותן לך כמה מקומות שהם עובדים איתם ואתה בוחר לך מקום וחלקים שאתה רוצה בסכום של המערכת.

וכן- מן הסתם אם גונבים לך את הרכב אז גם גנבו לך את המערכת. גם אם אין לך ביטוח מקיף על האוטו. עדיין תקבל את הערך של המערכת שלך

פורסם

לא תמיד שווה לעשות ביטוח אם מקבלים שובר לקניית מוצרים חדשים מחנות מסויימת כי אני למשל מעדיף לקנות יד שנייה.

זה אומר שבכסף שקניתי את המערכת שלי אני מקבל מערכת חדשה ופשוטה יחסית.

פורסם

ממש לא, להפך

אם נגיד קנית מערכת ב4000 שקל. עושה ביטוח ואחרי שנה חלילה גנבו לך אותה

אתה מקבל שובר של 4000 שקל.ובנתיים המחירים של המערכת שהייתה לך ירדו וברוב המקרים באותו מחיר אתה יכול להביא משהו יותר טוב

פורסם

לא ניראה לי שהביטוח כל כך פראיירים,הם לוקחים בחשבון נפילה מערך המערכת,בנוסף זה לא בעיה להגיד להם שיש לי מערכת שעולה X ובעצם עולה Y.

ובנוסף לכל,אתה צריך אישור מהמשטרה על שבירת חלון או פריצה לרכב לדעתי לא? כדי לקבל את הכסף,הרי אתה לא חושב שהם יתנו כסף למישהו ש"פרץ לעצמו לרכב" והמגבר והסאב שלו יושבים אצל חבר שלו ובעצם הוא מנסה לגנוב מהביטוח שלו נכון?

פורסם

אך גם הפיצוי שתקבל יהיה בהתאם,ופה אנשים מנסים לרמות!

הם מדווחים על מערכת ב10 אלף שזאת עלתה להם בעצם חצי,ואז היא "נגנבת" ולא איכפת להם לשלם דמי השתתפות כדי לקבל עשירייה כזאתי.

פורסם

לפי דעתי בכל מקרה אם אתה קונה ביד 2 ואם אתה לא...שווה לעשות ביטוח

גם אם תקנה ביד 2 ב2000 שקל נגיד ויגנבו לך ... הפסדת 2000 שקל ולא יהיה לך למי לדבר ואיך

פורסם

בוא ואתן לך דוגמא.

נניח והמערכת שלי שווה 10000 שח ביד שנייה ו 20000 שח חדשה מהחנות.

אם הרכב נגנב ואיתה המערכת אז אני מקבל 10000 למערכת מסויימת שלא בא לי עליה וצריך להוסיף עוד 10000 לחנות בשביל לקבל משהו ברמה שהייתה לי.

את ה 10000 הללו אני כבר אקח ויקנה שוב ביד שנייה משהו מקביל למה שהיה לי.

בכל מקרה שילמתי 10000 שח.

היתרון שקיבלתי הכל חדש עם אחריות וחסכתי סיכונים וכו'.

החסרון הוא ששילמתי 1000 לשנה, כל שנה על הביטוח ויכול להיות לשווא.

פורסם

כל אחד יעשה את השיקולים שלו,גם על רכב אתה משלם ביטוח "סתם" באותה מידה,אבל פה הנזק שיכול להירגם (לא מאחל לאף אחד) גרוע בעשרות אלפי שקלים.

אז יוצא ששנים אתה מפסיד אלפי שקלים על ביטוח שבכלל אתה לא "מנצל" אותו כי הריי אתה לא עושה תאונה חס וחלילה כל יומיים,אז בשביל מה לשלם ביטוח?תחסוך את הכסף ללונה פארק לילדים שלך:-D

באותה מידה אתה יכול להגיד איזה שטות,אני משלם לביטוח כל שנה 1000 שקל על המערכת ובסוף יצא ששילמתי להם כבר 5 שנים ובכסף הזה יכלתי להביא איזה מגבר נוסף או לשדרג משהו כי זה 5 אלף שקל!

ובאותה מידה יום אחרי שהחלטתה "זהו אני מפסיק לשלם ביטוח" המערכת "נעלמת".

הכל סובב את חוקי מרפי.

מי שרוצה ביטוח שיעשה אם זה משתלם לו,אני מאמין שמי שיש לו מערכת רצינית לא יקח סיכון.

• תוכן חדש...