Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה גנבו לי מערכת קודמת באוטו והביטוח מביא לי

מגבר JBL GTO 1004

סאב של רוקפורד דגם P312D4

או סאב של JBL דגם GTO 1202

רדיו דיסק של פיונר דגם 6050

איך הרכיבים? ויש לי באותו רמקולים של פינור 460W 80RMS

וקומפוננט 6X5 של מורל אין לי מושג איזה דגם

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, כאן זה לא שוק*** הביטוח נתן לי סכום למערכת ואני החלטתי ללכת על החלקים האלו...

איך המערכת בסה"כ?

וכן אתה עושה את הביטוח למערכת דרך הסוכן זה סעיף מיוחד לביטוח של מערכת שמע...אתה אומר לו מה בערך סכום המערכת שיש לך באוטו.. זה לא הרבה תוספת במחיר וזה שווה את זה...

***שים לב לסימני הפיסוק שלך, להבא הודעות כאלו ימחקו***

פורסם

הכל עניין שמסתובב סביב כמה ביטחת את המערכת שלך (מה שווי המערכת המבוטחת שמופיע בפוליסה),

מהי ההשתתפות העצמית וכו'

המגבר של JBL סבבה, סאב עדיף הP3 , לגבי הHU של פיוניר - אפשרות לא רעה בכלל , חפש אולי יש גם איזה קלריון מתאים.

אל תשכח עלות של חומרי התקנה (כבלי מתח \ רמקולים, בתי פיוזים וכו')

בהצלחה .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בערך עוד 300-400 שקל בשנה...

יש כאלו שיגידו שזה יקר מדיי ויש כאלו שיעדיפו לעשות ולהיות בראש שקט כמוני...

ולהגיד איזה מזל שעשיתי ביטוח אחרי שגונבים את המערכת

איזה מגברים טובים של 4 ערוצים אתם יכולים להמליץ בסביבות ה1000 שקל?

של חברות מוכרות...כי אין להם JBL

פורסם

300-400 שקל יקר?

זה נחשב למחיר בדיחה,אם תוכל לפרט יותר מה הערך הכולל של המערכת שלך שאתה משלם סכום כל כך מזערי?

ואם יש לך ראש לזה,כמה יוצא שאתה משלם מערך המערכת באחוזים?

אם לא נוח לך לפרסם פה אני ישמח לקבל הודעה פרטית :wink:

פורסם

עשיתי את הביטוח דרך חברת כלל...זה ניקרא ביטוח כלל וסע

אמרתי להם ששווי המערכת הוא בערך 3000 שקל ולפי כך הם קבעו לי תוספת של 300-400 שקל לפוליסה השנתית.

כמובן שאם אתה אומר להם שווי מערכת יקר יותר ככה גם התוספת עולה.

אל תשכח שאתה אומר להם שגנבו את המערת ואתה פותח תביעה כדיי לקבל את הכסף יש השתתפות עצמית של עוד 300 שקל. ככה שיוצא שקיבלת ערך של 2700 שקל למערכת.

עדיף מכלום

פורסם

אוקי הבנתי,זה כבר נישמע יותר הגיוני,זה יוצא שאתה בעצם משלם להם 10% משווי הכולל של המערכת,אבל אתה אומר שיש עוד השתתפות עצמית שזה כבר סיפור ניפרד,בכל מיקרה תודה רבה:-o

פורסם

בשמחה...בכל מקרה לפי דעתי אם יש לך מערכת בכמה אלפות שקלים עדיף לעשות את הצעד הזה ולהיות שקט...

בכל מקרה..למישהו כאן יש המלצה למגבר להביא לי?

• תוכן חדש...