Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עד לפני כשנה הייתי נוסע בפיאט אונו מודל 94 1400 הזרקה חד-נקודתית

ולפני כשנה עזבתי את האוטו ולא הנעתי אותו מאז.

בימים האחרונים רציתי להניע אותו אך ללא הצלחה.

יש בעיה באזור המזרק (הוא בודד)

כשאני שופך דלק ישירות לסעפת יניקה אני מצליח להניע ואף לשמור אותו על טורים, המזרק גם עובד אבל לא בלחץ מספיק כדי לשמור על המנוע עובד.

השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הסתימה הזאת, או לסדר את הבעיה הזאת (יכול להיות שהקפיץ של המזרק התעייף?) בקיצור יוצא דלק מהמזרק אבל לא מספיק בשביל המנוע.

האם הבעיה הזו מוכרת? ומה אני עושה?

(אם אני זוכר נכון אי אפשר לפרק רק את המזרק (הוא יציקה אחת עם כל הבית מצערת)

תודה מראש דיויד.

פורסם

אם אתה בטוח שהבעיה משם,לך למכון קרבורטים באזור מגורייך ובקש ממנו ניקוי מזרקים,תעשה כבר משהו קומפלט אולי השאר גם כן מגמגמים כי לא הנעתה את הרכב המון זמן,זה אמור לעלות כמה מאות שקלים (ליתר דיוק 300-600)

פורסם
אם אתה בטוח שהבעיה משם,לך למכון קרבורטים באזור מגורייך ובקש ממנו ניקוי מזרקים,תעשה כבר משהו קומפלט אולי השאר גם כן מגמגמים כי לא הנעתה את הרכב המון זמן,זה אמור לעלות כמה מאות שקלים (ליתר דיוק 300-600)

וווואו... אין משהו פשוט יותר? שאני אוכל לעשות לבד? (אני מכונאי אבל אני צריך עצה איך לסדר את זה)

• תוכן חדש...