Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר הוא GTO 1004 רציתי לדעת מה קורה אם לצורך העניין מחברים לו על כל יציאה שני זוגות רמקולים.

הבנתי שההתנגדות יורדת ל2 מ4 וכך ההספק מכפיל את עצמו (?) זאת אומרת שאם הוא מוציא כרגע 100WRMS לערוץ אז הוא יוציא 200? והאם הוא יהיה יציב במצב הזה?

ולצורך העניין אם אחד מזוגות הרמקולים יהיה יותר חלש מ100WRMS האם הוא ישרף?

תודה מראש :-D

פורסם

בחיפוש יש את התשבה.

תנסה לחפש. לא תמצא תחזור.

תתחיל בלחפש נתונים על המגבר שלך. חלק מהתשובה שם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המגבר הנ"ל מוציא ב2 אוהם 150 RMS

רמקול שפחות ממה שהמגבר מוציא - יותר טוב,כי כך המגבר "שולט" עליו יותר,

בכל אופן,אם אתה חדש,אני מצטרך להמלצה לבצע חיפוש וללמוד

יש הרבה חומר בפורום(לדוגמא, נושאים/שאלות כאלו "נטחנו")

בהצלחה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

א' - אני לא חדש אני פשוט לא כותב הרבה בפורום. חרשתי את הפורום בחיפושים, פשוט אני רוצה תשובות לשאלות ששאלתי כי לא מצאתי בדיוק מצאתי בערך. הרמקול 55 WRMS ישרף?

פורסם

בכיוונים נכונים לא,(אני לדוגמא מחבר רמקול קואקסיאלי של 35 RMS ה4 אוהם על אותו מגבר - 1004)

תוכל לפרט יותר מה אתה מתכוון לחבר למגבר?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

מחובר כרגע GTO 937 על שתי יציאות ועוד סאב בגישור על שתי יציאות.

רציתי להוסיף על ה937 עוד זוג רמקולים 6527S של JBL.

• תוכן חדש...