Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול

לגבי סאבים של סרווינג ווגה

יש את הוי מאקס

ויש את ווגה

אפשר פרטים עליהם מבחינת דיוק ואיכות מה יותר טוב?

פורסם

על כמה אינטש אתה מדבר

ואולי יש כאלה שמתאימים לך יותר

מה הנתונים של המגבר

ומה התקציב

מניסיון הוימקס די איכותי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

היי

אני יכול לומר לך באופן אישי שלאחי (הקטן) הבאנו את ה VMAX-"12 , ולומר לך תאמת !?

הייתי מאוד מופתע מהסאב הזה בכמה רמות!! : הסאב עובד עם מגבר של MA.AUDIO ה 800W , (מחובר בברידג' כמובן) ,

ונישמע פגז !, - נימוק- הסאב דוחף יפה ,נשמע נקי מאוד ויורד טוב. וכמובן שיש לו עוצמה .

(ובהשוואה לסאבים של 1000שקל שווה לקחת אותו). הסאב בקופסא פתוחה .

זהו סאב שמוצהר ל 600RMS , והוא מורגש יפה מאוד ועובד\מנוצל מול מגברים לא חזקים במיוחד, אז אפשר לומר מנסיון ש'S_V' עושים מוצר ברמה .

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

סרת הווגה המקורית של סרווין ווגה היתה סדרה שנחשבה לאגדה בפני עצמה גם במערכות ביתיות וגם במערכות לרכב.

בזמנו היה מדובר על סאב מתקדם מאוד שמסוגל לעמוד בהספק של 800 וואט RMS

הסאב הזה אכן היה מדוייק, חזק וטונאלי

אבל הכל ביחס לתקופה בה הסדרה הזו היתה נמכרת - כיום אפשר למצוא סאבים שמכניסים את הסאב המדובר לכיס הקטן כמעט בכל אספקט

מישהו אמר אינפיניטי קאפה פרפקט? (לא בעוצמה שלו אמנם)

מישהו אמר האבוק של AA? או כאוס של AA?

שלא לדבר על FI

סדרת הVMAX היא המחליפה של סדרת ווגה היוצאת אבל היום הם חזרו לשם הקודם של הסדרה - והוא "ווגה"

כנראה שלמרות הכל - החלפת השם לVMAX ושינוי של הסאב לא עשתה להם כל כך טוב למכירות.

הווגה המקורי מתאפיין בסראונד שבאותה תקופה היה די ייחודי לו - סראונד אקורדיאון אדום.

אני לא זוכר לפי מה שראיתי אם הם גם חזרו להשתמש בסראונד הזה בסדרת הווגה החדשה.

אם סדרת הווגה החדשה משתווה לסדרה המקורית - יש לך כאן שיקול טוב לרכישה של סאב שיתן לך תמורה נהדרת לעלות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על התגובות

ככה הסאב יושב על מגבר מונו בלוק דרייב רודאו 2000

העניין שכחתי לרשום שיש לי את הווימקס ואני מאוד מרוצה מימנו העניין שבזמן האחרון הוא היה באת הנסיעה מתנתק וחשבתי שזה המגבר אבל לבסוף זה הסאב בעצמו השאלה אולי מישהו יודע למה זה קורה

ורציתי להחחיף לווגה השאלה אם הוא איכותי?

תודה רבה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...