Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסדנה נמצאת באיזור התעשיה בנתניה. אני הגעתי דרך המלצה של חבר (יאשה והפצפוצים),

עבודה סופר מקצועית עם ירידה לפרטים, והקפדה על גימור.

אפשר למצוא אותו במדריך העסקים של הפורום פה

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

פתאום הסתכלתי על התאריך, שנה וחצי. שנה וחצי מאז ההודעה האחרונה בשרשור הזה וכל כך הרבה קרה מאז.

בחודש האחרון עבר אוסקר טראומה לא קלה כאשר ילדי השכנים החליטו שהמכונית המכוסה היא מתקן שעשועים לגיטימי והחליטו להפוך אותו למגלשה.

מכיוון שהרכב מצולם 24/7 היה קל מאוד לראות מי אלו. ההורים הסכימו לשלם כמובן, למרות שאני רציתי להציע להם שבמקום כסף אני אקפוץ עם האסקורט על הילדים שלהם. אני נוטה ללחשוב שהם לא היו מסכימים, המסקנה - בפעם הבאה אני לא אבקש - אלא פשוט אעשה את זה.

אבל היום לא היה סתם יום, היום האסקורט שלי ("אוסקר" בפי החברים) קיבלה את הנגיעה הכמעט כמעט אחרונה בדרך למקום אליו אני רוצה להגיע איתה.

אחרי התיקון והתאוששות ואחרי יומיים של עבודת נמלים מורטת עצבים סיימתי בסיוע והדרכה של ניר בן ארי מ"דרך השטח" בשפיים ותמיכה פסיכולוגית של און יעקבסון את הדבקת המדבקות של הרכב.

אז הנה הוא לפניכם, עדכני מהיום וכמעט מוכן.

1s.jpg2s.jpg3s.jpg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

פורסם

ואוו, כל הכבוד על ההשקעה, אוסקר בהחלט יפיוף!

אחד הרכבים האהובים עליי, גם הצבע (שאני בד״כ לא אוהב) מאוד הולם ומחמיא.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תודה רבה מאור.

מבחינתי הבחירה בצבע הזה הייתה ללכת על משהו שהוא לא בטוח, גם במובן של לא שגרתי וגם במובן של הימור מסוים.

יכולתי לקבל שקט נפשי אם הייתי הולך על צביעה סולידית, כמו הרבה אסקורטים דור ראשון. אפילו אם הייתי מאתגר את עצמי באחת תכלת עם מדבקות כחולות זה לא מאוד נדיר.

אבל משהו בי אמר "לך על תחושת הבטן - תעיז". והמחווה הזו למכוניות הספורט הבריטיות בירוק מירוצים הזה, ומדבקות הזהב שזה שילוב מיתולוגי עם הירוק עוד מימי לוטוס בגרנד פרי של שנות ה-60 - זה משהו שמאוד קסם לי.

האמת, עד הרגע בו קילפתי את הכיסוי של המדבקות וגלגלתי אותו לשמש, קינן בי ספק גדול. מה אם זה לא בגוון המתאים, מה אם זה יותר מדי זהב, מה אם אני פתאום לא אוהב את המראה.

אבל ברגע שהוא עמד בשמש שאפתי מלוא הריאות אוויר והרשיתי לעצמי לשחרר כזו אנחת רווחה...

זיו, לגבי אסקורט דור ראשון - יש עכשיו אחת 2 דלתות למכירה, פרויקט שהתחיל ונעצר. זו יופי של מכונית להיכנס איתה לתחום הזה; המכונית מאוד פשוטה, יש קהילה מאוד מגובשת (וגאה...) בארץ שתוכל לעזור לך, בעלי מקצוע מומחים לדגם וגם הזמינות של רובם המכריע מהחלקים טובה מאוד.

מה שאני למדתי זה ששיפוץ לא חייב להיעשות בחצי שנה או בתקופה אינטנסיבית של עבודה, ולא צריך לחשוש מהדבר הזה, אפשר לעבוד לפי תוכנית שמשלבת צרכים ותקציב ולפיה לבנות שיפוץ גם של 4,5 שנים.

ההנאה היא גם בדרך.

פורסם

שאפו ענק!

אחת המכוניות שאיתן התחלתי את חיי המוטוריים. 1100, 2 ד', 1971. לקחתי אותה למחוזות רחוקים... והשרשור הזה הציף לרגע נוסטלגיה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מזל טוב קינן. נראה שהגעת לישורת האחרונה, לפני שתדגום את כיכרות געש בדרך הביתה :lol:

שילוב הצבעים מטמטם. אהבתי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קינן, תמיד מספרים על הרווק ״המסכן״, שמגיע לכל אירוע משפחתי וכולם שואלים אותו: נו! מתי תתחתן? אני חושב שאתה המקבילה המוטורית לרווק ההוא, ואני ייצגתי את ה-נו! באין- ספור פעמים בהם שאלתי אותך: נו! מתי תסיים כבר את השיפוץ הזה... שמח בשמחתך ותזכור שאתה עדיין חייב לי סיבוב.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תוכן חדש...