Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש מבולבל איך הצ'וק אצלי עובד.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור בנושא בצורה יסודית מההתחלה.

תודה לעונים!

פורסם

כשהרכב קר אתה תפתח את המכסה של הפילטר אוויר, ואתה תראה בתוך הקרב' חתיכת מתכת, היא תהיה במצב אנכי אם הצ'וק פתוח , ובמצב סגור היא תהיה נטויה הצידה, בגדול כשמניעים רכב עם צ'וק אוטומט אז יש לדרוך אותו על ידי לחיצה על הגז כשהרכב כבוי, זה מה שאני יודע,

וכעבור כמה דקות מההנעה הצ'וק מטנטרל יש 2 סוגים חשמלי ואחד שעובד על חום המים, בסובארו נראה לי זה חשמלי ויש סלונואיד שאמור לשלוט על זה, זה בגדול.

לפי דעתי אין כמו צ'וק ידני לא מאכזב אף פעם , מניסיון על רכב עם צ'וק ידני ועל אוטומט.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

למשנק 2 תפקידים - מעשיר את התערובת ומעלה במעט את סיבובי הסרק .

כדי להפעילו - לפני ההנעה לוחצים את דוושת הגז עד סופה ומשחררים .

ואז מניעים בלי ללחוץ על דוושת הגז .

למשנק יש שתי דרגות - אחרי ההנעה תן נגיעה קלה בדוושת הגז והטורים ירדו לדרגה הראשונה .

את הדרגה הראשונה אינך יכול לבטל בעצמך והיא תרד לבד אחרי מספר דקות .

שני דברים אתה יכול לכוון במשנק - את העשרת התערובת ואת עליית סיבובי הסרק .

בורג אחד מלפנים והשני מאחורי הקרבורטור -(יש לפרק את הגלגל הרזרווי )

בהצלחה .

• תוכן חדש...