Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני לא יודע כל כך מאיפה להתחיל אבל אני יתחיל..

המערכת שלי הולכת להיות ככה (היא לא סגורה)

רדיו דיסק: אלפיין 9855 (מותקן כבר)

מגבר: zapco 1000.4 (הוזמן כבר)

קומפוננטים: פוקל krx2 (לא סגור - צריך לשמוע עוד סטים)

סאב: JL audio w6/w7 (לא סגור - אני פנוי להצעות! IDMAX/ארסנל גם בשיקול ) יש לי אפשרות לקנות 10w7 + מונו 500/1 (אבל יש לו חור קטן במברנה באמצע בול. אמרו לי פה שזה לא משפיע על שמיעה. החור ממש ממש קטן)

אוקי עם החלק הזה סיימנו.. המלצות, הערות חוות דעת אני מבקש ממכם אנשים טובים בשביל זה פירסמתי...

עכשיו הגיעה החלק של השאלות בבקשה למומחים שבפורום..

בשביל מערכת כזאת מה אני עוד צריך? זה אומר שאני ומבקש עזרה מאנשים לחיווט טוב/איזה חיווט בידיוק והאם כדי לי להזמין מאייבי? (המלצות בבקשה)

ובעיניין האלטרנטור (מקורי-שברולט) יש לי איזה בעיה? אני צריך לשדרג משהו בשביל מערכת כזאת?(בבקשה קחו קצת בחשבון שאולי בעתיד יהיה לי 4 רמקולים 2 מגברים וסאב)

וליין דרייבר או קבל האם אני צריך את זה? (קחו בחשבון בבקשה שאולי יהיה לי מונו!)

שאלה אחרונה.. אפשר מידות רמקולים לאוטו שלי? שברולט אופטרה ls plus.. יש לי רמקולים מקדימה בדלתות ומאחורה בדלתות..

אנשים אני מאוד מאוד מודה למי שיעזור לי... וגם למי שינסה לעזור לי.. אני באמת רוצה לבנות מערכת קצת ברמה ולבוא למפגשים

לא כסתם אחד שבא לראות כמו עכשיו.. אלה אחד שיש לו מה להראות! :scatter:

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

בבקשה רק אם מישהו מתכנן לעזור לי אז גם צריך פה שיקול כספי.. בנתיים זה ככה..

הקומפוננטים בסיביבות ה 2.5K - 3.4K...

לגבי הסאב עוד לא סגור אבל משהו כמו 1K - 1.8K...

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

הרכיבים נראים איכותיים ביותר, אך לדעתי המגבר שלך למרות שהוא מאוד חזק, לא יצליח עם שניי ערוצים בגישור להוציא מw7 את המקסימום.

הW7 לא מהסאבים הנצילים שקיימים.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

קודם כל תרד מהסאב של הJL.

חור בממברנה שווה לסאב מת מבחינתך, מי שאומר לך שזה לא משפיע על הסאונד מקשקש בשכל.

ואם אתה לא מתקין מונובלוק ורק את ה1000.4 (אני מניח שאתה מדבר על הרפרנס) אז תיקח סאב ברמת ה300-500 וואט RMS במקסימום.

מהדברים שציינת אז הארסנאל יכול להתאים לך או סאבים דומים.

למרות שגם פה, עדיף שיהיה מונובלוק יעודי, אבל את זה תמיד אפשר להוסיף, בהמשך.

לגבי הקומפוננט הקדמי.

ברמת המחיר של הפוקאל יש לך עוד כמה אופציות.

כמו האילייט של מורל.

הרץ מילה.

וכו'.

למרות שאינני יודע מה אתה מתכנן מבחינת התקנה.

אבל עדיף יהיה לדוגמא, לקחת סט כמו הייבריד אוביישן במקום האילייט אך להתקין אותו עם בידוד מסיבי + עבודה אקטיבית מאשר אילייט פסיבי סתם בדלת.

לכן, אולי יהיה לך יותר כדאי לתעל את התקציב בצורה אחרת.

לרכוש מונובלוק + סאב ולהשאיר את המגבר פנוי לסט קומפוננט.

לרכוש סט קומפוננט ברמת מחיר נמוכה יותר אך מספיק איכותי כמו:

HAT קלארוס.

הייבריד אוביישן.

הרץ היי-אנרג'י

וכו'

לעבוד עליו אקטיבית עם המגבר, ואת הבאס להשאיר למונו ייעודי +סאבוופר.

לדוגמא,

סאן-דאון 1000 + ארסנאל.

אולי תשקול את חלוקת התקציב מחדש.

under construction..

פורסם

אדם ביד שתיים של הפורום מוכר מגבר סאן דאון1200D מגבר שמאוד ממולץ כאן וסאב האבוק שגם עליו ההמלצות מרובות. שתיהם חדשים ממה שהבנתי ויש לו אחריות.

ב3Kהייתי מביא סופרימו יד שניה.

חיווט : כבל מתח 4 גייג של קנו יספיק לדעתי.

אני חושב שזה קצת יקר אז רק הצעתי,כי לא כל כך הבנתי את שיקולי התקציב

פורסם

סופרימו יהווה מבחינת פותח הת'רד את אותה הבעיה שתהיה לו עם האילייט - בשביל להשיג תוצאה מירבית מהוופרים האלו דרוש איטום של מטורפים או תיבה, לכן מוראל הייבריד יהיו עדיפים במקרה הזה.

מצטרף חזקה להמלצה על סט של קלארוס

וגם מצטרף חזקה בכלל לציוד שמיובא ע"י לאוד אנד קליר - החברה רציניים.

סט של פוקל או של הרץ גם יהיו נהדרים אבל אני ממליץ לפי טעם אישי במקרה הזה.

יש לי גם מוראל אילייט וגם HAT לגטייה עם וופרים של AA

באמת לא יודע מה אני מעדיף - לא יכול להסגר על זה עד היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתפלא :-D

אבל אתה ממש לא תשמע אותם משתעלים...

טוב אולי מפליצים קצת אחרי החמין של שבת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מונו ראיתי מישהו שמוכר את ה סאן-דאון 1500 ב 1500 שקל..-> כנראה טעות שלי אני לא מוצא את המודעה עכשיו..

לגבי סטים של 3 חלקים אני לא יכול.. אמא שלי פשוט תבעט אותי מהבית אם אני יעשה בניה אפילו קטנה(גם אין לי תקציב)..

לגבי סטים חזקים כמו שאמרתם אין בעיה להביא אותם כולל איטום ותיבה.. הסופרימו ראיתי את המודעה.. אני צריך לשמוע אותם..

עכשיו לגבי הסאב באמת אני עוד לא סגור.. יכול מאוד להיות שאני יקנה איזה סאב חזק/נציל ובעתיד אני יקנה לו מונו...

מה לגבי איטום? האם שווה להזמין איטום טוב מאייבי? או לקנות בארץ? אפשר המלצות לאיטום? (אם אתם באמת רוצים לעזור אז אולי לינק)

משהו אחרון חיווט ? אפשר איזה לינק לחיווט טוב ברמה גבוה?

עריכה: אגב תודה למי שערך לי את הכותרת ולא מחק אותה.. מצטער לפעם הבאה זה לא יקרה..

פורסם

יריעת איטום של סקן סקין בגודל 30 על 50 ס"מ זה איטום מספיק טוב? וכמה צריך ממנו אם כן..

פורסם

חיווט טוב במחירים שפויים אתה תמצא באתר של קנוקונספט - גורל העלה פה כבר כמה פעמים את הקישור לאתר הבית

חיווט לרמקולים אתה יכול לקנות באומגה אודיו באזור התעשיה חולון או אולי אפילו להזמין חוטים של SUPRA במחיר שפוי לכל הדעות ממדיסאונד

www.madisound.com

דרך יוסי אלפיין למשל אתה יכול לרכוש חיווט של סטינגר כולל RCA וחיווט לרמקולים וגם חשמל.

בעקרון אפשר למצוא בארץ גם.

אני לא חושב שדיברו איתך כאן על סט שלושה חלקים אלא על עבודה עם סט שני חלקים בצורה אקטיבית.

בידוד זה תמיד מומלץ לגבי הדלתות הקדמיות, אם אתה מתכוון לבודד בעצמך, תזמין מחו"ל אם לא - תיגש כבר למתקין כמו ישראל או יוסי ותעשה אצלם את כל העבודה.

Pioneer TS-X150

פורסם

ישראל? אני מדבר הרבה אם ישראל - JUNIOR 66 אנחנו מדברים על אותו אחד?

לגבי הסטים של הקומפוננט אני צריך לעשות איזה סבב לשמוע.. בנתיים שמעתי את הפוקל k2p ואהבתי אותם מאוד.

פורסם

אהבת את הפוקל? נהדר - באמת רמקולים טובים - לטעמי טוויטרים מאוד בעייתיים.

מציע לך לשמוע גם הרץ, ריינבואו, ETON, HELIX ובוסטון

אבל גם מציע לך מאוד מאוד לשמוע סטים של HAT, קלארוס או לגטייה

Pioneer TS-X150

פורסם

המליצו לי לשמוע ריינבו ואני ורצה לשמוע את מה שאמרת... אבל אני לא יודע איפה.. ומאוד קשה לי להגיע למפגשים...

אגב לא ענית לי אם אחננו מדברים על אותו אחד? ישראל שאתה מדבר עליו מכונה בפורום JUNIOR 66?

• תוכן חדש...