Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם פה כוסיות.. 8)

תקרא לה ה"החברה שלי" בלי בושות. תאמין לי, זה הרבה יותר מושך את המין השני כשאתה לא פנוי.. (העיקר זה האתגר !)

...CASKA for life

פורסם

מה הסתבכתם? זה נקרא "ידידת נפש".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ידידת נפש? :shock:

ואני תמיד קראתי להן יזיזת רגש! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקיצור,אתה יכול פשוט לומר שהיא חברה שלך,אבל בלי כל ה"קא קא קי,קא קא קא ושרימפסים וקלאמרי וצדפות"........

ואם לא הבנת,אז חפש ביוטיוב את הרב קריספי...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בחורה שיש לך קשר אפלטוני בלבד איתה ...

יוגב

אהבה אפלטונית

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית

קפיצה אל: ניווט, חיפוש

אהבה אפלטונית פירושהּ יחסי חיבה זוגיים נטולי כל מרכיב מיני, במיוחד באותם מקרים שבהם המתבונן מן הצד עשוי להניח שקיים אלמנט מיני ביחסים אלה. דוגמה נפוצה של אהבה אפלטונית היא רעות אמיצה ומשמעותית, חסרת מרכיב מיני, בין שני בני מין שונה, הטרוסקסואלים.

משמעות מודרנית זו של המונח שונה מהאידאל האפלטוני של האהבה. אף שהאידאל האפלטוני של אהבה הוא של אהבה טהורה, אולם אין זו אהבה נעדרת תשוקה, אלא כזו המתעלת את התשוקה המינית לערוץ רוחני, דבר הפותח אינספור אפשרויות להנאות נעלות מהנאת המין. בביטויה האפלטוני המקורי, אהבה זו נועדה להביא את האוהבים קרוב יותר לאידאל האפלטוני של יופי. אהבה זו מתוארת לפרטיה בדיאלוג האפלטוני פיידון כצורה של שגעון אלוהי שהוא מתת האלים וביטויו הנכון זוכה להכרת האלים בעולם הבא.

הפרדוקס

באופן אירוני דווקא הפילוסוף המזוהה ביותר עם אהבה אפלטונית, דהיינו אפלטון, וכן סוקרטס ומרסיליו פיצ'ינו (אשר טבע את המונח), כולם השתייכו לקהילה גברית אשר חמדה נערים צעירים. כולם קיימו יחסי ידידות של מורה ותלמיד עם נערים צעירים, יחסים שבהם היה מרכיב ארוטי ברור. המושג של אהבה אפלטונית צמח על רקע הניגוד שבין מציאות שבה מתקיימים יחסי מין גשמיים בין מבוגרים לנערים מתבגרים, לבין רעיון פילוסופי של אהבה טהורה ורוחנית כפי שתוארה בכתבי אפלטון.

על רקע ההבנה המודרנית של "אהבה אפלטונית" יש שרואים בו מונח פרדוקסלי לאור נסיבות חייהם של הפילוסופים שהגותם שימשה בסיס למונח. אפלטון וכך גם בני דורו לא טענו כי יחסי גברים עם נערים צריכים להיות נעדרי מרכיב ארוטי, אלא שהתשוקה ליופי הנער היא הבסיס לידידות ולאהבה בין השניים. אולם, משהכירו בכך שתשוקתו הארוטית של הגבר לנער היא שהזינה את היחסים, הם טענו כי נבון יותר שלא להביע תשוקה זו באופן מיני-גופני אלא לתעלה לעולמות האינטלקטואליים והרגשיים.

כדי להבהיר את הבלבול הזה, מלומדים צרפתיים הציעו הבחנה בין המושגים "אהבה אפלטונית" (צרפתית: amour platonique) (שהוא המושג המוכר של אהבה נעדרת מרכיב מיני) לבין "אהבה בדרכו של אפלטון" (צרפתית amour platonicien). המונח אהבה אפלטונית בימינו אינו מתייחס בדרך כלל לאהבה בדרכו של אפלטון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
"יצאתי עם שושנה"

או לאמשנה מה השם שלה.

"מי זאת שושנה?"

"חברים שנים".

אני לא חושב שזה חוקי היום שלבחורה מתחת לגיל 38 יקראו שושנה. (וגם לא ברוריה או חפציבה)

לפותח השרשור: אתה יכול לומר "חברה טובה".

ברור לך שזה רק פוליטיקלי קורקט, כי ת'כלס השם המתאים הוא "זאת שטרם נתנה".

וויתרתי על "גילוי נאות".

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

תכלס - זה תלוי מי שואל אותך.

אם אלה חברים - מישהי שאני עומד להשמיש בקרוב

אם אלה ההורים שלך , שוב, תלוי אם זה אבא או אמא , לאבא תגיד שזאת מישהי שאתה נותן לה בראש,לאמא תגיד חברה מהלימודים.

חברה מהלימודים תופס חזק מאוד גם עם כל שאר הגורמים שלא ציינתי, השתמשתי בזה במשך שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
סתם שאלת שעמום של אמצע שבוע , לכל אחד מאיתנו יש חבר טוב וקרוב או לכל אחת מאיתנו יש חברה טובה וקרובה, אבל אם יש לי "כזה " גם במין ההופכי. ובשיחה למשל איך להגיד ?

עשה כמוני:

1)קנה לעצמך בגדי עור צמודים, כולל מסכת סאדו, שכמייה של אביר ג'דיי ושוט עם ידית בצורת איבר מין.

2)אם זה לא עבד, וההורים שואלים אותך לאן אתה הולך בדיוק, תגיד להם "עם ליידי-פרינד לאיזה מועדון".

3)הזמן את האמבולנס של שח"ל עבור ההורה שהתעלף.

יותר לא ישאלו אותך לאן אתה הולך ועם מי.

בינינו,

אם היא חברה טובה שלך כבר כל כך הרבה זמן, ועדיין לא סיפרת לאיש, משהו פה מוזר לי.

:wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לאיתמר יש הרבה ידידות נפש:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...