Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי סובארו B3 דגם SPORT 2008'.

היום שמתי לב כי אני סופג אוויר חם לידיים שלי בזמן הנהיגה, בדקתי שהמזגן לא דלוק במקרה על חימום ואכן הוא היה כבוי.

נגעתי ברדיו דיסק (צ'יינג'ר 6 דיסקים, שמקבלים עם הרכב) ופאנל ממש היה חם.

אוויר חם יצא מהווינטילים של המזגן, כשכיביתי את האוטו המפתח היה חם מאוד.

משהו מוזר ביותר.

לא נדלקה לי נורה של חום במנוע, חוסר מים וכו'..

סה"כ הנורה של הדלק...

מישהו יודע משהו לגבי דבר שכזה?

פורסם

אתה רציני?

כמעט בכל רכב יוצא אוויר חם מהמזגן אם הוא לא מכוון על סירקולציה פנימית.

גם אצלי המפתח חם

בכל מקרה אני לא רואה בעיה

תמיר.

פורסם

בס"ד

גם לי יש B3 =]

והנה הפתרון:

יש במזגן כפתור שאתה בוחר מאיפה המזגן יקח את האוויר מתוך האוטו או מחוץ לאוטו..

אם בחרת שהמזגן יקח אוויר מחוץ לאוטו - גם כשהמזגן מכובה יכנס לך אוויר שיש מחוץ לאוטו לתוך האוטו..

יש על הכפתור הזה ציור של אוטו עם חץ לתוך האוטו.. פשוט תדאג שיהיה אור כתום עליו ואז זה יחסום אוויר מבחוץ

פורסם
בס"ד

גם לי יש B3 =]

והנה הפתרון:

יש במזגן כפתור שאתה בוחר מאיפה המזגן יקח את האוויר מתוך האוטו או מחוץ לאוטו..

אם בחרת שהמזגן יקח אוויר מחוץ לאוטו - גם כשהמזגן מכובה יכנס לך אוויר שיש מחוץ לאוטו לתוך האוטו..

יש על הכפתור הזה ציור של אוטו עם חץ לתוך האוטו.. פשוט תדאג שיהיה אור כתום עליו ואז זה יחסום אוויר מבחוץ

אני מכיר את עניין הסירקורלציה. במקרה שלי הכפתור כן היה מכוון על לקחת אוויר מבפנים. ושחכתי לציין שזה משהו שהחל אחרי שנהגתי באוטו קרוב לשעה וחצי.

• תוכן חדש...